- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 641
- Konu Sahibi ordinaryday
-
kesinlikle taramıyorum,banyoda bol saç kremi sürüp ellerimle tarıyorum,hafta bir maske(herhangi bi nemlendirici maske) yapıyorum
banyodan çıkınca panten 7/24 ya da wella saç köpüğü sürüp kurutuyorum,gayet güzel oluyor
ilk yıkadığım gün açık ertesi gün toplu kullanıyorum,3.gün yıkıyorum tekrar zaten.2 tipide güzel at kuyruğu yada dağınık topuz yapsanda çok orjinal duruyor.
bende yıllarca dalgasını açtırdım falan ama şimdi doğal haline bayılıyorum,her gittiğin yerde farklı bir tarzın oluyor farkediliyorsun
düğün falan gibi zamanlarda değişik yapmak istersem banyodan sonra bi nemlendirici sürüp tarıyorum,sonra kurutup saç maşası yapıyorum bu sefer de iri dalga oluyor.çıt çıt ta taktığım oluyor bu haliylede çok güzel
asla düz fön çektirmiyorum çünkü tutmuyor onun yerine dalgalı fön yada maşa...
saçlarımız yıka çık bile güzel
farklılık ve tarz güzelliktir bence
Eki Görüntüle 398443
Ne güzel mutlusunuz..Ben bu saçla uğraşmaktan bıktım,açık bıraksam kabarıyor böyle tiftik tiftik bir görüntüsü var.Canlı,parlak,kıvırcıklığının daha güzel,belirgin olmasını isterdim.Uğraşamadığım için de zaten kalıcı fön yaptırdım ama baya yıprandı.Sabah uğraşmak çok zor oluyor.Sizinkisi de benim kadar kıvırcık,kabarık,tiftik tiftik mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum sinirleniyorum.Ne kullanmak lazım yatıştırmak için? Elidor 7/24 pek işe yaramıyor bende..
1 haftadır gliss siyah seri şampuan maske kullanmaya başladım,saçlarımı oldukça yatıştırdı,hatta herkes saçların uzamış falan diyor halbuki 1 haftada uzamadı tabiki:) denesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?