- Konu Sahibi ordinaryday
-
Bu saçla uğraşmaktan nasıl sıkıldım nasıl bunaldım anlatamam ..Burada birinin bir mucize paylaşmasını umut ediyorum
zencilerin çoğu malaysian curly hair kullanıyo kızlar o yüzden kıvırcıkları böyle güzel duruyo
Evet ben bayıldım ya bu saçlara en sonunda ben de o şekilde örüp saçımı onlardan alacağım sanırım başka çare kalmadı :)
Ne kadar süre kullanıyorlar bilmiyorum ama kendi saçları gibi yıkıyorlar,tarıyorlar,bakım yapıyorlar.Bence baya kullanışlı bir saç.
bebe yağını bende kullanıyordum ama artık hindistan cevizi yağından daha çok memnununum. hem kokusu güzel. birde shea butter çok tavsiye ediliyor youtube'ta.onuda sipariş ettim bakalım nasılmış.
birde kızlar kıvırcık saçlar çok kuru olduğu için mutlaka sülfatsız şampuan kullanmalıymış.onuda sipariş ettim sonuçları yazarım
zenci kıvırcığı için amerikada çok ürün var da burda yok maalesef,orda çoğunluk burda azınlığız:)son zamanların konuşulan kinky curly die birşey var.onu ebay'dan ısmarlıycam artık risk alarak yasağa takılırsa param yanarsa yanar napalım olan 40$ a olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?