Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni nesil değilim ben işte o akıl beren ablakardanım ya darısı başıma farketmez sonradan zengin olsa da olur

Erkekler daha güzel bir kadın için karılarını boşayıp 5 ay sonra başka kadınla evlense, sanki bu kadar güzel anlatmazdık...

Sen benim zengin dediğime ne bakıyon, bizim normalimiz fakir olduğu için, zenginimiz de normal oluyor çaktırma
sitede avakado yiyoruz diye zengin ilan edildik geçenlerde ahaaaa.yav aslında çok zenginim hadi itiraf edeyim hıhhh avakado bile yiyemiyorsunuz siz k.k halkı

Ben senın yaptıklarını yapsam boşanırız. Lıbıdon da tavan :)

Benim simdiki irkegim cok zengin arazileri vaar parasi varrr ucagii da vardir herhal henüz göremedim :))
Saka bir tarafa arizasiz zengin adam yok gibi bisey tespitlerim bu yönde :)
Oncedenmis o :) hem zengin hem düzgün adamlari kapmislar geriye kel fodul casanovva playboy kafasi kendinden güzel olanlar kalmis :))
Benim adamdan da hafiften dumanlar yükselmeye basladi zati :)

Hayatım boyunca ders çalışıp iki üniversite bitirdim
İşe Türkiye şartlarında torpille girdim
Suanda maaşım iyi
Eşimin de maaşı iyi ancak ülkenin de durumu malum
Daha senelerce çalışmak zorundayım yani

Çocukluk arkadasım 18 yasında iken 30 yasında adamla evlendi
Adam iş adamı idi
Suanda karı koca dünyayı geziyorlar
Arkadaşıma da işyeri açtı adam

İki de çocukları oldu.

Bursa nın bi yarısı arkadaşımın yani :)

Ben de maaşım iyi ama hala aracımla rampa asagı inerken salıyorum mazot cok yakmasın bedava ineyim diye

2500 ne sağlığı artık özellerde bile sigorta geçerken? kaldı ki kredi diyorsunuz estetik falan herhalde. Tek başınıza yaşıyorsunuz insanlar sizin kazandığınızın yarısıyka ev geçindiriyor. Nişan yaptıysanız herhalde aileniz de ucundan tutmuştur. Burada garip olan para ve rahat yaşamak için zengin koca avına çıkacak olmanız mutluluğu para da aramanız. Ama aynı evin içinde öyle olmaz o işler

sitede avakado yiyoruz diye zengin ilan edildik geçenlerde ahaaaa.yav aslında çok zenginim hadi itiraf edeyim hıhhh avakado bile yiyemiyorsunuz siz k.k halkı

Biz küçükken anamız yarım ekmee avakado sürer salardı mahalle arasına. Salçalı ekmek ne be filan dermişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…