- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mina sevde
Bazıları bilir eşim kiloma laf atıyor ve bende zayıflamaya kesin karar verdim bu kürü yiyorum iki gündür yürüyüş de yapıyorum .kilo veren varmı yoksa bosuna yemiyim tadı cok kötü çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna olmayacağı kesin, acayip sağlıklı bir karışım :)Bazıları bilir eşim kiloma laf atıyor ve bende zayıflamaya kesin karar verdim bu kürü yiyorum iki gündür yürüyüş de yapıyorum .kilo veren varmı yoksa bosuna yemiyim tadı cok kötü çünkü
Birde ben 11 gibi kahvaltı yapanlardanım. Karışımı bu saatlerde yiyorum .birde 4..5 gibi yiyorum gevrekli olarak.gece sade karışım yedim gevrek siz ....Ben iki buçuk aydır spor diyet yapıyorum.
92.900 ile başladım şuan 84... Tam.geçen gün bu kürü duydum aldım başladım iki gün yedim ve 2.500 kg verdim kür gerçekten bana iki günde iki buçuk kilo verdirdi bu süper birşey ve adetliyim. su gidemez mümkün değil.uzun süredir spor diyet yaptığım için su yok vücutta atacak.günde iki ikibuçuk litre suyumuzda içen biriyim.yani giden yağ kızlar.
Ben nasıl yaptım kürü onuda anlatayım.
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
5 dolu dolu yemek kaşığı yoğurt
Ve içine meyveli yulaf lifli gevrek ekledim
Tadına bayıldımmm müthiş tok tutuyor bunların dışında hiç bişey yemedim canım istemedi. İki fincan yeşil çay kahve çay .susatıyorda bu karışım oyüzden rahat iki litre su içiliyor. Çikolata yedim iiki günde 50 gr.![]()
Süpersin gelişmeleri sürekli yazarsan çok iyi olur bende sabah ve akşam elma sirkeli su ıcıyorum 15 gun falan olucak yediklerime dikkat ediyorum 8den sonra bısey yemiyorum 90la başladım bugün 87 kiloyum bu karısımıda denıycem inşallahBirde ben 11 gibi kahvaltı yapanlardanım. Karışımı bu saatlerde yiyorum .birde 4..5 gibi yiyorum gevrekli olarak.gece sade karışım yedim gevrek siz ....
Ben konu açtım beni oradan takip edebilirsiniz cnm .yoğurt zerdeçal zencefil tarçın süperrrrr diye :)Süpersin gelişmeleri sürekli yazarsan çok iyi olur bende sabah ve akşam elma sirkeli su ıcıyorum 15 gun falan olucak yediklerime dikkat ediyorum 8den sonra bısey yemiyorum 90la başladım bugün 87 kiloyum bu karısımıda denıycem inşallah
Merhaba, bütün gün sadece bunlarımı yedinizBen iki buçuk aydır spor diyet yapıyorum.
92.900 ile başladım şuan 84... Tam.geçen gün bu kürü duydum aldım başladım iki gün yedim ve 2.500 kg verdim kür gerçekten bana iki günde iki buçuk kilo verdirdi bu süper birşey ve adetliyim. su gidemez mümkün değil.uzun süredir spor diyet yaptığım için su yok vücutta atacak.günde iki ikibuçuk litre suyumuzda içen biriyim.yani giden yağ kızlar.
Ben nasıl yaptım kürü onuda anlatayım.
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
5 dolu dolu yemek kaşığı yoğurt
Ve içine meyveli yulaf lifli gevrek ekledim
Tadına bayıldımmm müthiş tok tutuyor bunların dışında hiç bişey yemedim canım istemedi. İki fincan yeşil çay kahve çay .susatıyorda bu karışım oyüzden rahat iki litre su içiliyor. Çikolata yedim iiki günde 50 gr.![]()