yaa stres yapma hemen bırak tahlillere bakmayı onları incelemek senin işin değil dr. baksın. zaten baka baka bu halegeldik. bize göre vahim olan şey onlar göz ardı ediyor. eşimin sperm harekeliliği ve morfolojisi bize göre dip yapmıştı yorumladık bunalıma girdik kür uyguladık ama hiçbi dr. da demediki bu bir sorun. ben artık tahlilleri ıncık cıncık yapmıyorum çünkü dr. gösterene akla karayı seçip bunalıma giriyorum sende bakma artık perşe gidicen işte baksın dr. ki bişey yok yani. boşa evhamlanma.
şimdi sitede mobilya flan gördümde artı kbebek olsada alışveriş yapsak yaa(( paraları saç saç yapıcam yeminle.
:)) ya garibimin benim yanımdan ayrıldığı yok yeminle. anca rüyasında yapar öyle bir haltı. ama insan yinede görünce ohh be herif temiz çıktı diye rahatlıyor. sonuçta bizim hayatımızda söz konusu:) ben pek et sevmem hatta almazdımda eşim için alıyorum artık istiyor diye bak yemedik çocuk olmadı dyor aslanlar neden güçlü et yediği için diyor:) eve pek sokmadım dışarda yerdik et olayını tabi oda ne kadar iyi etten yapıyolardır tartışılır.
haklısın kapattım doktor baksın benimkide iş işte. şekerim yok azcık kolesterol çıkmış ne var bunda düzene girer. zaten imzalamam git düşür gel dese bile sağlık olsun napalım hiç acelem yok biraz iğnelerden arınmış olurum birkaç kez normal adet görmüş olurum daha iyi. bebek olsa neler alırız neler. ben de saçacam valla alimallah. bir de biz öyle kafamıza göre ev de bakıyoruz. ev kendimizin ama 21 yıllık site. içini yaptırmıştık evlenirken. ama depremden sonra yapılmış hatta mümkünse sıfır ya dubleks yada 3+1 bir ev bakıyoruz. ya darıca dan olucak yine şöyle güzel deniz manzaralı falan. yada tuzla dan. ben de orayı istiyorum akrabalarım var orda.artık bebek olmazsa ev alırız çevre değiştiririz falan keyfimize bakarız heralde. he olursa da yaparız bunu tabiki şimdiki evimde de çocuk odası var ama yeni ev olsa süper olurdu.250 bin tl yi çıkarmak lazım gözden. o da şuan bizde yok.
hiç aklıma gelmedi eşim beni aldatır mı diye. ona güveniyorum ama yine de erkek milleti belli de olmaz. Allah esirgesin öyle şeyler gelmesin başımıza. benim eşim hayatta yapmaz da demiceksin. kimseye güven olmaz. ama Allah kötü insanlarla da karşılaştırmasın. yuvasından da ayırmasın. sen de eşini affet artık bak adam dışarı gider falan hiv lenir gelir valla :) töbe töbe.evde kendin yap daha iyi işte canım. haftada 2 kez yemek lazım. yanında beyaz et de lazım. biz genelde haftasonu yeriz eti haftaiçi de sebze. evlendiğimizde ben de pek fazla pişirmezdim ama yemek lazım eti de.
bizimde ev kendimizin ama bina 15-20 yıllık içini sıfırladık ama temel eski. konum olarak merkezi satmak istemem ben. ama yeni evde istiyorum site içi ve bahçe katı bahçesine koca bi masa atabileceğim. bizim civarlarda ağaoğlu çok var ama fiyat bakmaya bile değmez nasıl olsa alamayız. ancak pendik kurtköy civarından alınır oralarıda ben sevmiyorum. yada yakın bir civarda çiftlik evi gibi bişey alıp h.sonları oraya gitmek gerek. bayramoğlunda da güzel evler var koru içinde gibi. aldatma konusuna gelince eşimle 4 yıldır evliyiz toplamda 8 yıldır tanıyorum o anlamda bir yanlışını asla görmedim ne gerçekte ne sanalda. bu durumuna güvenilcekse tabiki güvenirim ama ni tekim insanoğlu yinede çok güvenmemek lazım:) erkek yapınca çapkın olur demi.. aşağıdaki linki okusana.
Milliyet - Hapisteki eşini baba yaptı
inanamıyorum ya helal olsun valla ne diyim :9 bizimkiler dibimizde ama olmayınca olmuyor işte ALlah onlara da böylesini kısmet etmiş. canım bayramoğlunun da eski cazibesi kalmadı artık bize yakın biliyorsun. ben istanbuldan mümkün olduğunca kaçmak istiyorum artık. merkezi yerlere gezmek için zaten arabanla gidiyorsun. tuzla ve darıca güel. hem istanbula yakın hemde uzak. öyle biryer yani arabanla istediğin heryere gidersin yani. ağaoğlu da maşallah coştu ama e5 kenarında camı aç egzozdan öl. onca parayı onun için verme sakın. bahçe dubleksi düşünüyorsan bu taraflara gel. darıca türkiyenin en çok göç alan iliymiş biliyomusun artık. tüm siteler yapılıyor ve hemen doluyor deli gibi satılıyor. yeşilliği bol sayfiye yeri burası. istanbula da yakın. bana kalırsa anadolu yakasından da şaşma da o da iyi yani :)
valla ya kafaya bak demekki adamın spermler güçlüymüş merkeze kadar dayanmış birde adamdan kan tahlili istememişler heralde:)) valla bizde sessiz sakin yer istiyoruz artık. h.sonu gelince eşim seni nereye götüreyim yeşilliği bol olan yer nere var diyor. imkanımız olsada öyle sessiz sakin bir yerde yaşasak ama çalışmakta zorundayız(
canım bayramoğlu darıca zaten istanbul a çok yakın özel araban da var yine gider gelirsin işine. Yada tuzla. Ben bir de pendik batı mah. Beğeniyorum sahilyolu üzeri olan yerlerini falan. Ama hayalimde şöyle bahçeli müstakil bir ev yatıyor. Dubleksler dünya para aslında içerden merdivnli ev istemem bu aralar dubleks modası var herkes öyle alıyor da. Bana kalsa eğer aprtman dairesi alıcaksam 140m2 adam gibi bir 3+1 olsun daha mantıklı. Güzel bir yerde yaşamak uğruna da 1 odamı feda edip 2+1 bile alırım. Yeterki kullanışlı olsun. Salında oturursun 1 odasını kendine yata odası yaparsın 1 odasını da çocuk odası tamamdır. Ama büyük ev de güzel olurdu hani şöyle bahçeli verandalı barbekülü falan :)
biz ileride buradan arsa alıp kendimiz de yapmayı düşünüyoruz tabi biz alana kadar arsa da kalmicak buralar çok gelişiyor. Ben de kendi akrabalarıma yakın olmak için tuzla yı istiyorum. Sahibinden de bakabilirsin merkezde çok güzel siteler ve evler var. Hatta ben sana link atayım dur.
emlak ofisinden satılık daire 279.000 tl 160 m2 3+1 odalı istanbul tuzla postane mah. - 88926265
biz bu siteyi çok beğeniyoruz eşimle. Bahçe katı fiyatı bu ama düşün. Dubleksi de 400 bin tl. Nasıl alırsın imkansız. Ev fiyatları uçtu. Tuzla da ki müstakil evler de şahane. Ama 500 bini hatta 700 bini çıkartıcaksın gözden o da alınteri ile olmaz mirasla olur canım :)
eşimin hayalide 5 dönüm bi arsa alıp gerekirse ahşap hazır evler onlardan koydurmak ve bahçe yapmak kendi sebze meyvesini yetiştirmek hatta küçükte bir kümes olsun diyor. Ben gazı versem çoktaaan kocaeli tarafından almıştı hep firenliyorum onu. ço ktez canlıdır aklına koyduğunu kredi çekip yapıyor:) tuzlada güzel site içi evler var bakmıştım netten. Bizim şuanki ev 120m2 ama tek sevmediğim yönü bina eski olması. Konumu içi falan süper ama temel eskine bilim çok istenirse yapılır heralde ama 400-500 milyarlık değil en fazla 250-300 milyar oda peşin değil yine bi 10 yıllık kredi çekmek gerek
canım benim kayınvalidem izmit li zaten körfez de bir köyden. Orada kendine ait yerleri var hatta 3. Köprü geçtiği zaman baya bir ihya olacak şimdiden emlakçılar arıyor. Ama o da çocukları da satma taraftarı değil. Yani bizim çocuklarımıza kalsın. Insanın toprağının olması kadar güzel birşey yok ekmek istemez su istemez.eşimin de köye ev yapmak gibi bir hayali var senin dediğin gibi hazır olan evler varya çelik konstrüksyonlu falan filan onlardan oturturuz diyor eker biçeriz haftasonları gideriz. Yer de var o sorun değil.
Bizim evimiz de depremde zarar görmemiş ama güçlendirme yapılmış yine de.satsak anca 100 eder o da bakımlı diye.yoksa insanlar da almaz artık eski evleri sıfır ev çok aynı fiyata. Depremler de sıklaştıkça eski evlerin işi bitiyor artık. 500-700 hayal dediğin gibi. Belki 40 yaşımızdan sonra. Eşim müdür olursa falan :)
ama biz de 250 yi çıkartabiliriz gözden. şuan olmaz ama arabamızın borcu bitince 3 yıl sonra :) bakarsın tuzla da komşu oluruz :)
Diğer kızlardan ses yok bugün hele bahar hiç girmedi umarım bi sorun yoktur. Ranada artık pek sık giremez halsizlik falan olur. Benim mesaide yavş yavaş bitiyor ve pazara gidicem stresli bi iş. Araba park yeri bulamıycam. Uzağa bıraksam aldıklarım ağır olursa nasıl taşıycam onu düşünüyorum zorlamakta istemiyorum kendimi. Eşimi beklesem geçe kalırız pazar toplanır. Bu arada şey sorayım kırmızı biber fırına attığımda bıçakla delik açayımmı? Açmazsam patlar diye hep açyordum soyulması ondanmı zor oluyordu acaba
hayırlı kandiller kızlar...çok yoğundum bugün giremedim. Malum bayramdan sonra izne çıkacağım. Sıkıştı işler. Geçmişi okuyamadım ama şöyle bi göz gezdirdim. Maşallah ne hamaratsınız yaa. Biz akşam yemeklerini bile annemlerde yiyoruz eşimle iş çıkışı. Ordan evimize geçiyoruz. Son iki senedir evde yemek bile yapmıyorum. Sağolsun annemde seviyor hep beraber olmayı. Evlerimizde yakın beş dk yürüme mesafesinde. Hem ben zaten beceremem öyle dipfriz doldurmayı valla maşallah özendim size.
delik açma içinin suyu akar o zaman güzel közlenmez patlıyo içerde çok şişerse bişey olmaz. Daha koyu kırmızı ve tombul olanları seç :) canım kendini çok yorma arabayı uzağa bırakırsan 2 sefer yap. Yada tanıdık bir tezgahın varsa çıkışa biryerlere aldıkça bırak. çıkarken daha kolay olur pazarın içinde yükle gezinme. Bahar da neden girmedi ki? Duramadı doktora mı gitti yoksa?
Bu arada sen nerde oturuyodun canım. Bugün iyi muhabbet ettik seninle:)
oo baharcım hoşgeldin. Bende bayramla iznimi birleştirip 9 gün izin yapıcam. Valla sen tam şanslılardanmışsın ne güzel. Napalım bizim analarımız yakın değil mecburen bu işleri kendimiz yapıyoruz
baharcım hoşgeldin nerdesin sen yahu naptın koskoca gün :) biz duyguyla iyi kaynattık ben de hep evdeydim bugün işim de yoktu sohpet ettik. doktora mı gittin yoksa?
hoşbulduk canım. Anca toparladım işleri. Ne güzel birlikte izin yapıcaz:) ben bir hafta görümcemin düğünü için kullanmıştım geçen ay. Bayramdan sonra 15 gün kullanıcam. Bi hafta iznim kalıyo onu da artık tüp bebekten sonra kullanmak için ayırdım:)
hayırlı kandiller kızlar...çok yoğundum bugün giremedim. malum bayramdan sonra izne çıkacağım. sıkıştı işler. geçmişi okuyamadım ama şöyle bi göz gezdirdim. maşallah ne hamaratsınız yaa. biz akşam yemeklerini bile annemlerde yiyoruz eşimle iş çıkışı. ordan evimize geçiyoruz. son iki senedir evde yemek bile yapmıyorum. sağolsun annemde seviyor hep beraber olmayı. evlerimizde yakın beş dk yürüme mesafesinde. hem ben zaten beceremem öyle dipfriz doldurmayı valla maşallah özendim size.
biz kocaeline arsa bakmaya gitmiştik ishakpaşa köyümüydü neydi köprünün geçeci yere yakındı sanrıım. Hiç belli olmaz valla belki alırızz tuzladan. Sizin arsaya para verme sorununuzda yok aslında köyde yapılabilir öyle bir ev. Hemde şuanki evinizden bile geliş gidiş kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?