- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
-
tamamFormülünü bulursan bize de haber ver.
evet çalışıyorum. hemde haftada 6 gün akşam 6 ya kadarİlginç...
Çalışıyorsunuz di mi?
Para kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyor olmalısınız...
çocuğum yok ve o konuda bir isteğimde yok açıçasıIlginç
Bilinç altınızda bir eksiklik duygusu mu var acaba
Fakir değilsiniz yani geliriniz iyi sayılır ülke standartlarında
Çocuğunuz var mı ya da bu yönde bir istek isteksizlik
Bana bir şeyleri bastırmak gibi geldi
Hoş ben de 35 yaşıma gelince bir deri çantam olsun deyip 400 tl ye çanta aldım bana göre gereksiz ama aldım işte arada edebiliyor ama ferrari hiç hayal etmedim ay nasıl olur acaba
apartman dairesi mi? apartmanın tamamı benim olsa kesmezBende zengin olmak istiyorum. Suan kocamda bende issisiz. Yalı yerine bi apartman dairesi Ferrari yerine bi BMW keser beni. Formülünü bulursan beni daha unutma
ferrarisi olan birini tanımıyorumÇevreniz de durumu fazlasıyla iyi olan insanlar varsa onlardan etkileniyor olabilirsiniz. Fazla kaptırmayın kendinizi sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.Ben de zengin olursam aston martin istiyorum.
şükrediyorum canım orası ayrı bişey. ben şikayet etmiyorum halimden ama hayal kurmaktanda kendimi alamıyorum
4bin 5bin gibi bi para giriyor evinize gayet iyi bir para ne güzel biz bin 500 tl ile geçinmeye çalışıyoruz şükret dua ariyacağına
O zaman sizin durum vahim iş dua ya kadar gittiyseferrarisi olan birini tanımıyorum
bi arkadaşım buna benzer bişey anlatmıştı ve sonunda demişti ki " benim ruhum fakir "Bazi insanlarin da pacalarindan fakirlik akiyor, mesela eşim bir gun oturmus milli piyangosuna yilbasi ikramiyesi cikinca neler yapmayi hayal ettigini anlatıyor, dondu bana sana ne alayim dedi (araba olarak) auris isterim, ama dizel otomatik al, benzinlisi cok yakiyormus dediminanin gayri ihtiyari cikti agzimdan, cidden milyar dolarlarim olsa ferrariye binecegimi sanmiyorum, villamin bahcesinde tavuk yetistirip organik yumurta yerim
çocuğum yok ve o konuda bir isteğimde yok açıçası
bilinç altımda ne olduğunu bilemiyorum belki de cevap ordadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?