Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Zenci kadınlar saçlarını kremlerle,bakımlarla 3c saça da çevirebiliyorlar aslında.Ama Türkiye'de satılmadığı için bu ürünler bizim öyle bir şansımız yok malesef.

Bu shea butter özellikle kıvırcıklığı belirginleştiriyor daha güzel hale getiriyor ve saçı yumuşacık yapıyor.Mesela:

Devamlı shea butter kullanıyormuş ve saçlarının kıvırcıklığı yatışmış gördüğünüz gibi süper gözüküyor.

Kızlar,bu fotoğraflarını paylaştığım kişi saçlarına kına da koymuş ve bu kınanın saçını düzelttiğini,düzleştirdiğini yazmış,sürekli uyguluyormuş.
Bildiğimiz kına gibi değil sanırım tam anlamadım ama rengi falan aynı bizim kına..

''Henna Treatment Curly Nikki'' diye yazarsanız google'a göreceksiniz..

Yine henna treatment yapan başka birinin saçı..

Kızlar 'colourless henna' yani renksiz kına kullanıyorlarmış.Saç renginiz değişmiyor yani.Ama bunu devamlı uyguluyorlarmış saçlarına.

Türkiye'de var mıdır ya? Renksiz kına yapımı falan diye yazıyor forumda da ama bilemedim şimdi o mu acaba?:44:

Cassia diye de geçiyor bu renksiz,nötr kına.Bildiğimiz sinameke imiş..Sinamekeyi mikserde toz haline getirip uygulayanlar olmuş denemek lazım aslında..

Saçın uzamasını da sağlıyormuş,parlaklık veriyormuş.En önemlisi saçın kıvırcıklığını azaltıyormuş.4c saç tipinden 3c saç tipine ulaşanlar olmuş..

3c-4a lardan bahsettiğimize göre hepimiz naturallycurly sitesini takip ediyoruz.
benim saçlarım 3-c evet,doa kozmetik shea buter ı da sıvı değil,burda sıvısını bulamadım aynı şekilde jojoba nın da
ama youtube ta takip ediyorsanız 4. gruba ait kıvırcıklar bile oradaki ürünlerle güzel görünebiliyor. bu ürünler amerikada var yalnız avrupada da yok malesef(avrupaya gidiyorm ara ara yok)
oradan siparişle ürün getiren bloggerlar var ama 2 katına satıyorlar,aptal yerine koyulmak gibi geliyor bana sipariş etmiyorum
ben gitsem hepinize komisyonsuz getirirdim,kıvırcığın halinden kıvırcık anlar:))) ama görünürde öyle bir durum yok şimdilik aralığı bekliyorum bi arkadaş var vs...
curlmart.com sitesinden 3 kişi birleşip sipariş versek mi?30$ kargo alıyor paylaşırız,koli gümlüğe takılırsa da şansa artık deriz.pakete hediye yazdırsak belki takılmaz.

ordinary kafam karıştı viraz, şu yukarda yeşil renkli bizim kınaya benzeyen sinameki miymiş ya da ayrı bir şeyden mi bahsettin, şayet sinameki nin böyle bir özelliği varsa denenebilir : )))

Henna(cassia)treatment diye geçiyor.Renksiz,nötr kına diye araştırdığımda cassia'nın sinameki olduğunu yazmışlar.Mikserde toz haline getirip içerisine de yağ katıp saça sürüp bekletmişler.
O paylaştığım kızın saçları bildiğin zenci kıvırcığı eski halleri falan da var ve saçları süper gözüküyor.Sürekli uyguladığından bahsetmiş.
Shea butter ve cassia treatment mucizemiz olabilir bence:) Keşke Amerika'da yaşasam da bu ürünlere kolayca ulaşsam ya...

Kısacası evet o yeşil şey sinameki oluyor :))

Henna(kına)'nın çeşitleri varmış.Neutral henna(nötr kına),cassia diye geçiyor yani sinameki diye.Ama yılmadan yapmak gerekiyor 2-3 yılda saçlarının kıvırcıklığı düzelen anca olmuş.

Valla supermis o zaman bildigimiz sinameki ve shea butter i mı suyla karıştırmış yoksa sinameki ve zeytinyağı ve su mü yoksa sadece sinameki +su mu ?

Shea butter günlük kullanılıyor istediğin zaman sürebiliyorsun.Bu işlemde kullanılmıyor.

Sinameki tozu ve ılık su karışımı var bir de green tea(yeşil çay) yazmış.Bazıları zeytinyağı da dökmüş içine..

Sinameki tozuyla yeşil çayın demediğin suyunu karıştırırsın birazda zeytinyağı koyarsın , kimi kirmizilastirmak için tarcin kimi de sararsın diye limon suyu koymuş. Ne dikkatimi çekti sözlüğe Cassia diye yazdığımda Çin tarcİ'ni yazıyor, sinameki de senna imiş buna iliskin ne dersin?

Evet sözlüğe yazınca çin tarçını diye çıkmıştı bende de.Cassia bitkisini araştırdığımda çin tarçını da denildiğini,sinamekiye benzediğini yazmışlar.Cassia ve sinamekiyi ayrı ayrı görsellerde aratın fotoğraflar aynı.Paket olarak sinameki alırsanız zaten altında cassia diye yazıyor görürsünüz..

canım bu sinameki maskesi saçta ne kadar bekleyecek birşey yazmışlar mı? sen dene bibakalıım güzel olursa ben de denerim, bir de easy style Wash and GO diye bir şey var jölegibi saça sürdüğünde saçın dalgasını bayağı açıyo gibi geldi, onun da videolarına az baktım bunu da bıraz araştıralım:)

bir de burdakiler bir sinameki küründen daha bahsetmiş fakat bu saç uzatma kürü :))) ihtiyacı olan varsa yazayım;

Kızlar bu formül bir kuaförün formülü kendiside kullanıyormuş ve müşterileride uyguluyormuş,çok doğal bir yöntemmiş. Uzama başlaması hızla 1 aydan sonra belli oluyormuş

Malzemeler:
Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..

Saçta 4 saat beklemesi gerekiyormuş.Şu aralar yapamam straight therapy yaptırdım ama kesinlikle deneyeceğim.İlk yapışta bir şey olmayacaktır zaten 4-5.yapışta farkı gördüğünü yazmış.
O dediğin nasıl bir şey acaba ya hep yurtdışında bunlar sinir oluyorum

Nötr kına konusu da var burada.Cassia sinameki'den bahsedilmiş.Zaten saç uzattığından,parlaklık verdiğinden yabancı forumlarda da bahsediliyor.Kıvırcık saça da böyle bir güzelliği varmış demek.

Fırsat sitesinden buldum 200tl'ye Kartal'da bir kuaförde yaptırdım.Yalnız ilgi ve alakadan hiç memnun kalmadım.Adam resmen suratını ekşitti.
Saçlarımı tararken çok zorlandı sinirlendi,sürekli arkadaşlarına bakıp bu nasıl saç ya diye gülmeler falan.Gerizekalılar ya paramla rezil oldum resmen asla tavsiye etmiyorum.
Öğrenmek istersen kuaför ismini özelden yazarım.Daha önce gittiğim kuaför daha iyiydi çok mutlu ayrılmıştım oradan ama çok pahalı orası 800'e yapıyor.Mecbur bu indirimden yararlandım terbiyesiz insanları çekmek zorunda kaldım!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…