Zengin olsa beni boşayıp yeni karı alacakmıs

Şakayı kaldıramamışsın belkide hamileliğin verdiği birşey ama arada bizim evdede olur mesela babama derim zengin bi hatun bul artık bana şunu alın derim annemede derim üfff zengin bir koca bulamadın gitti derim gülüşürüz evde babamda der bulayım zengin bi kadın çeker giderim size hizmetçi tutarım annenide yormam merak etmeyin der ama gülüşürüz evde:)

evli değilim de burdaki gibi bi dinamiğin benim evliliğimde de olacğaını sanmam.

sadece burda öyle kocalar okuyoruz ki kimsenin kocası kadın böyle bi şaka yapsa gülüp geçmez. eminim. o yüzden kendisi de yapmayacak. ha tutup kumanda fırlatmak yatak ayırmak vs uygun çözüm yolları mı? bence değil.

Parayı bulucakmışta yeni karı alcakmışta. Zaten hepside dizilmişler şu adam para bulsada beni alsa diye yanıp tutuşuyolar. Ay pardonda hasbam deseydin aldıgın benden dahamı iyi olacak. İyi yapmıssın 2 gün aç susuz kalsında aklı basına gelsin al çekirdeğini çayını geç tv karşısına çıt çıt. Ne üzülüyosungitmek isteyene kapı teee orda

Bence erkekler de kaldırıyo bunu ya.
Kaldırılmayacak bir şeyi yok ki.
Benimki de olsa "sümüklü az mı koştun peşimden ne diyorsun şimdi sen kim buna inanır" falan derdi.
Evliliği geçtim sevgililik de her lafımızda anlam olan dönem değil ki, bazen konuşmuş olmak için konuşuyoruz işte.

valla ben burda öyle kocalar okudum ki.. kaldıramaz çoğu.

Böyle sorulara sinir oluyorum aslında.çünkü böyle saçma ve aşağılayıcı bir 'sakayi' normal bulmamak için evli olmak gerektiğinin bir kadın tarafından sorgulanması çok üzücü.

Merakınızı gidereyim evet evliyim ve hatta çocuğum bile var.

Saka o ya niye bu kadar uzuyorsun kendini hamilelik insani bole hassas yapiyor çok uzatma bence bi daha yapacağını zannetmem

Aynı şakayı eşim bana yapıyor gülüp geçiyorum hatta beraber gülüyoruz. Hamile olduğun için duygusalsın ve çabuk alınıyorsun buda normal. Çok fazla rahatsız oluyorsan şakandan hiç hoşlanmıyorum beni hamile hamile üzüyorsun de.

eşiniz şimdi hiç şaka yapmıyor mu size ? erkeklerin espri anlayışı çok kaliteli naif olamıyor. bekar olduğunuzu sordum bazı bekarlar çok atıp tutuyor ağzım açık kalıyor. sizde onlardan mısınız diye. valla bu şakayı babam anneme çok yapardı. eşim de arada yapıyor. geçende kaynatamda kayınvalideme yaptı. hepimiz aşağılandık mı şimdi ki. niye hamile kadın bu kadar gazlanıyor anlamıyorum.

Valla hepsi söylüyor bizimki de Rusya'ya gidecekmiş pek peh peh :))) güleyim de arıya gitmesin diyorum.
Kendi kendilerini avutup duruyorlar işte aç tavuk kendini buğday ambarında görür misali hamile olduğun için sana hassas davranması gerekir ama bizim Türk erkekleri hassas davranmak şurda dursun regl günün de bile kendileri sancılanır ki sana fırsat vermezler takma kafana

Şakaymış. Yok artık. Diline plesenk olmuş baksana. Bende aynı tavrı yapardım. Alttan alma sakın anlasın hatasını.

Saka yapmis ama esek sakasi hic hoslanmam iyi yapmissiniz
haddini bilsinde boyle yersiz sakalar yapamasin

Eşinin sevgisinden eminsen sorun yok bence herkes kaldıramıyor bazı şakaları hamile olduğun için hormonların etkisi olsa gerek fazla tepkigöstermişsin. bu şakayı bütün erkekler yapar bazen eşime ben söylerim piyango vs muhabbetinde önce beni değiştiririz artık vs diye oda güler yok önce araba değişecek diye devam ettirir. söylediği herşeyi ciddiye alır evde kumandalar vs havada uçuşursa herkes soluğu mahkemede alır. Şaka kaldırabilmek lazım ki evliliğiniz sıkıcı hale gelmesin. Ama dedim ya hormonların olsa gerek

Şaka kaldırabilen var kaldıramayan var. Sizin kaldıramayacağınız bir şakaysa tabii ki ona göre tepki vermelisiniz ki bir daha aynı şakayı tekrarlamasın. Bence yersiz ve gereksiz bir şaka olmuş. Bence sende ona aynen böyle şakalar yapmalısın kahkahalar atarak

Bilerek tel açıkken verdim. O beni küçük duruma düşürdü.bende onu düşürmek için yaptım. Yoksa ezik hissederdim kendimi.
Evlilikte sen ben olmaz olmamalı. Eşin orada espiri yapmış ki bunu erkeklerin çoğu yapar sende sizi rezil etmişsin canım. Nasıl bir ilişkiniz var öncesini bilemem tabi ama kendini ezik hissettirecek bir durum yok ortada kimse kimseden daha aşağıda değil böyle düşünürsen fazla abarttığını anlarsın. Hamilesin diye oluyor bunlar diye düşünmek istiyorum ve tavsiyem sonrası için bu durumu sürdürmemen.

Düşük bir espiri anlayisi.bazilarinin böyle oluyor.benimde gördügüm bazilarida sürekli toplum icinde ikinci hanim almakla ilgili espiri yapanlar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…