ben kendimi geri çekerim.. zaten kasten yapmama gerek yok, doğal olarak bu şekilde seyreder.. belki biraz da kıskandırırım başka kişilerden bahsederek; kör gözüm parmağına şeklinde diil elbette.. daha alttan alta bak çok talep var, akıllı ol kuşu kaçırma mesajı veririm :)
sevgilinle birkaç yıldır berabersiniz, aileler filan da haberdar.. sen kendi aranızda yüzük takmak istiyorsun, nişan veya söz manasında değil de hani bi işaret olsun, baktıkça birbirinizi hatırlayın, bi de etrafa mesaj olsun gibilerinden (farklı şehirlerde bulunduğunuzdan da dolayı..). tabi hadi gel yüzük alalım demek olmazzzzz.. peki nasıl ima edersin??
ben kendimi geri çekerim.. zaten kasten yapmama gerek yok, doğal olarak bu şekilde seyreder.. belki biraz da kıskandırırım başka kişilerden bahsederek; kör gözüm parmağına şeklinde diil elbette.. daha alttan alta bak çok talep var, akıllı ol kuşu kaçırma mesajı veririm :)
sevgilinle birkaç yıldır berabersiniz, aileler filan da haberdar.. sen kendi aranızda yüzük takmak istiyorsun, nişan veya söz manasında değil de hani bi işaret olsun, baktıkça birbirinizi hatırlayın, bi de etrafa mesaj olsun gibilerinden (farklı şehirlerde bulunduğunuzdan da dolayı..). tabi hadi gel yüzük alalım demek olmazzzzz.. peki nasıl ima edersin??
hmm ben eğer nişanlanmaya daha zaman varsa derim ki kıskandırma mevzusu gibi işte şu oğlan geldi konuştu,anneme ta bilmem nerden söylemişler kızına talip var diye misafirliğe gittimizde beğeniyolarmış beni arkadaş ortamına gittiğimde çocukla rsoruyomuş sevgilisi varmıymış die yani bu pembe yalanları:)onun yalan olduğunu anlamayacak şekild esöylerim ona bi kaç tane art arda yapınca sanırım bi etki gösterir ama bu etki hadi hemen evlenelim mi olur yoks aters mi teper bilemem:)
sevgilinin sana bakışlarını ateşli buldun napardın anlamazlıktan mı gelirdin yoksa bi adımda sne atarmıydın bu adımın nasıl olurdudelikafaduldensempatiksalakcinni
oof bu sorunun cevabını bende bilmiyorum :)
uzun süreli beraberlikte karşındaki insanı çok iyi taniyorsun aslında bu bir avantaj..ama biz mesela 6 yıldır birlikteyiz evlenmemize de 1-2 sene var desen oldu sana 8 sene beraberlik..bu durum her ikinizide evlendikten sonra sıkabilir..
Yıldırım askı desen..o da sakat..karşındaki insanı tam olarak tanımadan evlenmek yani..ailesini tanımadan evlenmek..bunlarda riskli..
deneyip gorucez sanırım :)))
ne sorsaam ne sorsaam..
diyelim ki sevgilinizle artık işlerin resmiyete dökülmesini istiyorsunuz..fakat arada çok büyük bir engel var; okul+askerlik..babadan kalma bir iside yok..yani ya kendi isini kuracak ya da bir yerde çalışacak..babası askerliğini yapıp gelene kadar sana is kurmam diyor..sizin ailenizde suan isi olmayan,askerliğini henüz yapmamış bir insanla sozlenmenize karsı..ama sen istiyorsuuuuuuno askerdeyken parmağında yüzük olsun,onu beklemek daha da anlamlı olsun,yanına rahat gidip gelebilmek istiyorsun..aileni ikna etmeye mı çalışırdın?yoksaa yüzüğü taksam ne değişecek ki,öyle ya da bekliycem nasılsa ailemle bosuna tartismiyim..mı derdin?söyle bakem ne derdin? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?