- 20 Ocak 2010
- 48.816
- 188.724
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Mina sevde
-
İlahi sen güldürdün benieşin delirmiş herhalde..
parayı bulup boşanacak birde yeniden evlenecek..
ben parayı bulsam boşanıp bir daha erkek kahrı çekmem yahu..
Canım eşim benle şakalasmadı bana dese no problem iki şakada ben yaparım ama bunu kardeşine söylemesi beni bozan.Yuhh ya şaka işte ne abartmışsın bizde zengin olsak ben hemen derim şimdi sen beni boşucan ohoo uzun iş veya direk karıyı değiştiricez bide off off yapar eşim ama biz hep şakalaşırız birbirimizle o yüzden hiç etkilenmem
Ayy ayrıntı böyle tekk tek yazmasan anlamıyodum hakkaten eksik olma.
1. Adam mebusan meclisinde bunu boşar yeni karı alırım dememiş.
Şa-ka. Demiş ki zengin olsak daha yeni karı alıcaz. Ohoo bir sürü iş. Yani bak dalga geçmiş.
2. Konu sahibinin zoruna gitmiş. Tamam olay çıkarmış. Bi güzel içini rahatlatmış. Eee devamında niye ağlıyo dedim
Açıklama için tişikkirler cinim
Geçen kv kp ve kardeşlerinin yanında dedi güldük bizim samimi bir ilişkimiz var herkes bilir o yüzden hiç takılmamCanım eşim benle şakalasmadı bana dese no problem iki şakada ben yaparım ama bunu kardeşine söylemesi beni bozan.
Bak bunu ben de soylerimeşin delirmiş herhalde..
parayı bulup boşanacak birde yeniden evlenecek..
ben parayı bulsam boşanıp bir daha erkek kahrı çekmem yahu..
Durumu çok güzel anlatmışsın canım. İki yıl önce felan gene buna benzer bi mevzu oldu ama aramızda. Altta kalmadım bende madem şaka deyip bi tanede ben patlattım kolumu sıktı kızdı bağırdı olayı küsmeye kadar götürdü. Normal de şiddet uygulamaz asla ama çok kızdı.benim gözüm dısarıdaymıs da evden çıkarmıycak mıs dısarı.onun ki şakaymış o erkek miş ben deyince gözü dusarıda oldum.tabi şimdi öle degil. Ben şu adamla yattım desem inanmaz o derece güvenir .demekki içini tam olarak rahatlatamamış kalmış bi şeyler ki ağlıyo
bir de böyle bi konunun dalgası da şakası da olmaz, bazı şakalar kadını öyle bir aşağılıyor öyle bir ''mal'' mış gibi gösteriyor ki bunu herkes anlayamıyor malesef. dilimize yerleşmiş, artık aşina olmuşuz, cümlenin altındaki çirkinliği bile göremiyoruz aslında.
kadın mal ya zaten, adam da sahibi, istediği zaman onu bırakıp yenisini alabilmekten bahsedebiliyor. şakası bile ne kadar onur kırıcı kadın için.
ama kadın aynı cümleyi kursa namus meselesi haline bile getirebilirler...
Bilerek tel açıkken verdim. O beni küçük duruma düşürdü.bende onu düşürmek için yaptım. Yoksa ezik hissederdim kendimi.Alinabilirsiniz tabi ama tepkinizi keşke tel kapanınca verseydiniz
iyi yapmışsın.Bilerek tel açıkken verdim. O beni küçük duruma düşürdü.bende onu düşürmek için yaptım. Yoksa ezik hissederdim kendimi.
Belki radikal, belki cinsiyetçi , belki iğrenç , belki ortaçağa uygun , belki mükemmel bir düşünce bu kişiye göre değişir ama benim fikrim ;
bağırıp çağırmak değil . Kadınlık silahını kullanmak. Gururdan bahsetmişsiniz gurursuzca değil lütfen yanlış anlamayın . Mesela o an gidip kardeşinin adı x diyelim . X görüyor musun benden ayrılamayacağını bildiği için telefonda ben yanında yokken atıp tutuyor deseydin sırnaşsaydın biraz sonra söylesene aşkım bensiz yapabilir misin deseydin . sonra x bak sesi çıkmıyor görüyor musun deyip bir kahkaha patlatsaydın yalandan ,ne olurdu? x susar kalırdı . telefon kapanınca intikamını alırdın yine demek öyle deyip sayar söverdin yine . Aranız ne kadar kötü olursa olsun çekirdek aile dışına yansıtmayın . Yarın laf olur söz olur . laf söz olacağını düşündüğünüz için bunları yazdım .
Umarım aranız düzelir :)
abartı demişler, aslında evet abartı ama hadi başka türlü bakalım olaya.
konu sahibi kızkardeşi ile telefonda konuşurken ikinci defa zengin olsam bunu boşayıp yeni koca alcam dese... o koca ahaha ne komik şaka mı derdi? demezdi. o zaman kendisi de yapmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?