- 24 Eylül 2010
- 6.204
- 20.296
- 548
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Bence erkekler de kaldırıyo bunu ya.
Kaldırılmayacak bir şeyi yok ki.
Benimki de olsa "sümüklü az mı koştun peşimden ne diyorsun şimdi sen kim buna inanır" falan derdi.
Evliliği geçtim sevgililik de her lafımızda anlam olan dönem değil ki, bazen konuşmuş olmak için konuşuyoruz işte.
Eşim elbette bana şaka yapıyor ama mesela bana 'kari' demiyor ya da para ile ilgili şaka yapacaksa evimizi,arabamızı değiştireceginden bahsediyor beni değil!eşiniz şimdi hiç şaka yapmıyor mu size ? erkeklerin espri anlayışı çok kaliteli naif olamıyor. bekar olduğunuzu sordum bazı bekarlar çok atıp tutuyor ağzım açık kalıyor. sizde onlardan mısınız diye. valla bu şakayı babam anneme çok yapardı. eşim de arada yapıyor. geçende kaynatamda kayınvalideme yaptı. hepimiz aşağılandık mı şimdi ki. niye hamile kadın bu kadar gazlanıyor anlamıyorum.
Birde kardeşi ile konuşurken yapmış bunu hani yalnızken yapsa bayat sığ bir şaka der gecersin belki.
Cok abartmışsın canim şaka sonuçtaiyi aksamlar kızlar.moralim cok bozuldu kavga ettik..biz 4 yıllık evliyiz.ve 3,5 aylık hamileyim.çok ii bi evlilik geçirmesem de ii kötü bi şekilde gidiyor.kardesşi ile telefonda konusuyordu öle sohbet felan.bekar kardesi.genelde şakalaşırlar gülerler felan.konu zenginlikten açıldı paradan.benimki dediki zengin olsak daha karı bosanacak yeni karı alınacak ooohoo bi sürü iş dedi.benim kafa attı gecende buna benzer bi şaka yapmıstı fazla ses cıkarmadım.bu kez iyice bozuldum dedim haddini aşıyorsun haddini bil dedim.zengin olmana gerek Yok boşanacaksan kapı orda iki ayda bosuyorlar ben hazırım boşanalım dedim sert bi şekilde .kardesi de dibliyo bu arada.şaka yaptık ciddiye vuruyorsun da felan filan sus dedi bana.Aynı lafı ben konussam kardesime sen ne düşüncen dedim. Meraklın olan Yok kapı orda dedim.telefonu kapattı ben başladım bagırmaya oda kendi haklıymış gibi beni rezil ettin niye ciddiye alıyorsun.kim kimi ediyo sen evli barklı adamsın senin ettiğin llafı kardesin etmiyor derken kavga büyüdü.ben tuttum sinirden kumandayı fırlattım. DAha da bana konuşma benle diyor . Sen hele bi konus benle bi muhatap ol bak napacam ben sana dedim.yatagı ayırdım deli gibi ağlıyorum
Eşim elbette bana şaka yapıyor ama mesela bana 'kari' demiyor ya da para ile ilgili şaka yapacaksa evimizi,arabamızı değiştireceginden bahsediyor beni değil!
Sizin bu durumu normal olarak görmeniz doğal çünkü babanız da annenize yapıyormuş ve siz bunu normal karşılayan bir ailede büyümüşsunuz.ama benim babam anneme saygı duyardı sevginin yanında.
Konu sahibini gaza getirmiyorum çünkü o zaten kocasına tepki gösteren ay ne güzel şaka haha çok güldüm diyen bir kadın değil.üstelik ilk şakasinda kocasını uyarmış ikinci de bu tepkiyi vermiş.
Benim tepkim konu sahibine değil,a ne var diyen üyelere.
Burada konu tam tersi olsaydı bu şakayı yapan bir kadın olsaydı eminim siz ve sizin gibi normallestiren diğer üyeler kadına demedigini bırakmazdı.
İkinci paragrafı okuyunca bana olan tepkinizi daha iyi anladım.sizin muhabbetiniz konuyu açan arkadasinkinden bile kötü bence.bana göre yani.Nikah memuru bizi karı-koca ilan ettiğinden ben karı kelimesine gücenmiyorum. Devlet meselesi haline getiren bayanları da anlamıyorum. Bana karı dedi diye adamı saygısızlıkla sevgisizlikle suçlamam. Ben karı kelimesini normal buluyorum onun karısıyım çünkü.
Yatak ayıracak kumanda fırlatacak kadar büyük bir şaka değil. Hoşuna gitmiyor ise susarak tepkimi gösteririm en fazla. Yada lafımla döverim. Biz eşimle şakalaşırız bende ona bu tarz şakalar yaparım beni ne doktorlar mühendisler istedi de varmadım gele gele sana geldim derim. seni benden başka kim alırdı der. o da bana loto tutsun ilk seni değiştircem model yükseltcem der bende yavaş değiştir derim. Bunların şaka olduğunu kavrayabilecek durumdayım çünkü.
valla aynısını bende diyprum para cıksada su kocaları boşasakiyi aksamlar kızlar.moralim cok bozuldu kavga ettik..biz 4 yıllık evliyiz.ve 3,5 aylık hamileyim.çok ii bi evlilik geçirmesem de ii kötü bi şekilde gidiyor.kardesşi ile telefonda konusuyordu öle sohbet felan.bekar kardesi.genelde şakalaşırlar gülerler felan.konu zenginlikten açıldı paradan.benimki dediki zengin olsak daha karı bosanacak yeni karı alınacak ooohoo bi sürü iş dedi.benim kafa attı gecende buna benzer bi şaka yapmıstı fazla ses cıkarmadım.bu kez iyice bozuldum dedim haddini aşıyorsun haddini bil dedim.zengin olmana gerek Yok boşanacaksan kapı orda iki ayda bosuyorlar ben hazırım boşanalım dedim sert bi şekilde .kardesi de dibliyo bu arada.şaka yaptık ciddiye vuruyorsun da felan filan sus dedi bana.Aynı lafı ben konussam kardesime sen ne düşüncen dedim. Meraklın olan Yok kapı orda dedim.telefonu kapattı ben başladım bagırmaya oda kendi haklıymış gibi beni rezil ettin niye ciddiye alıyorsun.kim kimi ediyo sen evli barklı adamsın senin ettiğin llafı kardesin etmiyor derken kavga büyüdü.ben tuttum sinirden kumandayı fırlattım. DAha da bana konuşma benle diyor . Sen hele bi konus benle bi muhatap ol bak napacam ben sana dedim.yatagı ayırdım deli gibi ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?