Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Yarın 10 gün olmuş olacak ins hayırlı haberleri veririm sesim çıkmazsa bil ki negatif
Negatif çıkarsa da boşver adet olmadığın sürece ümit vardır ama inanıyorum ben bu ay çoğu kişiden duydum hamile olduğunu sendede vardır

Negatif çıkarsa da boşver adet olmadığın sürece ümit vardır ama inanıyorum ben bu ay çoğu kişiden duydum hamile olduğunu sendede vardır
Kız şimdi hem midem bulanıyor hem karnım da adet ağrısı var Allah hayra çevirdim bakalım yarın sabah kan testi vercem sağlık ocağında saat kaç da çıkar bakalım :)

Kız şimdi hem midem bulanıyor hem karnım da adet ağrısı var Allah hayra çevirdim bakalım yarın sabah kan testi vercem sağlık ocağında saat kaç da çıkar bakalım :)
Bence canım idrar testi yap eğer negatif ursa biraz daha beklersin öyle kan verirsin bide sağlık ocağı taa cuma günü öğleden sonra soncuu cikiyo şuan varsa idrarda kesin çıkar zatenn miden bulaniyorsa vardır biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…