- Konu Sahibi superisi1986
-
Ben bi aksilik cikmazsa haftaya sali yani 12 haziranda tum evraklarimi hastaneye teslim edicem ve kurula gitmesi icin dosya acilacak esimle gidicez esin gelsin dediler 15 hazirandada haata olucam ve bayramin ilk gunune geliyo beni hemen tedaviye baslatirlar mi sence yoksa heyet raporu bayramdan sonra cikaricagi icin bayramdan sonra mi tedaviye baslayalim derler cunku bayramdan sonra benim adetin 4-5. Gunu olacak ve is isten gecmis olup Temmuz ayina kalicamBunu simdi deme lutfen yaaa özelde yaptirdim ve 90 tl verdim smear ile kulture sonuclari da en erken cuma gunu cikicak
Ben bi aksilik cikmazsa haftaya sali yani 12 haziranda tum evraklarimi hastaneye teslim edicem ve kurula gitmesi icin dosya acilacak esimle gidicez esin gelsin dediler 15 hazirandada haata olucam ve bayramin ilk gunune geliyo beni hemen tedaviye baslatirlar mi sence yoksa heyet raporu bayramdan sonra cikaricagi icin bayramdan sonra mi tedaviye baslayalim derler cunku bayramdan sonra benim adetin 4-5. Gunu olacak ve is isten gecmis olup Temmuz ayina kalicam
Bende bugun ogrendim sasirdim hatta 1 haftada cikmasina bilgim olsaydi soylerdim inan kiBunu simdi deme lutfen yaaa özelde yaptirdim ve 90 tl verdim smear ile kulture sonuclari da en erken cuma gunu cikicak
Ben tup bebek yaptircam henuz baslamadik evrak toplama asamasindayimaşılamada o adetin 3. Günü ilaçla başlıyosun adetin 7. Gününden sonra başlıyo işlemler ama sizin tüp bebek mi
1 seneSmear testinin süresi kaç ay
Pardon bana yazdin sandim hatlar karistiBen tup bebek yaptircam henuz baslamadik evrak toplama asamasindayim
Sanirim temmuz ayina kalicak canimBen bi aksilik cikmazsa haftaya sali yani 12 haziranda tum evraklarimi hastaneye teslim edicem ve kurula gitmesi icin dosya acilacak esimle gidicez esin gelsin dediler 15 hazirandada haata olucam ve bayramin ilk gunune geliyo beni hemen tedaviye baslatirlar mi sence yoksa heyet raporu bayramdan sonra cikaricagi icin bayramdan sonra mi tedaviye baslayalim derler cunku bayramdan sonra benim adetin 4-5. Gunu olacak ve is isten gecmis olup Temmuz ayina kalicam
Evt canim orda olmasi gerekiyor birde kan ve ultrason orda olmasi gerekiyor digerlerini baska hastaneden kabul ediyorlarO zaman bu yazanların çoğu elimde var eşimin üroloji muayenesi orda olması şart mı sperm sonucum var elimde
Rica ederim canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahAnladım çok saol canım
Ben gecen sene smear testi yaptirmistim yani bu smeari bosuna bekliyorum o zamanSanirim temmuz ayina kalicak canim
Bende gecen sene temmuz ayinda yaptirmistim bu temmuzda 1 sene olacagi icin tekrardan yaptirdim sizin tam 1 sene doluyor muBen gecen sene smear testi yaptirmistim yani bu smeari bosuna bekliyorum o zaman
Henuz 1 sene olmamis12. ayda yaptırmıştım
Hayirlisi olsun insallahEvet yarın banu hanıma randevu aldım aşılama için başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?