- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
GerçekBu gerçek değildir umarım.
Şeytan kulaklığı falan,
İşten yorgun geliyorum
Karşımda soytarı, modum düşerdi.
Öte yandan espri yaptığını sananlar var ya
Değişik kafalar
Yok çarşıda pazarda handa meydanda bulunur diyen
Bunlarla evli olan erkeklere yazık. Rezalet bir yaklaşım, berbat ötesi şaka anlayışı, kıskançlık hasetlik özeti tavırlar.
Ben de arıyorum zengini, ne var bunda?
Seçme şansım var, beklediğim zengin gelene kadar elerim, ararım, sorarım
Emin olun benim kadar hesap ödemiş kadın yokturallah akıl fikir versin.
ananız haklı. zengin adam sizi ne yapsın? yanlış anlamyın güzelliğinize vs ye laf etmiyorum, zengin adam, kendisini parası için hedef haline getiren kadını ne yapsın?
benim sevgilimin aylık geliri 10 bin tl üstü, belki zengin değil ama iyi kazanıyor sayılır hal ve hareketlerinden durumunu belli ediyordu. ilk buluşmalarda inanın bir o bir ben ödedim hesabı. ne hediyesini gördüm ne bişi. ne zaman ki diğer kızlar gibi kendisini sağmak peşinde olmadığımı gördü, sevgimi gördü, o zaman elimi cebime attırmamaya, hediyeler almaya başladı, şimdi evlilik hazırlığındayız.
kendinize ne değeri biçtiğinize dikkat edin, karşınızdaki de aynısını biçer çünkü.
Ahahhaahahahaha:)Çok eğlendimbu akşam yahu ben:))Namuslu ciddi kadınlarımıza hep kötü örneksin sen bacım:))
Gerçeksoytarı derken
Aklıma ilk o kelime geldi
Gerçeksoytarı derken
İstanbulda yaşıyorum hanımefendi her şey ateş oahsı biliy harcadığım yokHiç kusura bakmayın, o maaşla geçinemiyorsunuz siz ama kaç kişilik aileler 1500 lira ile geçiniyor farkında mısınız? Harcamalarınızdan kısın.
İyi taktik aferim!En baştan kıllandırmadan ilerledim diyorsun:)Bravo.Tüm bekar arkadaşların senden öğreneceği şeyler.
Aha işte benEmin olun benim kadar hesap ödemiş kadın yoktur
Ya ben severim öle gülmekten mlen adam şatemem mesela.değişik koyafrtler farklı ortamlar renk katar.ben asla gece mesela pijamayla falan yatmadım yanında.hep çok değişik geceliklerim vardı.mesaj olayını da yapardım ama adamın libidosu düşüktü ben napayımAklıma ilk o kelime geldi
Film setinden fırlamış gibi, gerçekçi değil
Şehvetli mesaj atıp, gecelikle beklemek mesela yaptım, işe yaradı
Ama kılık kıyafete girseydim, gülmekten ölüp giderdi
10 bin ve üzerinin üstüne kurun diyorsun yani:)))Ben evlendiğimde kocamın aylık ne kazandığını bilmiyordum.Aferim sana bak böyle temelli evlilikler yürür işte:)Hayır, kıllandırmadan ilerledim demiyorum. adamlar aptal mı ki kendisiyle parası için ilgilenen bi kadına ayran budalası gibi tüm kesesini açsın diyorum, onlar bilmiyor mu neyin ne olduğunu diyorum. zaten öyle bir adamsa kaçarak uzaklaşın, yarın birgün elbette karşısına daha genci güzeli çıkar, bu kez paraları ona yedirir. ilişkinizi evliliğinizi ne üzerine kurduğunuza dikkat edin. para mı, sevgi anlayış ve değer mi?
Bunu da anlamıyorum ama ya. Madem evin var ve okadar sıkıldın borçlarından, evini sat borcunu kapat ve kalan miktar ile kendine daha uygun bir ev al. Pardon ama bir erkek neden borçlarımı kapatsın ki? Biraz fazla mı rahatına düşkünsün acabaÇok zengin olmasına gerek yok bana yirmi bin verip bırçlarımı kapatsın bi işi olsun yeter.benim evim var zaten onun da küçük bi evi olsun ikisini satar güzel bi ev alırız.işi olsun borcu olmasın bana yini bin tl versin yeter bana ağaoğluna gerek yok
Vallahi en saf duygularımla istiyorumValla katılıyorum. Şimdi konu sahibini yargılıyoruz ama devir kötü. Eskiden olsa ay zengin koca istiyo cik cik cik derdik. Ben mesela dedim ki kadir gecesinde Allah im öyle bı eşim olsun ki çok parası olmasın benim kadar kazansın yeter. Ama yargılamasın insan olsun şöyle iyi olsun böyle iyi olsun. Rabbim verdi çok şükür. Bin şükür. İyikide evlenmişim onla. Ama Allah in riski geniş isterken iste Rabb im i haşa zor degilki. Hem iyi olsun hem parası. Ben çocuğuma 10 ay bakacağıma uzatirdim ücretsiz iznimi gönlümce bakardım. Hatta zevk için ise giderdim. Ne yani bunu istemek suç mu. Ha tabi para hırsı başka. Aç gözlülük başka. Ama bilmiyoruz ki belkide en saf duyguları ile istiyo Allah tan. İste konu sahibi ama eksik isteme. Hem para işte hem güzel gönül işte herşeyi bir bir sırala duanın eksik etme
Ya hu evi satsam daha ucuza ev yok kira ödeyeceğim iki bin aynı hesapBunu da anlamıyorum ama ya. Madem evin var ve okadar sıkıldın borçlarından, evini sat borcunu kapat ve kalan miktar ile kendine daha uygun bir ev al. Pardon ama bir erkek neden borçlarımı kapatsın ki? Biraz fazla mı rahatına düşkünsün acaba
Bir yönden haklısın iç güzelliğe bakan yok ama önemli olan asıl o...Ayni ulke sinirlari içinde mi yasiyoruz acaba:)
Gecenlerde is yerinde evlilikten vs soz acildi bekar bi erkek arkadas illa guzsl olsun vs diyor bende sanki hic yaslanip cirkinlesmeyecek degince
Hele yaslanincaya kadar guzel goreyim gibi laf soyledi ben onemli olan ic guzsllik diyen ne erkek ne kadin gormedim sizin karsilastiginiz orneklerle karsilassam belki bende umutlanirdim
Kardeşim mühendis işsiz nerede zengin mühendisVallahi kuzenimin annesi küçüklükten beri zengin koca bul diye empoze etti okuyup etmediği halde buldu mühendis kocayı hayatını yaşıyor biz de okuduk bulduk kendimiz gibi baldırı çıplak adam ettik hala yaranamdik
Bu gerçek değildir umarım.
Şeytan kulaklığı falan,
İşten yorgun geliyorum
Karşımda soytarı, modum düşerdi.
Öte yandan espri yaptığını sananlar var ya
Değişik kafalar
Yok çarşıda pazarda handa meydanda bulunur diyen
Bunlarla evli olan erkeklere yazık. Rezalet bir yaklaşım, berbat ötesi şaka anlayışı, kıskançlık hasetlik özeti tavırlar.
Ben de arıyorum zengini, ne var bunda?
Seçme şansım var, beklediğim zengin gelene kadar elerim, ararım, sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?