Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
haklı olabilirsin zaten herkesin kıvırcık yapısı birbirinden farklı,değişik yöntemleri deneyerek sizin için doğru olanı keşfetmelisiniz
ama şunu anlatmaya çalışıyorum söylediğim şeyleri yapmadan önce saçlarımdan çok şikayetçiydim,10 sene defreze yaptırdım(hiç aralıksız), yaptırmadan önce hiç açık bırakamıyordum herkes ayy ne zor saçların var böyle falan diyordu vs....
ama şimdi saçımla iyi geçinmeyi öğrendim çok memnunum
demek istediğim belki sizinde yalnış yaptığınız birşeyler vardır

haklı olabilirsin zaten herkesin kıvırcık yapısı birbirinden farklı,değişik yöntemleri deneyerek sizin için doğru olanı keşfetmelisiniz
ama şunu anlatmaya çalışıyorum söylediğim şeyleri yapmadan önce saçlarımdan çok şikayetçiydim,10 sene defreze yaptırdım(hiç aralıksız), yaptırmadan önce hiç açık bırakamıyordum herkes ayy ne zor saçların var böyle falan diyordu vs....
ama şimdi saçımla iyi geçinmeyi öğrendim çok memnunum
demek istediğim belki sizinde yalnış yaptığınız birşeyler vardır

flexile fısfıslı şişede dediğin su şu bildiğimiz renkli bakım sularından mı ? ben öyle bitane gliss'in pembe olanını kullanıyorum.sen hangisini kullanıyorsun ?

İyi niyetinden şüphem yok zaten çok sagol ama benim sacım havluyla bile kurumuyor, kurutmazaam sinizin ağrısından ölüyorum, zaman icinde kendiliğinden dalgası açılan saclar var, mesela benim sacımın en kıvırcık yerleri arka ense tarafı ve ön taraf alnıma yakın yerler tepeler öyle çok çok kıvırcık değil ama sacım öyle gür ki her durumda papazım yani :) boyun fıtığım sırf bu yüzden oldu neyse dertlendim opuldunuz. Ha ordinary su sinameki işi ne oldu ? Kına yapmak dalgayı acıyor annemin de açıldı dalgası ama kına lanet bir şey sonra başka renge dönüş zor

Kına işi maalesef burada bulamadığımız için öyle kaldı.Renksiz kınayı burada bulabilsek sorun kalmayacak ama yok işte.
Eğer saçım kırmızı olsun sorun değil diyorsanız normal kınayı kullanabilirsiniz.
Ebay'dan renksiz kına satın alınabiliyor fiyatlar beni aşıyor bir de gelmeme ihtimali de var.Göze alırım diyorsanız oradan satın alabilirsiniz.Başka da bilgim yok ne yazık ki...

Aslında Eminönü'ne gidip sormayı düşünüyordum olsa olsa orada vardır diye ama internette araştırdığımda hiç göremedim.O yüzden de gitmiyim boşuna dedim.
Bence bu sefer bulduk:) Gidip sormak,bakmak lazım.

Evet onu da gördüm haydi hayırlısı bakalım umarım bizim aradığımızdır.Eminönü'ndeki diğer dükkanlarda da vardır diye düşünüyorum.

Asıl biz zaten renksiz kına arıyorduk değil mı, yani sinameki kınası falan değil? Yani ordinary alemsin yurtdışından ucuz olsa getirtecen Eminönü'ne gitmeye useniyorsun :) bulursun sana güveniyorum

Canım Eminönü bana çok uzak kalıyor.İnternette araştırdığımda hiçbir yerde bulamadım yazanlar olmuş Türkiye'de yok diye o yüzden boşu boşuna onca yolu çekmiyeyim dedim.Dün işte tesadüf eseri tekrardan renksiz kınayı araştırırken karşıma çıktı.Çok şaşırdım varmış demek ki.Şu aralar bakamam ben zaten saçım düz birkaç ay sonra saçım kıvırcığa dönünce gidip bakacağım.

Flexile fısfıslı şişedeki su ne oluyor ben de merak ettim.Kıvırcık saça bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor:) Ben bakmayan taraftayım.Çok zor geliyor,uğraşırken bile yoruluyorum.Sanırım saçımı inkar dönemimdeyim kabullenemiyorum bir türlü.Sen barışmışsın kendinle ve saçını tanımışsın ne güzel.Birçok bakım yapmak gerekiyor.Youtube'da da görüyoruz zenci kadınlar o kadar fazla ürün ve bakım yağları kullanıyorlar ki..Uğraşmadan olmuyor maalesef.Ben de uğraşmayı sevmiyorum direkt evden çıkmak istiyorum bu saçla evden hemen istediğim gibi çıkamıyorum.Mecbur işte düzleştiriyoruz ama nereye kadar? Saçım da mahvoldu düzleştire düzleştire sağlıklı bir şey de değil zaten.Her kıvırcık saçlı kadın bir defrize sürecinden geçmiştir sanırım :) Bilmiyorum ben ne zaman bu saçımı inkar etme dönemimden çıkacağım. Otuzlu yaşlarıma ulaşınca sanıyorum pes edeceğim...

ordinaryday canım ben 35 yaşımı geçtim ama hala pes etmedim :)) edemiyorum edemiycem :)) bence sende pes etmiyceksin :)) ama keşke pes etsek diyorum ben. en azından kendimize bu kadar dert etmeyiz, bu kadar kendimizi sıkmayız :( hayır şöyle geçerli istediğimiz gibi sonuç veren bir yöntem bulsak eyvallah ama oda yok malesef :( sürekli isyaaaeenn :)))
düz saçlılara bakıp iç geçirmekten bir hal oldum yıllardır..5 yaşımda kızım var benim onun saçları dümdüz :)) onun adına çok seviniyorum :) hamileyken ne dualar etmiştim. Allahım ne olur düz saçlı olsun diye :))) dualarım kabul oldu :)) o benim çektiklerimi çekmiycek...

Ben de sırf çocuğum kıvırcık olur diye evlenmek istemiyorum:).Ben çektim o çekmesin diye.Çok sevindim kızının saçının düz olmasına gerçekten sahip olan kişi anlar.Senin yaşadıklarını o çekmeyecek ne kadar güzel valla.Haklısın sanırım ben de pes etmicem dediğin gibi en azından bizi yormayacak bir hale ulaşsa şu saçımız.Kendimi yıprattım valla bu saç yüzünden.Allah başka dert vermesin tabi...

Flexile fısfıslı şişedeki su ne oluyor ben de merak ettim.Kıvırcık saça bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor:) Ben bakmayan taraftayım.Çok zor geliyor,uğraşırken bile yoruluyorum.Sanırım saçımı inkar dönemimdeyim kabullenemiyorum bir türlü.Sen barışmışsın kendinle ve saçını tanımışsın ne güzel.Birçok bakım yapmak gerekiyor.Youtube'da da görüyoruz zenci kadınlar o kadar fazla ürün ve bakım yağları kullanıyorlar ki..Uğraşmadan olmuyor maalesef.Ben de uğraşmayı sevmiyorum direkt evden çıkmak istiyorum bu saçla evden hemen istediğim gibi çıkamıyorum.Mecbur işte düzleştiriyoruz ama nereye kadar? Saçım da mahvoldu düzleştire düzleştire sağlıklı bir şey de değil zaten.Her kıvırcık saçlı kadın bir defrize sürecinden geçmiştir sanırım :) Bilmiyorum ben ne zaman bu saçımı inkar etme dönemimden çıkacağım. Otuzlu yaşlarıma ulaşınca sanıyorum pes edeceğim...

kuaförler saçı ıslatmak için fısfısla su sıkarlar ya işte ondan bahsediyorum,içindeki saf su:)
aslında olay şu ki saçına banyodan çıkınca biraz suyunu bir bezle alıp ne süreceksek bol bol sürüyorsun,sonra kurutuyorsun(yazın peştemal sarıp beklesem yetiyor,kışın kurutma makinesi)
gece üstüne yatıp birbirine yapıştırmıyorsun saçları,tepeden gevşek bi tokayla toplayıp yatıyorum
ertesi 2-3 gün su sıkıp canlandırıyorsun bu kadar
düz saçta hemen yağlanır fönlemek gerekir falan filan yani güzellik için hep uğraşmak gerekiyor,kıvırcığında o kadarda fazla değil bence

Bence flexile in sacları müthiş , sedefcim ben senin Perma oncesi haline de bayilmistim benim kivircikligi Sedef kadar olsa da volumu fazla oldugundan papaz gibi oluyorum ordinary nin orijinal sacını görmediğimden birşeyi diyemem ama bence Sedef sen Perma yaptırmadan da olur gibi geliyor bakım yağlarıma falan halledersin gibi geliyor , esmeray vardı saci kıvırcık benimki umutsuz vaka yani anca straight terapi ile olur biraz uzasın yaptırılan yine schwartzkopf bonacure un bakım ürünleri acil kurtarma serisi var onun maskesi çok iyi terapi yaptırdığım zamanlarda kullanıyordum ordinary sacın çok yıprandıysa onu alabilirsin az pahalli ama 1 kg lik olan bayağı gidiyor, her kuaförde satılmıyor internetten de bulabilirsin Q10 şeridi de çok iyi, acil kurtarma araçtaki kopmaları bayağı önlüyor , bana tek koyan sacımın rengini karamel yapmak istiyorum ama straight theraphy yaptığında sacını acici ile acaniyorsun:(( ordinary sacın ne renk senin?

kızlar ay sonu new york'tan curls unleashed ürünüm geliyo :) mor olan kutudan istedim. bakalım nasılmış ? inşallah istediğim gibi yapar buklelerimi...

Son düzenleme:
Sedefcim aldın yani helal olsun sana sana kutularda bir ürün buldum desem onu bile getirirsin süpersin nerden isterdin? Bir de sacın permali etkisi olur mu

Back
X