- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ben sevgi yönünden kendimi doyururum yani adamın ağzından girer burnundan öıkar kendimi sevdiririmAmcam ve yengem arasında 20 küsür yaş farkı var. .
Amcamın durumu maşaallah,...
Yengemde yabancı...
Genç kız amcamla parasal açılardan mı evlendi .. Bence evet...
Parasal durumları oldukça iyi fakat ev huzurları yok gibi birşey ...
Paraya doydu yengem fakat sevgi yönünden aç maalesef...
Bence insan ne istediğine detaylıca düşünüp karar vermeli...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah...
Yaşım 33 adamın zamanla zengin olmasını bekleyemem birden vurgun yapacak birini de kestiremem.bana ellili yaşlarda olgun oturmuş zenginliği olan dolar yükselince batmayacak biliy lazım.ven evrene mesajımı verdim Allah a duamı ettim gerisini bekliycem olunca da buraya gelip yazıcam size sevgiler hanımlar
Yo hayır gömmedim tabiki.Ya bende varoş mahalle kızı değilim.istanbulun en iyi semtlerinden birinde oturuyorum dıları çıktığımda pek çok ünlünün olduğu bşr yer.eğitimim de iyidir.yani yurt dışında vs eğitim almadım belki ama türkiye de hatrı sayılır okullarda okudum.şu an kariyerim de fena sayılmaz.benş de gömmeyin rica ederim
Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dediyani o da haklı kendince ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya cebimde 20 tl para var yemin ederim
valla bana bi yirmi bin verecek bir koca buldam yetecek ya o kadar zengin olsa valla yeter bi de maaşı olsun tamam
Yaşım 33 adamın zamanla zengin olmasını bekleyemem birden vurgun yapacak birini de kestiremem.bana ellili yaşlarda olgun oturmuş zenginliği olan dolar yükselince batmayacak biliy lazım.ven evrene mesajımı verdim Allah a duamı ettim gerisini bekliycem olunca da buraya gelip yazıcam size sevgiler hanımlar
Amcam ve yengem arasında 20 küsür yaş farkı var. .
Amcamın durumu maşaallah,...
Yengemde yabancı...
Genç kız amcamla parasal açılardan mı evlendi .. Bence evet...
Parasal durumları oldukça iyi fakat ev huzurları yok gibi birşey ...
Paraya doydu yengem fakat sevgi yönünden aç maalesef...
Bence insan ne istediğine detaylıca düşünüp karar vermeli...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah...
bnmkı işe gidiyor sorumlyluk sahibi tabiki ama maaşı az mama masrafı kira vs yetmiyorZengin degilde, isi gucu olan bi adam bulmak lazim :)
Hazira dag dayanmaz derler. Akilli uslu, para hesabini bilen, ise giden sorumluluk sahibi adam tadindan yenmez
Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dediyani o da haklı kendince ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya cebimde 20 tl para var yemin ederim
Tabiriniz hoş değil.ben çocuk değilim ya da aradığım adam yaşlı bunak olmayacak 50 li uaşlar bence oldukça çekici ben zaten minimum 45 yaşında birine bakarım.hayatta kendi yaşlarımda biri ilgini hiç çekmedi kaldı ki 33 yaşındayım.mesleğimde aranan biriyim.kariyeri olmayan aptal sırf zengin kocayla sınıf atlayacağımı sanan birimdeğilim.hayatım boyunca ayaklarımın üzerinde durdum artık bir destek bir hayat arkadaşı arıyoruö.aşırı zengin olmasına da gerek yok.Sugar daddy yani? :)
Tabiriniz hoş değil.ben çocuk değilim ya da aradığım adam yaşlı bunak olmayacak 50 li uaşlar bence oldukça çekici ben zaten minimum 45 yaşında birine bakarım.hayatta kendi yaşlarımda biri ilgini hiç çekmedi kaldı ki 33 yaşındayım.mesleğimde aranan biriyim.kariyeri olmayan aptal sırf zengin kocayla sınıf atlayacağımı sanan birimdeğilim.hayatım boyunca ayaklarımın üzerinde durdum artık bir destek bir hayat arkadaşı arıyoruö.aşırı zengin olmasına da gerek yok.
Tabiriniz hoş değil.ben çocuk değilim ya da aradığım adam yaşlı bunak olmayacak 50 li uaşlar bence oldukça çekici ben zaten minimum 45 yaşında birine bakarım.hayatta kendi yaşlarımda biri ilgini hiç çekmedi kaldı ki 33 yaşındayım.mesleğimde aranan biriyim.kariyeri olmayan aptal sırf zengin kocayla sınıf atlayacağımı sanan birimdeğilim.hayatım boyunca ayaklarımın üzerinde durdum artık bir destek bir hayat arkadaşı arıyoruö.aşırı zengin olmasına da gerek yok.
Ben gerçek kadınlardan bahsediyorum. Agaoglu 4. 5. metresi olmayı kim ister ki, öyle değil mi?Olay zeka degilki burda. Agaoglunun beraber oldugu kadinlara bakin.. zekimidir acaba? Oyle olsa bile kimse zekasiyka ilgilenmiyoki.. gencligiyle on planda hepside.
Oyle zengin koca icin ugrasmak, ben usenirdim yaa valla onu aramaya bile :)) aşk kadiniyim ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?