- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi bulutlukumbara
-
Sanırım durumunuza Anorgazmi deniyor. Yanlış yönlendirmeyeyim de. Psikoterapi yöntemleri kullanılıyor olabilir, internette öyle yazıyor. Bilişsel davranışsal cinsel terapi diyor hatta. Rica ederim umarım rahata erersiniz.Evet bende aseksüel olduğumu düşünmüyorum. Çünkü dediğiniz gibi aynen istek çekim var ama his sıfır. Çok sağolun teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Acaba hangi bölüme gitmek gerekli onu bilemedim. Bir tedavisi var mıdır o da yok gibi geliyor ama.. tekrar teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için
Ramazanla alakası nedir ki? Yaşadığı problemi anlatmış konu sahibesi. Evli misiniz değil misiniz bilmiyorumda belki bilginiz yoktur ramazan ramazan insanlar cinselliğe ara vermiyor iftardan sonra yapıyorlar. Kaçıncı yüzyıldayız bi yıkılmadı şu tabularRamazan ramazan aklınıza bu mu geldi.
Ben düzeleceğini düşünüyorum altında başka psikolojik sebep yatıyordur. Belki takmıyorum dediğiniz şeyleri takıyor olabilirsiniz aslında.Uzak kaldığımızda istek çok oluyor çok da o yönden özlüyorum fakat o ana gelince zevk, his yok. Kendimde beğenmediğim yerler elbet var ama kafama asla takmıyorum. Eşimde de keza öyle. Sevdiğim için zaten gözüme her şeyi güzel geliyor. Çok teşekkür ederim gerçekten ilgilenip yazdığınız için. Peki cinsel terapiyle gerçekten bu durum düzelir mi? Düşününce imkansız geliyor his yok çünkü
O zaman hiç olmaz cinsellikte rahat olmak akışına bırakmak önemlidir bence :)Konsantremi olamiyosunuzki acaba.o anda sadece zevke odaklanin.dikkatinizi sadece o ana verin.aklinizda baska bjsey gecirmeyin.o zaman olur gibime geliyor.
Sağol çok bilgilendim şuan.Ramazanla alakası nedir ki? Yaşadığı problemi anlatmış konu sahibesi. Evli misiniz değil misiniz bilmiyorumda belki bilginiz yoktur ramazan ramazan insanlar cinselliğe ara vermiyor iftardan sonra yapıyorlar. Kaçıncı yüzyıldayız bi yıkılmadı şu tabular
Rahat olmakta önemli tabi ama aklimdan önceden 40 tilki gecerdi ve kesinlikle zevk alamazdim olsun bitsin modundaydim :) sonradan zevke odaklaninca almaya basladimO zaman hiç olmaz cinsellikte rahat olmak akışına bırakmak önemlidir bence :)
Kusura bakma çağ dışı düşünüyorsunSağol çok bilgilendim şuan.
Hahaha dur bende bi deniyim bunu mademRahat olmakta önemli tabi ama aklimdan önceden 40 tilki gecerdi ve kesinlikle zevk alamazdim olsun bitsin modundaydim :) sonradan zevke odaklaninca almaya basladim
Ramazan ramazan aklınıza bu mu geldi.
Dene bana dua edersinHahaha dur bende bi deniyim bunu madem
Sizin kadar değil.Ramazanda sevişmiyor musunuz?
Nefes de almayalım o zamanRamazan ramazan aklınıza bu mu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?