Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Üzülme canım tüp bebeye başla İnşallah önümüz deki aya hamilelik haberi alırsın İnşallah
Öyle tabiiki canım ama niyeyse bugün hiç modüm yok kendimi çok yalnız kötü hissediyorum bugün zaman geçmek bilmedi benim için canım test siliktiya dedim kuruma cizgisidir belki forumda okumuştum yıkayınca gidiyo diye oncekilerde gitmişti ama bu gitmedi neden silik çıktı bilmiyorum kafayı yicem bugun

Çok iyi anlıyorum canım seni bu hissleri çok iyi biliyorum benim de başıma geldi canım çok insan birden bire boşluğa düşüyor sanki ama eşin var yanında onun elini tut bir birimizi seviyoruz bir birimizin yanındayız de ve Tüp bebeye odaklan İnşallah tüp bebek başarılı olucak bebişin tutunacak İnşallah en azından şimdi bizim umudumuz var eskiden çok imkansızdı şimdi ki imkanlar hastaneler o zaman yoktu çok şükür şimdi şansımız var umudumuz var

Haklısın öyle insan hiç uğraşmadan normal olsun istiyo

Haklısın öyle insan hiç uğraşmadan normal olsun istiyo
Öğle canım ama ne yapalım bizim bebişler nazlı çıktı bide pahalı benim eşim çocukları gıcık etmeyi çok seviyor onun çocuk sevmesi sinirlendirmek ağlatmakdırher kes diyor sizin çocuğunuz olsun bizde Yapıcaz aynısını o zaman görürsün o gün eniştesi söyledi eşim diyor izin vermem o kadar para vermişim bizimkiler bize kolay yolla gelmiyor canım olsun zor olsun ama olsun sonun da çektiğimiz her şeye deyer onlar için

Hahaha iymis yaa valla benm eşimde öyle valla hamile kalsam eşim çok ağlar çok duygusal çok istiyorum onun baba olmasını okadar iyiki masallh rabbim evlat acısı gostermeisn kimseye inşallah

Hahaha iymis yaa valla benm eşimde öyle valla hamile kalsam eşim çok ağlar çok duygusal çok istiyorum onun baba olmasını okadar iyiki masallh rabbim evlat acısı gostermeisn kimseye inşallah
Canım napıyon grip olmuşum moralim çok bozuk çok korkuyorum

Kuzum neden korkuyon griple kime ne olmuş ki sana olsunn senin sonuçlar daha cikmadimi
Kendim için deyil canım bebeğe zarar verir diye korkuyorum canım e nabıza düşmedi daha ama sağlık ocağında saat 11de gel demişlerdi eşim diyor saat 1buçukta gidip alırım

Kendim için deyil canım bebeğe zarar verir diye korkuyorum canım e nabıza düşmedi daha ama sağlık ocağında saat 11de gel demişlerdi eşim diyor saat 1buçukta gidip alırım
Himm haber verirsin kuzum millet hamileyken iş yapiyo bişey olmaz canını sıkma sikarsan daha kötü olur

Canım çok şükür kan değerlerim çok güzel çıktı Şükürler olsun. Haftaya cuma keseyi görmeue gidicez İnşallah
Kaç canım yüksekse ikiz olabilir acaba ikizmi tek mi merak ettim bnm ikiz bebeğim olsun çok istiyorum

Kaç canım yüksekse ikiz olabilir acaba ikizmi tek mi merak ettim bnm ikiz bebeğim olsun çok istiyorum
Canım 2805 çıktı çok şükürama ikiz olamaz çünki 1yumurta transferi oldum bende ikiz çok istedim ama yaşım 30yaşın altında olduğu için yapmadılar

Canım 2805 çıktı çok şükürama ikiz olamaz çünki 1yumurta transferi oldum bende ikiz çok istedim ama yaşım 30yaşın altında olduğu için yapmadılar
Yaaa ciddimisin ozmana bana hiç yapmazlar ben sendende küçüğüm ne alka yaa belki ben bakabilirim neye göre yapmiyolarmis çok saçma ben bı doktorla konuşayım ayrıca bazen tek embriyo dan tek yumurta ikizi oluyorya tabi nasip bu işler sağlık olsun bnm tedavi olduğumu kimse bilmiyor ya eğer tek çocuk olursa kimseye demicem normal oldu diyicem çünkü herkes gereksiz konusuyolar

Aynen canım bende demedim aman boş ver ne derlerse desinler biz yavrumuza kavuşalım Allahın izniyle kim ne derse umrumda deyil tehlikeliymiş canım yeni çıktı bu kararda

Aynen canım bende demedim aman boş ver ne derlerse desinler biz yavrumuza kavuşalım Allahın izniyle kim ne derse umrumda deyil tehlikeliymiş canım yeni çıktı bu kararda
Evet ama 3uz tehlikeli diye biliyorum okadar insan ikiz yapiyo normal 30un üstü olanlar kadın degilmi snaki onalra olmuyorda bzilere olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…