Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben dediğin tarifi hiç kullanmadım cnm ama bukadar çok şeyin karıştırılmaıs taraftarı da deilim.. bence her biri farklı farklı uygulanmalı a.s.

Ya kızlar şalgam = Turp mu? Mazur görün bilmiyorum da kaydirigubbakcemile3

1 aya yakın bir süredir uyguluyorsunuz galiba ?

saçınız ne kadar uzadı?

Benim mesela, bu başlık açılıp, zencefil suyuna turplu suyu karıştırdığımdan beri, sütyen hizasından en az 5 parmak altı olan saçlarım, şuan bel bitimine kadar geldi.

bilmiyorumki denemekte yarar var:lepi:

Vallahi deniycem xD Halamlar köyden bir sürü şalgam getirmişler. xD Turp sandım önce sonra tatlı ve kokusuz şalgam dediler xD Şaşırdım ya xD kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

maşallah peki herhangi bir zararı oluyo mu yani saçları yıpratıyor mu?
birde ikisini beraber kullanıyorum derken karışım yaparak mı yoksa ayrı ayrı mı?

Benim mesela, bu başlık açılıp, zencefil suyuna turplu suyu karıştırdığımdan beri, sütyen hizasından en az 5 parmak altı olan saçlarım, şuan bel bitimine kadar geldi.

siz de turplu su ve zencefili karıştırarak uyguladınız yoksa başlıkda açıklandığı gibi turplu suyu uyguladıkdan sonra zencefili mi uyguladınız ?
elimle ölçmeye calıstım tarif ettiğiniz miktarı
baya uzamıstır herhalde nazar değmesin

cnm hiç bir zarar ıolmuyor aksine turbun içine koyduğun yumurta sayesinde saçın besleniyor.. benm saçlarım 2 ay öncesinde sdarı yapıcam derken yandı yanıkları bile yumuşattı. ben ikisini karıştırıp kulanmıorum.. önce turlu suyu yapıyourm 2 saat kadar bekletiyorum onu.. dusa girmeme 30 dk kala cezvede zencefili kaynatıorum. sonra dusa girioyurm bigüzel saçlarımı yıkadıktan sonra zencefili döküp çıkıorum dustan :) hatta şuan bile saçlarım turplu :)

benim deee a.s. ama zencefili yapıp yapmamakta kararsızım benn :uhm:

canım sen o tavsiye ettiğin tarifi mi kullandın? başlık açılalı daha bi ay olmamış, ve bu sonuç çok çok ii.. :uhm:

anladım.peki kokusu kalıyor mu ?

RoJ€k-t€;4535260 .!.:
genelde herkes zencefilin parlattığını, yumuşattığını yazmış, yani uzamaya bi turp kadar etkisi yok sanırım.. :sm_confused:

cnm ben ikisini birlikte kullandığım için hangisi daha çok uzatıyor bilemiyorum malesef ama şunu söyleyebilirim ki cidden ikisini birlikte kullandığımda saçlarım okadar parlak oluyorlar ki düzleştirdikten sonra aynanın karşısından ayrılmak gelmiyor içimden :sm_cool:

walla ben atıyorum. sonuçta tüm buharını etkisini vermiş oluyor suya.

Ben ne yapacagımı sasırdım sımdı zencefıl turp yapsam bemıks bepanten evıgen de kullanıyorum sacımın dengesı bozulmaz mı kızlar ya zaten ıkı tel sacım var

Ben ne yapacagımı sasırdım sımdı zencefıl turp yapsam bemıks bepanten evıgen de kullanıyorum sacımın dengesı bozulmaz mı kızlar ya zaten ıkı tel sacım var

cnm ben haftanın 2 günü turplu su ardından da zencefili uyguluyorum..
bir de her pazar badem yağı+hint yağı+bemıx+bephanthene+evigen karışımı sürüyorum..
ve saçlarımdaki var olan yanıklar her geçen gün düzelmeye yumuşamaya dewam ediyor ve hızla uzuyor saçlarımmmm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…