- 24 Eylül 2013
- 9.880
- 32.375
- 748
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ama evlendikten sonra zengin olmuşHer şey benim üstüme olduğu için no problem
Adamin 4. Evliligi zaten. Kiz bunun icin kocasini bosadi.Erkekler daha güzel bir kadın için karılarını boşayıp 5 ay sonra başka kadınla evlense, sanki bu kadar güzel anlatmazdık...
senin burjuva olduğundan hep şüphelendiydim zatiiii ne işin var aramızda git Milano ya pariseBiz küçükken anamız yarım ekmee avakado sürer salardı mahalle arasına. Salçalı ekmek ne be filan dermişim
Ama evlendikten sonra zengin olmuş
Yarısı da onun
Bacım yine fakirsin
Bir de taşınmaz, araç farklı
Nakit para farklı
satabilirsen yirsin satılmıyor anacım bu ara gayrimenkullerSatışlar bende yav, baktım gidişat kötü, bizimki ayılmadan satar yirim :)) yidirmem yirim hepsini, gerekirse bi günde yirim ne varsa
satabilirsen yirsin satılmıyor anacım bu ara gayrimenkuller
Helal olsunSatışlar bende yav, baktım gidişat kötü, bizimki ayılmadan satar yirim :)) yidirmem yirim hepsini, gerekirse bi günde yirim ne varsa
Espiriyi reel hayata endekte etme noktasında sıkıntı saptadım.satabilirsen yirsin satılmıyor anacım bu ara gayrimenkuller
Espiriyi reel hayata endekte etme noktasında sıkıntı saptadım.
Ne bozuyon şimdi moralleri? İçimiz yanıp duru zati
Bi hayal dünyamız vardıZaten çoluk çocuk varken nereye ne yiyim allasen iki dakikacık hayal kurduk şuracıkta, hayal de hayal değil kabus planı zaten
HaksiZda degiller demek.. sonradan goren insanlar kaldiramiyo bunu cunku...Geldiginiz cevre cok onemli.
Isim geregi surekli zengin kadin ve erkeklerle iciceyim.
Bir cok zengin erkek zengin olmayan kadinla evlenmeme taraftari.
İşte biye boşuyo ne güzel eşBen senın yaptıklarını yapsam boşanırız. Lıbıdon da tavan :)
Ya ben hüç görmemiş değilim ki istanbul un en iyi semtlerinden birinde büyüdüm.son yıllara kadar istediğimi yedim içtim gesdim sonradan görme olmicam kiHaksiZda degiller demek.. sonradan goren insanlar kaldiramiyo bunu cunku...
Ne demisler babadan gorcen kocadan degil.
Zengin kısmıyla ilgileniyom sadece eli açık olsun yeterAaaah ah. Bir zamanlar Kore dizileri Hint filmleri izler, oradaki gibi centilmen, aşırı aşık, Zengin ve iyi kalpli birini bulacağımı büyük aşk yaşayacağımı düşünürdüm. Dışarda o malum kişiyi arardım. Sonra büyüdüm ruhen ve öyle adamların ancak filmlerde olacağını gördüm ve gittim karakter yoksunu bir adamla evlendim. Eşim kibar, her dediğimi yapar , para lafı etmez, ev işi yapar ama beni nişanlı iken çok güzel boynuzlamış. O hayallerimin aşk hayatı okyanusların dibine gömüldü gitti. Bu devirde asla Zengin, çok seven, sadık iyi kalpli birini bulmak nerdeyse mümkamsız
Sen icin demedimki onu.. maasinda iyiymis aslinda tek basina.. herseyin hayirlisini iste sen genedeYa ben hüç görmemiş değilim ki istanbul un en iyi semtlerinden birinde büyüdüm.son yıllara kadar istediğimi yedim içtim gesdim sonradan görme olmicam ki
Ben her şeyin zenginini istiyorum.önce sağlık sonra para.milli piyangodan falan da gelebilir ille kocayla gelmesinr gerek yok.önce sağlık sınra piyango ya da zengin eli açık koca.dileğim bunlarSen icin demedimki onu.. maasinda iyiymis aslinda tek basina.. herseyin hayirlisini iste sen genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?