Böyle bir batıl inanca sahip değilim tabikiuğur getirip getirmemesi konusunda pek bi fikrim yok
sevgililer pembe de olsa yalan söyleyebilirler mibu yalanları itiraf etmek gerekir mi
hayır dıyecegı seye göre degısırdı benım ıcın cok önemli bırseye hayır derse mutsuz olurdum ve mutsuzlugumu dıle getirirdim.
Sevgilin her cuma erkek arkadaşları ile dışarıda olduğunu sana ılıskıye başlamadan önce belirtseydi (erkek erkeğe muhabet ettıklerını) buna ragmen cuma gunlerınınde dıger haftanın günleri gibi sana özel olmasını ıstermıydın?
Benim için her gün mübarektir...
Cuma cumartesi diye ayırmam...
Erkek arkadaşın/eşin sana senden önceki kız arkadaşlarımla cinsel yönden çok rahattım şimdi zorlanıyorum senin yüzünden dese ne yapardın?
aşkım ya benımle bu aralar hıc ılgılenmıyorsun diye çocuksu bır sesle sorardım aşkımda dayanamazdı eğer gerçekten ayakta duramayacak kadar yorgun degılse?
sevgılınızı kendınıze uygun görmediğinizi düşündüğünüz bir an oldu mu? boyle bır düşüncede olan ınsan gerçekten sevmıyormudur sızce?
askimdan önce ciddi bi iliskim olmadi
ama tabi hoslandigim kisiler oldu ve askimda bunlari cok iyi bilir ve tanir kaydirigubbakcemile3
bilemiyorum verirdim belkide ama askimin elini hic birakmazdim:) böyleliklede kiskanilcak bi durum olmadigini anlardi:)
gelelim soruma(diger sorularimin hicbi sekilde hayatimla bi alakasi yok ama bu sorunu yasiyorum)
sevgilinle cok mutlu bi beraberligin var, cevrenizdeki herkes biliyo iliskinizi
ama hala arada densizler cikip seni baskasina, sevgilinide bi baskasina yakistirabiliyolar :mymeka::
sende bu durumdan cok sikayetcisin ama bu kisilere gidipte "yeter artik ya beraber oldugumuzu bile bile daha ne konusuyosunuz, rahat birakin artik bizi" diyemiyosunda
sevgilinin seni sevdigini cok iyi biliyosun ama bu durum seni gercekten cok sinir ediyo
e sonucta seni konuscaklarina baskalarinida konusuyolar :mymeka:
napardin? kulagini tikar beraberliginemi bakardin? yoksa bi cözümmü bulmaya calisirdin?
ben belkı bırseyler yazarımda egosunu tatmin eder diye veya orada dursa nolur durmasa nolur dıye düşünüp silme zahmetınde bulunmamasındandır.
sevgılınızın facebooktaki resimlerine takmış durumdasınız ama kıskandığınızı belli etmeden onları oradan kaldırtmanız gerekiyor ne yaparsınız?
uzun süredir birlikte olduğunuz seviglinizin durup dururken sizden bi süre yanlız kalmak için zaman istediğini söylemesine tepkiniz ne olurdu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?