Zengin olsa beni boşayıp yeni karı alacakmıs

Yuhh ya şaka işte ne abartmışsın bizde zengin olsak ben hemen derim şimdi sen beni boşucan ohoo uzun iş veya direk karıyı değiştiricez bide off off yapar eşim ama biz hep şakalaşırız birbirimizle o yüzden hiç etkilenmem

Canım eşim benle şakalasmadı bana dese no problem iki şakada ben yaparım ama bunu kardeşine söylemesi beni bozan.

demekki içini tam olarak rahatlatamamış kalmış bi şeyler ki ağlıyo

bir de böyle bi konunun dalgası da şakası da olmaz, bazı şakalar kadını öyle bir aşağılıyor öyle bir ''mal'' mış gibi gösteriyor ki bunu herkes anlayamıyor malesef. dilimize yerleşmiş, artık aşina olmuşuz, cümlenin altındaki çirkinliği bile göremiyoruz aslında.

kadın mal ya zaten, adam da sahibi, istediği zaman onu bırakıp yenisini alabilmekten bahsedebiliyor. şakası bile ne kadar onur kırıcı kadın için.

ama kadın aynı cümleyi kursa namus meselesi haline bile getirebilirler...

Eşinizin üslubunu hiç beğenmedim açıkçası çok tiksilesi cümleler kurmuş. Bir kez denilse tamam da, eşiniz aşmış şakalıktan çıkmış o iş. Mübalağa yaptığınızı düşünmüyorum hatta sakin davranmışsınız yine.

Iyi de bu halk arasında yapılan bir şakadır.
Erkek parayı bulunca önce arabayı sonra karıyı boşar diye. Genellikle de yaparlar bu şakayı maddi konular açılınca.

Hamilelik dolayısıyla alıngansınız sanırım biraz. Bence bu tepkiniz yeter sakinleşin artık bebisinize yazık :)

eşin delirmiş herhalde..
parayı bulup boşanacak birde yeniden evlenecek..
ben parayı bulsam boşanıp bir daha erkek kahrı çekmem yahu..
Bak bunu ben de soylerim
Delirdim mi bir daha evlenecegim falan diye
Ama seni birakip baskasini alirim muhabbeti cok cirkin gercekten

Durumu çok güzel anlatmışsın canım. İki yıl önce felan gene buna benzer bi mevzu oldu ama aramızda. Altta kalmadım bende madem şaka deyip bi tanede ben patlattım kolumu sıktı kızdı bağırdı olayı küsmeye kadar götürdü. Normal de şiddet uygulamaz asla ama çok kızdı.benim gözüm dısarıdaymıs da evden çıkarmıycak mıs dısarı.onun ki şakaymış o erkek miş ben deyince gözü dusarıda oldum.tabi şimdi öle degil. Ben şu adamla yattım desem inanmaz o derece güvenir .

Abarttığını düşünüyorum ya.
Geçen kendi babamla eşim makara yapıyordu zengin olsam pattisi ilk değiştiricem arabayı ikinci değiştiricem diye, babam da bende yeni çocuk yapıcam bundan sıkıldım diyordu hatta.
Ben de zengin olunca onları tanımayacağımı söyledim falan.
İlk kez de olmadı hatta bu, ne zaman eminönüne gidip nimet abladan bilet alsak aynı. Rutin oldu.
Bana abartılı tepki vermişsin gibi geldi. Telefon açıkken olması bayağı kötü geldi hatta.

Başlığa sinirlendim ama içerikte şaka olduğu çok açık abartılı tepki vermişsin ara ara eşim bana ben ona hatta yakın arkadaşlarımıza takılırız böyle

abartı demişler, aslında evet abartı ama hadi başka türlü bakalım olaya.

konu sahibi kızkardeşi ile telefonda konuşurken ikinci defa zengin olsam bunu boşayıp yeni koca alcam dese... o koca ahaha ne komik şaka mı derdi? demezdi. o zaman kendisi de yapmayacak.

[

Kadınlık silahı doğru bir yoldur evet ama bu bahsettiğin şey kadınlık silahı değil ki. :) Adam boşarım demiş, ehehe bak benden ayrılamayacağını bildiği için falan demişsin bu über kasmadır. :) Yani bikere manasal olarak uymuyor. :)
Yaşının ufak olduğunu başka bir konuda okumuştum, böyle teoride yazmak komik oluyor. :) Evli arkadaşlar demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. :)

Ay başka mesaj alıntılamışım zor düzelttim mesajı.

Boyle degistircem bunu yenisisini alcam tarzi saka mi olur anlamiyorum. Yeni arabadan bahseder gibi hic hos degil.

Ne benim aileme me kendi ailesine oyle soz soyleyemez. Hatasini anlayana kadar konusma

Ben abartı buldum çünkü diğer türlü baktığımda eşimin de böyle bi tepki vermeyeceğini biliyorum en fazla ne diyon kız sen der ağzımı yüzümü mıncırır

Bu evlilikte dinamik farklıysa bilemem ama çok sık yapılan bi şakadır bu, erkekler parayı bulunca önce arabayı sonra hanımı değiştirir derler kadınlarda erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın falan derler

Ben sanırım aynı durumda olsam evlilik içinde zengin olsan yarısı benim olacağından sıkıntı yok falan derdim heralde, yatak ayırmak benim için über büyük bi tepki, şöyle diyim gece kavga edildi çıkıp gidemedim o gün ayrı yatar ertesi gün çıkar giderim ayrı yatmak ancak bu durumda olur

biraz fazla alıngan davranmışsınız eşinizi yeterince tanımadıgınızdan kaynaklı bu durumda.Hoşlanmıyorsanız daha net ciddi şekilde söyleyebilirdiniz aslında ama olan olmuşş .. Sinirinizi en aza indirerek daha sakin şekilde tavır alın kırıldıgınızı anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…