Zevk alamayan var mı?

bulutlukumbara

❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
35
18
3
1 yıllık evliyim çok severek evlendik. Görücü usulü gibi bir durum yok. Fakat ilişkide zevk alamıyorum. Bekarken filmlerdeki gibi bulutların üstünde uçacağım falan zannederdim. Sonra “peh bu muymuş ya bu” diye hayal kırıklığına uğradım. Eşimde bir problem yok, ilişki öncesi de gayet uzun. Fakat bende zevk hiç yok. Kuruluk yok,acı yok. Her şey tam aslında ama o his yok. Bazen rol yapıyorum zevk alıyormuşum gibi, bu da gururuma dokunuyor. Eşimi kandırmak artık beni sıkıyor. Çünkü zevk almadım dediğimde eşim gerçekten çok üzülüyor. Evlenmeden önce de kendi kendimi tatmin ederken de çok zorlanırdım. Acaba sorun buradan mı geliyor bilemiyorum ki. İlişki öncesi de çok zevk alamıyorum. Eşimle hiçbir problemimiz yok onu çok arzuluyorum ama iş o raddeye gelince bir şey hissedemiyorum. Sizden de böyle bir durum yaşayan var mı? Neler denediniz,nasıl üstesinden geldiniz çok merak ediyorum. Artık uyuyamıyorum ne yapsam ne etsem olmuyor. Bunu yaşayanlar varsa yazarsa minnettar olurum bir ben böyleyim sanırım..

Aseksüel olabilirsiniz. Böyle mutluysanız kendinizi yıpratmanıza gerek yok. Herkes cinsellikten hoşlanacak diye bir kaide yok. Veya eşinizle ten uyumunuz yok. Sadece sevmek ten uyumunu getirmiyor

Ramazan ramazan aklınıza bu mu geldi.

Aseksüel olabilirsiniz. Böyle mutluysanız kendinizi yıpratmanıza gerek yok. Herkes cinsellikten hoşlanacak diye bir kaide yok. Veya eşinizle ten uyumunuz yok. Sadece sevmek ten uyumunu getirmiyor

Cinsellikten aslında hoşlanmıyor değilim. Düşünürken veya hayal ederken epey bir şeyler hissediyorum hoşuma gidiyor. Ama fiziken hayır his yok. Bu da mı aseksüellik? Ten uyumu yoksa ne olacak? Boşanmak mı gerekiyor sırf bu yüzden..ne kötü illetmiş bu.

banada 2.üyelik gibi geldi hayırlısı..

Ya gerçekten çok tuhafsınız. Böyle durumu dünyada bir ben yaşıyorum galiba o yüzden bu kadar garipsediniz. Eskiden burada bir üyeliğim vardı evet ama asla açık değil o üyelik. İptal ettirdim aylar aylar önce. O açık olsa oradan yazardım niye 2.üyelik açayım ya tövbe estağfurullah

Bazı kadınlar hayat boyu orgazm olamıyor. Partnerle alakası olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Ne yaptığını bilen bir gibisiniz. Eksiğiniz duygusal degil. İsteklisiniz de.
Eşiniz isteklerinizi önemsiyor, çekindiğiniz bir şey var mı? Şöyle olsa iyi olurdu ama söyleyemem gibi...
Yada kendinizi fazla şartlıyor, akışına bırakamıyor olabilir misiniz? Hayatınızda normalde kontrolcü bir tip misiniz?

Yeni uyeler hemen kk yi keşfediverip profil fotosu vs koymazlar genelde sahte üyelik kesinlikle konu gercek degil konu sahibide ilk defa konu acmis gibi konusmuyor zaten

Valla ruh hastasısınız. Yukarıda zaten önceden burada bir üyeliğim olduğunu ama aylar aylar önce iptal ettirdiğimi söylediğim halde bunu yazmanız aşırı komik. Zaten burayı kullanıyordum. Siz işsizsiniz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…