- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Yap yapYarın progestan ignem bitiyor büyük ihtimal yarın yapcam yeni iğne almamak için boş yere
Yarın 10 gün olmuş olacak ins hayırlı haberleri veririm sesim çıkmazsa bil ki negatifYap yapbende çok merak ediyorum eminim hamilesindir kaç gün olmuş olucak transferden
Negatif çıkarsa da boşver adet olmadığın sürece ümit vardır ama inanıyorum ben bu ay çoğu kişiden duydum hamile olduğunu sendede vardırYarın 10 gün olmuş olacak ins hayırlı haberleri veririm sesim çıkmazsa bil ki negatif
Kız şimdi hem midem bulanıyor hem karnım da adet ağrısı var Allah hayra çevirdim bakalım yarın sabah kan testi vercem sağlık ocağında saat kaç da çıkar bakalım :)Negatif çıkarsa da boşver adet olmadığın sürece ümit vardır ama inanıyorum ben bu ay çoğu kişiden duydum hamile olduğunu sendede vardır
Benim de cuma günü canım bende hiç test yapmadım cesaretim yok. Yarın hayırlı haberler yazarsın bize İnşallah canımKız şimdi hem midem bulanıyor hem karnım da adet ağrısı var Allah hayra çevirdim bakalım yarın sabah kan testi vercem sağlık ocağında saat kaç da çıkar bakalım :)
Bence canım idrar testi yap eğer negatif ursa biraz daha beklersin öyle kan verirsin bide sağlık ocağı taa cuma günü öğleden sonra soncuu cikiyo şuan varsa idrarda kesin çıkar zatenn miden bulaniyorsa vardır biseylerKız şimdi hem midem bulanıyor hem karnım da adet ağrısı var Allah hayra çevirdim bakalım yarın sabah kan testi vercem sağlık ocağında saat kaç da çıkar bakalım :)
Valla helal olsun ikinizde bn yüz kere yapmıştımBenim de cuma günü canım bende hiç test yapmadım cesaretim yok. Yarın hayırlı haberler yazarsın bize İnşallah canım
Evet canim şimdi kan vercem bakalım sıra bekliyorumGünaydın canim.. heycanlimisin
Hadi güzel haberler İnşallah canım bizde senin kadar heyacanlıyız inanki hadi bize güzel haber verEvet canim şimdi kan vercem bakalım sıra bekliyorum
Canım inanki yarın bile yapmak istemiyorum çok korkuyorum sonuçtanValla helal olsun ikinizde bn yüz kere yapmıştım
Ohooo sonuç yarın cikicskkEvet canim şimdi kan vercem bakalım sıra bekliyorum
Aynen yaa patlicamOhooo sonuç yarın cikicskkşimdi bekle de dur
Enabizdan kontrol et belki erken çıkarsa görürsunn.. keşke idrar yapsaydın güzel haberlerini bekliyoruz senden iki embriyo almışlar ya belkide ikiz olurAynen yaa patlicam
Yaa öyle korkuyorum ki hiç birşeye cesaretim yok rüyamda da hep negatif gördüğüm içinEnabizdan kontrol et belki erken çıkarsa görürsunn.. keşke idrar yapsaydın güzel haberlerini bekliyoruz senden iki embriyo almışlar ya belkide ikiz olur
Niye yarın çıkıyor canımAynen yaa patlicam
Acil yapmiyor burda canım ya sağlık ocağına yönlendiriyor bende anlamadım vallaNiye yarın çıkıyor canımacilde yapmadın?
Nerde oturuyon canım senAcil yapmiyor burda canım ya sağlık ocağına yönlendiriyor bende anlamadım valla
Ağrı da canımNerde oturuyon canım sen
Bizde de her doktor yapmıyor yarın cuma sağlık ocağına gidersem pazartesi çıkar acile gidicem yapmazsa özele giderim canım mecburNerde oturuyon canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?