sevgilime ofiste aşık oldum sevgili yöneticimdi kendisi sonra sevgili aşkım oldu :) :)
ımmm soru soralım şimdi..
eşiniz uzak bir şehirde iş buldu ama siz bulunduğunuz şehirde yaşamak istiyorsunuz..
zor da olsa maddi manevi inat eder misiniz yoksa yeriniz sevdiceğinizin dizinin dibi mi???
valla bu tarz durumla o kadar sık karşı karşıya kaldımki ben de çogu zaman ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilemedim:) sebep söylersin saçmalıyorsun der söylemezsin birşey söylemiyorsun der:) ama en sonunda şuna karar vermiştim: şikayet gibi değil de daha çok böyle normal birşeymiş gibi rahatsız oldugum durumu bir kere söylüyordum, baktım böyle yumuşakça söylememe ragmen hala saçmalıyorsun diyorsa artık birşey söylememeye başladım. söylemedikçe aslında biraz daha iyi oluyor daha fazla meraklanıyor:) daha fazla üzerine düşüyor seni çözmek için:)) biraz bencilce ama napalım saçmalıyorsun demesinler:):) adam gibi dinleyip hakversinler dimi ama:)
sorum: birini unutmak için neler yaparsın? ya da neler yaptın? (taamamen görüşmeme ihtimalin yok ama unutman da gerekiyor )
sıkılmak mı??? tarih yazarım ben o tatilde:))) dönüşümüz muhteşem olur:))
sevgilinize çok kızgınsınız, size söylediği büyük bi yalanı yakaladınız ve sinirden ne yapacağınızı bilemez, üzgün bi haldesiniz.. derken ondan önce hoşlandığınız biri sizi arıyor tesadüfen, buluşalım diyor... ne yaparsınız???
şehir dışında kumsal gıbı bıyer ayarlarım şarap alırım yada bira ve onunla gideriz.tellerımz kapanır ve sırf bıze özel bır gun olur.Onun için alkol ve ben olan yer hiçbirşeye değişilmeyeceği için uğraşmam gerekmez.
aşkınıza ılk sevıyorum ne zaman ve nerde dedınız?
3,5 sene önce boshayallersmile
dayimin evinde öpüsürken :kedi:
deliler gibi sevdigin askina sinirli aninda senden nefret ediyorum dedinmi? ve dediysen neden dedin?
hmmmm CADIARZU nefret kelimesi ağır bir kelime ben hayatta kolay kolay kimseden nefret etmem ve nefret ettiğim kişi ilede işim olmaz ve sevgilime ki nişanlım olur kendisi asla böyle bişey demedim dememde dersem zaten o iş bitmiş olur çoktan nefret ağır bir cümlebana göre zaten ya aşk vardır ya da befret ben aşkı tercih ettim... :kedi:
vee sahalarda yine ben :)))) sorumu sorayım barii
tatlım hayatta yapamayacağım şey şudur ya da yapamam şunu dedin mi hiç ve o şey nedir ?? anaaaaam soru bulamiiiyim yaa benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?