RoJ€k-t€;4531624 .!.:kızlar, bi tarif daha verilmişti
''Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın. '' CADIARZU
bu tarifi uygulayanlar varsa ayda ne kadar uzattığını yazabilirler miii :Saruboceq: sonuçları çookk merak ediyoruumm..sırnaşık şey
Ya kızlar şalgam = Turp mu?Mazur görün bilmiyorum da kaydirigubbakcemile3
şalgam, turpgiller ailesinden bir bitkiymiş.
1 aya yakın bir süredir uyguluyorsunuz galiba ?
saçınız ne kadar uzadı?
Hmm, O halde acaba başımıza sürsek nasıl olur ki xD:lepi:
bilmiyorumki denemekte yarar var:lepi:
ben turlu su ile birlikte kullanıyourm zencefili dün akşam saçımı boyayalı tam 1 ay oldu diplerdne gelen saçlar sayesinde biliyorum 3 cm uadı saçlarım :)
aslında gün aşırı ugulanması gerekirken ben haftada2 kez uygulayabiliyorum ama.. yani az uygulamama rağmen 3 cm. uzadı saçlarım
Benim mesela, bu başlık açılıp, zencefil suyuna turplu suyu karıştırdığımdan beri, sütyen hizasından en az 5 parmak altı olan saçlarım, şuan bel bitimine kadar geldi.
cnm hiç bir zarar ıolmuyor aksine turbun içine koyduğun yumurta sayesinde saçın besleniyor.. benm saçlarım 2 ay öncesinde sdarı yapıcam derken yandı yanıkları bile yumuşattı. ben ikisini karıştırıp kulanmıorum.. önce turlu suyu yapıyourm 2 saat kadar bekletiyorum onu.. dusa girmeme 30 dk kala cezvede zencefili kaynatıorum. sonra dusa girioyurm bigüzel saçlarımı yıkadıktan sonra zencefili döküp çıkıorum dustan :) hatta şuan bile saçlarım turplu :)
Benim mesela, bu başlık açılıp, zencefil suyuna turplu suyu karıştırdığımdan beri, sütyen hizasından en az 5 parmak altı olan saçlarım, şuan bel bitimine kadar geldi.
RoJ€k-t€;4534722 .!.:benim deee a.s. ama zencefili yapıp yapmamakta kararsızım benn :uhm:
cnm hiç bir zarar ıolmuyor aksine turbun içine koyduğun yumurta sayesinde saçın besleniyor.. benm saçlarım 2 ay öncesinde sdarı yapıcam derken yandı yanıkları bile yumuşattı. ben ikisini karıştırıp kulanmıorum.. önce turlu suyu yapıyourm 2 saat kadar bekletiyorum onu.. dusa girmeme 30 dk kala cezvede zencefili kaynatıorum. sonra dusa girioyurm bigüzel saçlarımı yıkadıktan sonra zencefili döküp çıkıorum dustan :) hatta şuan bile saçlarım turplu :)
neden kararsızsın cnm anlamadım :uhm:
anladım.peki kokusu kalıyor mu ?
RoJ€k-t€;4535260 .!.:genelde herkes zencefilin parlattığını, yumuşattığını yazmış, yani uzamaya bi turp kadar etkisi yok sanırım.. :sm_confused:
Ben ne yapacagımı sasırdım sımdı zencefıl turp yapsam bemıks bepanten evıgen de kullanıyorum sacımın dengesı bozulmaz mı kızlar ya zaten ıkı tel sacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?