- Konu Sahibi Mina sevde
-
Ben abartı buldum çünkü diğer türlü baktığımda eşimin de böyle bi tepki vermeyeceğini biliyorum en fazla ne diyon kız sen der ağzımı yüzümü mıncırır
Bu evlilikte dinamik farklıysa bilemem ama çok sık yapılan bi şakadır bu, erkekler parayı bulunca önce arabayı sonra hanımı değiştirir derler kadınlarda erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın falan derler
Ben sanırım aynı durumda olsam evlilik içinde zengin olsan yarısı benim olacağından sıkıntı yok falan derdim heralde, yatak ayırmak benim için über büyük bi tepki, şöyle diyim gece kavga edildi çıkıp gidemedim o gün ayrı yatar ertesi gün çıkar giderim ayrı yatmak ancak bu durumda olur
abartı demişler, aslında evet abartı ama hadi başka türlü bakalım olaya.
konu sahibi kızkardeşi ile telefonda konuşurken ikinci defa zengin olsam bunu boşayıp yeni koca alcam dese... o koca ahaha ne komik şaka mı derdi? demezdi. o zaman kendisi de yapmayacak.
Bence erkekler de kaldırıyo bunu ya.
Kaldırılmayacak bir şeyi yok ki.
Benimki de olsa "sümüklü az mı koştun peşimden ne diyorsun şimdi sen kim buna inanır" falan derdi.
Evliliği geçtim sevgililik de her lafımızda anlam olan dönem değil ki, bazen konuşmuş olmak için konuşuyoruz işte.
Nasıl normal görüyorsunuz bunu şaşırdım.
Bana eşim 'kari' diyemez hele erkek kardeşi ile yapacağı bu bayat şakalara malzeme hiç edemez.
Böyle sorulara sinir oluyorum aslında.çünkü böyle saçma ve aşağılayıcı bir 'sakayi' normal bulmamak için evli olmak gerektiğinin bir kadın tarafından sorgulanması çok üzücü.evli misiniz ?
Aynı şakayı eşim bana yapıyor gülüp geçiyorum hatta beraber gülüyoruz. Hamile olduğun için duygusalsın ve çabuk alınıyorsun buda normal. Çok fazla rahatsız oluyorsan şakandan hiç hoşlanmıyorum beni hamile hamile üzüyorsun de.iyi aksamlar kızlar.moralim cok bozuldu kavga ettik..biz 4 yıllık evliyiz.ve 3,5 aylık hamileyim.çok ii bi evlilik geçirmesem de ii kötü bi şekilde gidiyor.kardesşi ile telefonda konusuyordu öle sohbet felan.bekar kardesi.genelde şakalaşırlar gülerler felan.konu zenginlikten açıldı paradan.benimki dediki zengin olsak daha karı bosanacak yeni karı alınacak ooohoo bi sürü iş dedi.benim kafa attı gecende buna benzer bi şaka yapmıstı fazla ses cıkarmadım.bu kez iyice bozuldum dedim haddini aşıyorsun haddini bil dedim.zengin olmana gerek Yok boşanacaksan kapı orda iki ayda bosuyorlar ben hazırım boşanalım dedim sert bi şekilde .kardesi de dibliyo bu arada.şaka yaptık ciddiye vuruyorsun da felan filan sus dedi bana.Aynı lafı ben konussam kardesime sen ne düşüncen dedim. Meraklın olan Yok kapı orda dedim.telefonu kapattı ben başladım bagırmaya oda kendi haklıymış gibi beni rezil ettin niye ciddiye alıyorsun.kim kimi ediyo sen evli barklı adamsın senin ettiğin llafı kardesin etmiyor derken kavga büyüdü.ben tuttum sinirden kumandayı fırlattım. DAha da bana konuşma benle diyor . Sen hele bi konus benle bi muhatap ol bak napacam ben sana dedim.yatagı ayırdım deli gibi ağlıyorum
Böyle sorulara sinir oluyorum aslında.çünkü böyle saçma ve aşağılayıcı bir 'sakayi' normal bulmamak için evli olmak gerektiğinin bir kadın tarafından sorgulanması çok üzücü.
Merakınızı gidereyim evet evliyim ve hatta çocuğum bile var.
Evlilikte sen ben olmaz olmamalı. Eşin orada espiri yapmış ki bunu erkeklerin çoğu yapar sende sizi rezil etmişsin canım. Nasıl bir ilişkiniz var öncesini bilemem tabi ama kendini ezik hissettirecek bir durum yok ortada kimse kimseden daha aşağıda değil böyle düşünürsen fazla abarttığını anlarsın. Hamilesin diye oluyor bunlar diye düşünmek istiyorum ve tavsiyem sonrası için bu durumu sürdürmemen.Bilerek tel açıkken verdim. O beni küçük duruma düşürdü.bende onu düşürmek için yaptım. Yoksa ezik hissederdim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?