Zevk alamayan var mı?

Yazım dili çok kadına ait ve yaşamış gibi net anlatmış. Fake ise de hakkını vermiş

Lütfen bari siz de feyk demeyin. En aklı başında o ilk yazan arkadaş ve sizsiniz çünkü. Önceden burayı kullanıyordum ama üyeliğimi iptal ettirmiştim aylar önce. Hem de aktif kullanıyordum epey. Bundan başka üyeliğimde yok. Ayrıca bu konu bana ne gibi çıkar sağlar? Sizi kandırırsam elime ne geçer? Diğerleri gerçekten ruh hastası. Çok üzgünüm ama sıktı artık.

Ben bu konuyu, birebir aynı cümlelerle yazılmış şekilde okuduğumu hatırlıyorum. Acaba eski üyeliğnizde açmış mıydınız bu konuyu?

Eski üyeliğimde buna benzer bir konu açmıştım evet. Ama aylar önce iptal ettirmiştim o üyeliğimi. Tam ne yazdığımı da hatırlayamıyorum pek oraya.

Yok ben fake olduğunu düşünmedim ciddi de cevap verdim konuya :)
Buraları kullandıysan yeni üyelik ve cinsellik bir araya gelince bu önyargı var, bilirsin.
Şikayet et butonuna bas, konumu sabote ediyorlar diye :) böyle bir gerekçe var mı bilmiyorum ama Mune defalarca fake olduğunu düşünen şikayet etsin konuyu işgal etmesin dedi.
Fake olmayan ve konusu sabote edilen napsın demedi :))

Biraz araştırma yap. Doktorlar güzel açık ve net anlatıyor bazı kısımları eşinle paylaş. Ortak noktalar bulun. Herkesin hoşlandığı şey farklıdır. Belki de farkında olmuyorsundur tatmin olduğunun. Fake hespsan da sonuçta böyle bir sorunun varki yazıyorsun diye düşünüyorum. Kendi vücudunu keşfet kafanı rahatlatıcı şeyler bul. Ortamı şartları değiştir farklı şeyler dene. Ortak bir mutluluk bulursun elbet. Bir çok kadın bu sorunu yaşar ama kimseyle paylaşmadan araştırarak çözer. Çünkü mahrem bir konu...

Son düzenleme:
Yalnız öyle ağzımıza geldiği gibi herkese hakaret etmezsek Banlanacaksınız

“Bu üyelik ve konu kesin sahte, o zaman ben hiç yazmayım niye kendimi yorayım” gibi bir düşünce onlar açısından çok daha mantıklı olmalı. Çok garip insanlar var. Ben böyle özel bir konuyu niye kafamdan uydurayım aklım almıyor. Zaten Mune hanıma yazdım.. Teşekkür ederim sana da tavsiyelerin için

Yalnız öyle ağzımıza geldiği gibi herkese hakaret etmezsek Banlanacaksınız

Herkese hakaret etmiyorum. İnsan gibi yazan arkadaşlara gayet güzel cevap veriyorum. Daha önceden zaten burayı aktif kullandığımı ama o üyeliği aylar önce kapattırdığımı söylediğim halde hırsla “sen yeni üyesin, yeni üyeler böyle yazmaz profil fotosu koymaz, hiç yeni üye gibi bir yazı değil” tarzı şeyler yazınca normal olmadıklarını düşündüm. Siz de olsanız sinir olursunuz. Banlanmam problem değil. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Aseksüel yazılıyor ve yazılacak ama aseksüel değilsiniz.
Aseksüel olsanız ilişkiden kaçınırsınız. İstekli olmazsınız. Cinsel ilişki yaşamak ilginizi çekmez. Cinsel birliktelik aklınıza bile gelmez.
Siz tam tersi, ilgilisiniz ve zevk alamamaktan yakınıyorsunuz.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Araştırdım internetten, birçok yazı var. Fakat çözümünü hiçbir şekilde bulamadım. Denediğim bazı şeyler de sonuçsuz kalınca burada bizzat yaşayan kadınlardan tavsiye almak istedim. Ki zaten şimdi siz deyince merak edip baktım da bu tarz konular çok çok çok fazla açılmış. Çoğu kişi muzdarip ve buraya yazmış araştırarak çözmek yerine. Veya alternatif olarak. Tekrar teşekkür ederim

Siz de onları şikayet edin çünkü sahte konu yazmak da yasak.
Her neyse, bana aseksüel değil de fizyolojik bir rahatsızlık gibi geldi. Çünkü anladığım kadarıyla eşinize cinsel bir çekim duyuyorsunuz, cinsel bir isteğiniz var, ıslaklık vs var ama sadece o an zevk yok değil mi? Aseksüel olmak için seks arzunuz olmaması gerekli. Bir doktora görünün bence.

Dogru diyosunuz.
Zevk alamama sorunu var hic iliski yasayamama degil. Katiliyorum o ihtimali eledim, zira ben de yazmistim :)

Evet tam olarak bu. Çok teşekkür ederim. Bir de ten uyumunuz yoktur deniliyor. Bu durumunda araştırdığıma göre tedavisi, yöntemi yokmuş. E ne olacak peki öyleyse? Gerçekten psikolojimi çok etkiledi bu durum.

Banada son zamanlarda 3 4 aydır oldu bu doğum kontrol hapı kullandım yada düşükten sonramı oldu bilmiyorum. Zaten isteksizlik için bir sürü sebebim var ama insan bazen istemek istiyor

Evet tam olarak bu. Çok teşekkür ederim. Bir de ten uyumunuz yoktur deniliyor. Bu durumunda araştırdığıma göre tedavisi, yöntemi yokmuş. E ne olacak peki öyleyse? Gerçekten psikolojimi çok etkiledi bu durum.
Mesela biraz uzak kalsanız eşinizle o özlemle vs istek olmuyormu yada hiçmi olmadı?
Kendinizde beğenmediğiniz yerler varmı mesela yada eşinizde? O kadar çok sebebi olabilirki cinsel terapi öneririm size.

Evet bende aseksüel olduğumu düşünmüyorum. Çünkü dediğiniz gibi aynen istek çekim var ama his sıfır. Çok sağolun teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Acaba hangi bölüme gitmek gerekli onu bilemedim. Bir tedavisi var mıdır o da yok gibi geliyor ama.. tekrar teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için

Mesela biraz uzak kalsanız eşinizle o özlemle vs istek olmuyormu yada hiçmi olmadı?
Kendinizde beğenmediğiniz yerler varmı mesela yada eşinizde? O kadar çok sebebi olabilirki cinsel terapi öneririm size.

Uzak kaldığımızda istek çok oluyor çok da o yönden özlüyorum fakat o ana gelince zevk, his yok. Kendimde beğenmediğim yerler elbet var ama kafama asla takmıyorum. Eşimde de keza öyle. Sevdiğim için zaten gözüme her şeyi güzel geliyor. Çok teşekkür ederim gerçekten ilgilenip yazdığınız için. Peki cinsel terapiyle gerçekten bu durum düzelir mi? Düşününce imkansız geliyor his yok çünkü

Ten uyumundan kasıt ne ben pek anlamıyorum. Bence birden fazla partneri olan kişiler daha net açıklar bu durumu.

Ben biraz kafaya taktığınızı düşünüyorum nedense.
Orgazm olmaya kilitleniyorsanız olmamak çok normal gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…