Zevk alamayan var mı?

Kimse ruh hastası değil. Burada açılan konuların bir kısmı da gerçek değil. Realiteyi bilip yorum yapıyorlar, "ruh hastası" olmak bunun neresinde?

Televizyonda izlemiştim. Eğer eşiniz size ufak da olsa olumsuz bir şey söylediyse mesela sen çok zayıfladın dedi sabah. Akşam da sen onu içinde yaşıyorsun psikolojik olarak etkileniyorsun içinde ve zevk almıyorsun.

Benim sorunum bu işte gündüz bir arkadaşa tekniğin birini deneyeceğim dedim adam eve bi geldi 10 karış surat bulduğu fırsatta azarlar falan eee bu adamın neyini isteyim ben

Benim sorunum bu işte gündüz bir arkadaşa tekniğin birini deneyeceğim dedim adam eve bi geldi 10 karış surat bulduğu fırsatta azarlar falan eee bu adamın neyini isteyim ben
Bunu bi uzman anlatıyordu bu gerçekten var. Sen farkında olmasan bile vücut bunu içine atıyor. Sevgiyle alakası yok. En ufak bişey bile cinsel hayatı etkiliyor. Eşinin çok güzelsin demesi var veya eleştirmesi var. Kadınlar etkileniyor her şeyden.

Kadınların cinsellikte orgazma ulaşması biraz zamanla oluyor,öyle romantik komedilerdeki gibi tek gecelik İlişkilerde bile orgazm yaşamak bana biraz hayal gibi geliyor,birlikte olma sıklığınızı bilmiyorum ama ilk aylar zaten bekaret acısıyla geçiyor,cinselliğe alışmak karşılıklı ne istediğini kavramak,tanımak vs ayrıca ciddi anlamda iyi bi iletişim gerekiyor çiftler arasında,muhtemelen evliliğiniz henüz oturmadı,belki bir takım problemler var,ya da orgazm olmanızı kolaylaştıran pozisyonları henüz keşfedemediniz,ayrıca -mış gibi yapmak bence çok gereksiz,yeterli oldugunu düşündürtüyosunuz sonuçta,bence biraz daha zaman verin ve varsa bi problem (duygusal problemden bahsediyorum,stres kaynağı,aile ilişkileri maddi zorluk vs) onu çözmeye zihninizi temizlemeye çalışın. Sonrası daha iyi olur bence.

Yok ben bunu çok önceden farkettim kendimde zaten :)

Esinizle aranizda cinsel cekim yoksa ondan olabilir.Ya da psikolojik olabilir.Esinizle birlikte farkli yöntemler deneyin.Bir arkadasin da yazdigi gibi cinsellikten zevk almak zaman aliyor.Her iki tarafinda birbirini daha iyi tanimaya ve kesfetmeye ihtiyaci var.Bir de eger cekingenseniz isteklerinizi söylemediginizden olabilir.Iliskiyi siz yönlendirmeye calisin.

Büyük ihtimalle ten uyumunuz yok ;( çok büyük aşk yasayanlarda bile karşılaşabiliyor

Bi süre uzak kal detoks yap. başka eğilimlerin vardır belki fanteziler çeşit çeşit çok farklı şeylerden etkilenip hoşlanabiliyor bdsm vs. Bilinenin aksine Orgazm organımız beynimiz, biraz araştırıp oku bakalım izle keşfet

Sen ilişki için mi?evlendin boşanmak demisin

Sadece ilişkiden mi zevk almıyorsun yoksa dokunulmasında falan da mı his yok? Şundan soruyorum kadınların büyük bir kısmı birleşmeden değil mastürbasyon gibi dokunulmaktan daha çok zevk alırmış ve orgazm olurmuş.

Esin sadece kendi vucudunu degil senin vucudunu da kesfetmeli. Sana dogru bi yolculuk yapmali bence biran once. Dogru noktayi yakalarsa emin ol senin icin hersey daha guzel olacak.

Bide eger odanin isigi kapali oluyorsa kesinlikle los isik olmasini veya tamamen isiklarin acik olmasini tavsiye ederim. Bu esinle arandaki cinsel cekimi daha da arttirir. Hani belki utaniyosundur .

Bunun dışında yanlis pozissyon ve dikkatinin dagilmasi da buyuk etkenler.

Bence biran önce esinle bu konuyu konusmali ve rol yapmamalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…