zengin olma isteği

engeller. benim eşimde az olsun öz olsun kafalarında. hiç öyle merakları yoktur. riske girmeyide sevmez

bi arkadaşım buna benzer bişey anlatmıştı ve sonunda demişti ki " benim ruhum fakir "

Ben miydim acaba o arkadas
Ayni seyi arkadas ortaminda yapmisligim var çünkü, ayyy cok zengin olsam butun esyalarimi atar evimi sil bastan ikedan doserim diyip masadakilere baya bir maskara olmustum, ondan beri derim benim ruhum fakir

bu arada teşekkür ederim amiiiin. yok öyle çok zengin bir akraba ya da miras

aldım almazmıyım. geçen ay bir çantaya bin küsür lira verdim. vakko çanta aldım. aylık gelirimin beşte birini çantaya verdim. Allah da beni kahretmesin

engeller. benim eşimde az olsun öz olsun kafalarında. hiç öyle merakları yoktur. riske girmeyide sevmez
O zaman yapacak bişey yok. Ben fırsat çıkınca karşıma bi kaç gün kudururum nolur izin ver yapayım diye burnundan getiririm asla tamam demez sonra kedi gibi olur tembelliğe devam ederim. Dünyevi şeylerden uzaklaş iç huzuru yakalamaya çalış namaz kıl Yoga yap ne biliym umreye ya da tibet é git.

yok benim bildiğim kadarıyla bu konuda bir sağlık sorunum yok. çocuğu bilinçli olarak yapmıyorum. Allah nasip eder tabi orası ayrı

Hahahahah çok tatlısınız, özellikle şu saraylı diziler, ferrarili klipler falan bende de aynı etkiyi yaratıyor. Banyoda kendimi hürrem sultan sanıp kavga ediyorum :))) fakir değilsiniz ülke standartlarında. Ben kısa bir süre sonra geçeceğini düşünüyorum

aldım almazmıyım. geçen ay bir çantaya bin küsür lira verdim. vakko çanta aldım. aylık gelirimin beşte birini çantaya verdim. Allah da beni kahretmesin

Ama hala doyumsuzluk var sanırım :)
Bence bir çantaya bin kusur vermek yerine eğer 50-100 tl ye çanta alıyorsanız bunu artırın. Yani indirimli olarak 350,400,500 tl ye de kaliteli cantalar bulabilirsiniz. Zamanla bu şekilde marka çanta koleksiyonunuz olduğunda daha tatmin edici olur sanıyorum.

Mesela benim için kaliteli bir spor ayakkabı çok önemli.
Ayak rahatlığı önemli daha doğrusu.
Kendinize iyi bir markadan ayakkabı alın.

Yaz geliyor birkaç kaliteli elbise alın.

Zamanla doyum yasayacak ve bu istekleriniz tatmin olacaktır.

Hoş insan kaliteye alışınca vazgeçemiyor :)
Durumunuz varsa alın. Bebek olunca daha dikkat edersiniz.

umarım 1 yıldır artarak devam ediyor

ahh ahh almazmıyım alıyorum. o yüzden birikim yapamaz oldum.

Okuyunca hayallerim çok küçük diye düşündüm.
Çok istemek lazimmis zaten annem hep öyle der. Ama ben de ruhu fakir olanlardanim sanirim, çok isteyemiyorum.
öyleydim. hatta kızardım çok harcayanlara. gereksiz bulurdum ama ne oldu bana bilmiyorum

Okuyunca hayallerim çok küçük diye düşündüm.
Çok istemek lazimmis zaten annem hep öyle der. Ama ben de ruhu fakir olanlardanim sanirim, çok isteyemiyorum.
Sen dünyanın en ünlü kozmetik firmalarından birisin. Azcık elit ol namın yürüsün

Kisilik bozuklugu,cift kisilik vs bir adı vardı bunun.
Acayib...Cok uçlarda yasıyorsunuz herseyi.Mütevaziligide,zenginlik hayallerinide...Normal bir durum degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…