tabi sen yılların elemanı olduğun için sende izin doludur kullan kullan bitmez:) kızlar ben ufaktan kaçıyorum görüşmek üzere yarın. Akşama giremem malum kışlık hazırlığında olcamkalın sağlıcakla
evet canım okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. baya kaynatmışsınız. yoğunluk vardı bugün. malum bayram ertesi izne çıkıcam. işleri devrediyorum yavaştan.
öyle oldu valla:) evet tombul olanlardan alayım etli olurlar. Patron 15 dk sonra çık dedi hem erken gideyim pazara toplanmamış olur. Bende öyle düşündüm aldıklarımı bırakırım bir yere 2 -3 kez git gel yaparım diye geçti aklımdam. Benim ev ataşehirde canım. Baharda girdi ve yazdı:)
hoşgeldin canım keşke benim de annem yakın olsa da haftada birkaç gün beraber yemey yiyebilsek. burda yalnızım kayınvalidem pek lezzetli yemek yapamaz. orda yesek bile görümcemle biz yaparız. pazar günü görümcemlerde yedik hep beraber onun eli lezzetlidir. ama her zaman görüşmekten de sıkılıyorum kocamla evimde başbaşa yiyorum çoğu zaman kendime göre de 3-5 bişeyler atıyorum işte. çalışanlar için zor tabi bir de senin anne yakın oh:)
hoşbulduk canım. çalışınca zor oluyor evet. gerçi ben mutfak konusunda pek becerikli değilimdir. yani misafir geldiğinde bazen açılıyorum yapıyorum kendimce bi şeyler ama iş çıkışı yorgun argın pek olmuyo. evliliğimizin ilk yıllarında iş dönüşü aldıklarımızı apar topar yerleştirip birlikte yemeğe girişirdik eşimle. sağolsun o pek yardımcıdır bana. hem beceriklidir hemde sever yapmayı. son yıllarda da annemlerde yemeğe başladık her gün. eşim bazen annemlerde bile giriyor mutfağa:) ben biraz şanslıyım galiba bu konuda:)
ataşehir yakınmış bize de:) tem den 5 dk. sana da kolay gelsin duygu cum fazla kaptırma kendini..) ben de mantı yapıcam bugün hamurumu yoğurdum dinlendirdim gidiyim biraz mıncıklıyım da stresimi azaltsın. hala başım ağrıyor. iyi akşamlar.
hoşgeldin canım keşke benim de annem yakın olsa da haftada birkaç gün beraber yemey yiyebilsek. burda yalnızım kayınvalidem pek lezzetli yemek yapamaz. orda yesek bile görümcemle biz yaparız. pazar günü görümcemlerde yedik hep beraber onun eli lezzetlidir. ama her zaman görüşmekten de sıkılıyorum kocamla evimde başbaşa yiyorum çoğu zaman kendime göre de 3-5 bişeyler atıyorum işte. çalışanlar için zor tabi bir de senin anne yakın oh:)
körfez de kadıköy var ona bağlı belen köyü bizimkinin. köy içinde zaten ev yeri var şuan büyük hala oturuyor daha sağ. o bir ev kondurmuş iyi kötü. arsanın yarısını da kaynanama ayırmış. göl manzaralı güzel bir yer. bir gün yapılır belki. bizim evin konumunu bu yüzden beğeniyorum istanbula da izmit e de çok yakın. ve değerleniyor. tuzla sevdamdan vazgeçip burda alabiliriz güzel bir ev. ama kısmet bu işler bakarsın görüşmeye devam edersek yakınlaşabiliriz de hayat :) bakarsın ev düşünürsek aynı yerden alırız :) eğer normalde tanışıyor olsaydık hepiniz can dostum olabilirdiniz. az çok tanıdığım kadarıyla ailecek de görüşülecek insanlara benziyorsunuz :) açık ve net yani söyledim bunu :)
günaydın kızlar nasılsınız. dün pazar işininin bi kısmını hallettim. elifcim biberleri dediğin gibi közledim hatta ben bamya temizlerken köz başında takip işini eşime verdim iyikide vermişim yoksa ben dayanamaz erkenden çıkartırdım ve soyulmazdı. o tam kıvamında yapmış. ve şişelemedim buzluğa attım ene azından aktığımı kapat sıkıştımı derdi yok iyikide öyle fikir verdin. fasülye gene alamadım 2 tl ye de vardı ama çalı gibiydi içime sinmedi boncuk ayşeyide sevmiyorum almıyorum ondan. dün aldıklarım ise; şeftali, mürdüm erik, bamya, kırmızız biber , domates hepsinden 2 şer kg aldım. 1 kiloda ince tatlı sivri biber aldım. bugün markete bakıcam güzel fas. bulursam biber ve domatesleri ona kullancam bulamazsamda biberleri kızartım soslayıp buzluğa atıcam. gerçi ondan yapmıştım ama fazla olsun nolcak biberler ince ve çok güzel. 3-5 poşette fasülye olursa dolapta yer kalmıyor zati. menemenide şişeliyorum. kışlık işinin büyük bir kısmı halloldu gibi biraz yüyük hafifledi. eşim bebeğe hazırlık yapıyosun heralde diyor:)) ahaa keşke öyle olsaa. doğar doğmaz bamya yedirirrim. bu arada bamyayı ilk defa koydum umarım kışa bozulmaz komşum tarif etti pazarcıyada sordum onların aklıyla yaptım. sirkeli suda yıkadım süzgeçte süzüldükten sonra poşetledim hiç pişirmeden. ben ekstra diye limonda sıktım suya sümüklenme olmasın diye:))
günaydın canım. maşallah ne hamaratsın yaa. görende seni işten gelmedin bütün gün evdeydin sanır. bebeğe de hazırlık olmuş eşinin dediği gibi. heyecan başladı mı bu arada? cumaya az kaldı. zk da mı yaptıracaksın kan testini?
aynen eşimede dedim ben birde işten çıkıp bu kadar iş yaptım ev hanımı olsam heralde bunlardan yapıp satarım dedim:)) heyecan yokta artık zaman geçsin istiyorum. korku çok var tutmadıysa diye. gerçi kendimi hazırladım ama olması bana sürpriz olur. hani diyorduk ya sürprizlik bi yanı kalmadı valla tüpte yapsak tutmasına artık sürpriz diyorum. dün sordum idrar testmi yapsam diye elif yapma dedi daha erken çıkmaz dedi cumayı bekle dedi. bende almadm test. bu arada dün herzamankinde daha çok adet sancım vardı. kahverengi ve pembemsi bi akıntı vardı hatta jel kullanıyorum ya o jelin kalıntılarıyla karışıktı. bu sabahta biraz vardı. eyvah bebik gitti dedim içimden( bunu görünce daha çok cuma gelsin istiyorum. birde acaba çıkarmıki diyorum kanda. transfer gününü saymazsak cuma günü 11. gün olacak.
cuma günü kesin çıkar canım. bencede idrar testi yapıp aklını karıştırma. idrarda çıkması için çok erken. belki daha önce söylemişimdir. benim b hcg 65.000 lere çıktığında ancak idrarda görebilmiştim:)) bazı bünyelerde çıkmayabiliyormuş. iki günün kaldı şunun şurasında. ikinci bebişimizde gelecek inşallah.
günaydın kızlar. nasılsınız? duygucum sen yorulmuşsundur heralde? ya daha test yaptırmadan niye kışlık hazırlıklara başladın ki sen? eşin nasıl izin verdi? benim eşim çok kızıyo hala bile. ayrıca kendini o kadar yorarsan gelir tabiki öyle kanamalı akıntılar. canım dikkat etmelisin yorma kendini.
elifcim süpersin ya mant falan. en çok sevdiğim şey hamur yoğurup açmak. hiç üşenmem. aklıma düşsün hemn kalkıp yaparım. mantıyı çok sevmediğim için onu yapmam. ama elde açma böreğe bayılırım.
baharcım bugün daha sakin sanırım işlerin. dün uğradım bikaç kere kk. ya ama sen yoktun. ne güzel tatile çıkıyosun. benim yerimede dinlen ya. bende çok istiyorum bi yerlerle gitmeyi. ama bu sene biraz zor gibi. seneye nasıl olucak onuda bilmiyorum:))
günaydın canım valla sen çok şanslısın eşin alışmış iyice sizinkilere. benim eşim de annemi falan çok sever o da istersem girer mutfağa ama biz yakın değiliz. ama yakın olsam da çalışsam da sanırım her akşam yemeyi istemezdi eşim. ben de istemezdim heralde. ben severim kendi evimde mutfağa girmeyi. artık herşeyi de öğrendim :)hoşgeldin canım keşke benim de annem yakın olsa da haftada birkaç gün beraber yemey yiyebilsek. burda yalnızım kayınvalidem pek lezzetli yemek yapamaz. orda yesek bile görümcemle biz yaparız. pazar günü görümcemlerde yedik hep beraber onun eli lezzetlidir. ama her zaman görüşmekten de sıkılıyorum kocamla evimde başbaşa yiyorum çoğu zaman kendime göre de 3-5 bişeyler atıyorum işte. çalışanlar için zor tabi bir de senin anne yakın oh:)
hoşbulduk canım. çalışınca zor oluyor evet. gerçi ben mutfak konusunda pek becerikli değilimdir. yani misafir geldiğinde bazen açılıyorum yapıyorum kendimce bi şeyler ama iş çıkışı yorgun argın pek olmuyo. evliliğimizin ilk yıllarında iş dönüşü aldıklarımızı apar topar yerleştirip birlikte yemeğe girişirdik eşimle. sağolsun o pek yardımcıdır bana. hem beceriklidir hemde sever yapmayı. son yıllarda da annemlerde yemeğe başladık her gün. eşim bazen annemlerde bile giriyor mutfağa:) ben biraz şanslıyım galiba bu konuda:)
günaydın kızlar nasılsınız. dün pazar işininin bi kısmını hallettim. elifcim biberleri dediğin gibi közledim hatta ben bamya temizlerken köz başında takip işini eşime verdim iyikide vermişim yoksa ben dayanamaz erkenden çıkartırdım ve soyulmazdı. o tam kıvamında yapmış. ve şişelemedim buzluğa attım ene azından aktığımı kapat sıkıştımı derdi yok iyikide öyle fikir verdin. fasülye gene alamadım 2 tl ye de vardı ama çalı gibiydi içime sinmedi boncuk ayşeyide sevmiyorum almıyorum ondan. dün aldıklarım ise; şeftali, mürdüm erik, bamya, kırmızız biber , domates hepsinden 2 şer kg aldım. 1 kiloda ince tatlı sivri biber aldım. bugün markete bakıcam güzel fas. bulursam biber ve domatesleri ona kullancam bulamazsamda biberleri kızartım soslayıp buzluğa atıcam. gerçi ondan yapmıştım ama fazla olsun nolcak biberler ince ve çok güzel. 3-5 poşette fasülye olursa dolapta yer kalmıyor zati. menemenide şişeliyorum. kışlık işinin büyük bir kısmı halloldu gibi biraz yüyük hafifledi. eşim bebeğe hazırlık yapıyosun heralde diyor:)) ahaa keşke öyle olsaa. doğar doğmaz bamya yedirirrim. bu arada bamyayı ilk defa koydum umarım kışa bozulmaz komşum tarif etti pazarcıyada sordum onların aklıyla yaptım. sirkeli suda yıkadım süzgeçte süzüldükten sonra poşetledim hiç pişirmeden. ben ekstra diye limonda sıktım suya sümüklenme olmasın diye:))
elifcim sen benden kat kat hamaratmışsın mantı hamuru yoğurmak ne demek yaa:)) ben evin hemen yanında bim var orda dandurulmuş kayseri mantısı var ondan alıyorum. mantı işi çok zordur diye biliyorum sanırım hamuruda özel oluyor valla aferin sana. yakın olaydık banada öğretirdin mantı hamuru açma günleri yapardık:)
oohh hazırlıklar tamam canım ellerine sağlık. ben de biberleri nasıl şişeleyip turşu yapıyosun onumerak ettim turşusu da güzel olur hani. bamyayı annem ayıklayınca sıcak suya atıyor kaynayan. 1-2 dk dk tutup çıkartıp zonra buzlu suya atıyor şoklayıp öyle koyuyor. ben bamya işine hiç girişmedim şimdiye kadar.daha o kadar ev hanımı olamadım sanırım. yenmez diye düşünüyorum. mevsiminde tazesini bile almadım düşün. bir de benim görümce hamarat o pişirince yediriyor bize.kaynanam da çok güzel dolma yapar. bi onu çok güzel yapar. sarma işini de o yapıyor.onda yiyoz :) sosları da geçen yıl annemle yapmıştık hem melemenlik hem normal domates hala duruyor birkaç kavanoz.canım ben de evlendiğimden beri ilk defa mantı yaptım. bu kadar kolay olduğunu bilseydim hep yapardım ev mantısı gibi var mı ya. eşim istemişti dün akşam. benim bir huyum var gördüğümü kaparım. kaynanam açardı hep biz de kapatırdık. ne koyuyosun hamuruna demiştim. gayet basit un su tuz :) bir de yumurta kırarsan hamur daha sarı ve tok oluyo ve sıkı tutuyo yani. dişe geliyo ben de öyle severim. 2 su bardağı undan yopurdum tam 1 pazı oldu.doldurdum mis gibi kendi kıymamdan akşam da yedik çok beğendi eşim. doğal ev mantısı işte. hatta kıymam arttı dün bugünde 1 pazı yoğurup difirize atıcam. ben artık evlendiğimden beri kalabalık gün ve misafirler de ağırladığım için hemen herşeyi biliyorum. bir de reçel işine girmedim henüz. onu da sağolsun tuzladaki küçük teyzem le annem hallediyor :)
en iyisi sakinlik ya.kaynanayla yemek falan yerken insan çok yoruluyor sofra topla kaldır bulaşık derdi falan. annende olunca yine bi nemze kaytarıyosun. ama ben annemle yanyana olsam bile eminimki çok sık gitmezdim. yine bu yaptıklarımı kendi başıma yapardımsanırım kendimi zora sokmayı seviyorum (akılsızımda ondan olsa gerek:)). küçük bi hikaye analtim bi ark. vardı iş çıkısı kaynanada yiyor içiyor yatıya eve gidiyor. neyse evime gel gel diye tutturdu eşimi aldım taa ataşehirden avrupayakasının bi ucuna gittim. yeminle önümüze bi kek çıkarmayaı beceremedi mutfağa girdik on saatta ben kuzu çevirme yapardım o hamur olmuş bi kek yaptı birde sulu bi patates salatası iyikide pasta götürmüşüm giderken:)) yani bazen böyle durumda olabiliyor.
elifcim valla ben transfer günü eşim bi adamla tanışmış bizim evin oralara yakın oturuyormuş. onun eşide o gün toplama olcaktı ve özel kendi paralarıyla gelmişlerdi. eşimle sonradan konuşunda ikisinin karı koca olduğunu anladık. eşim adama kartını vermiş. adamda dün aradı ne yaptınız yenge nasıl diye.baktım biriyle konuşuyor yengede iyi napsın bekliyor işte dedi. allah allah ya bu kime benim durumumu söylüyor derken anladım o adam olduğunu. yani hemencek kankito olmuş adamla. çok efendi,saygılı,konuşkan bi çocuk diyor:) evimize davet etti bi akşam oturmaya gelin falan dedi. sordurdum kaç yum.toplanmış falan diye. 5 toplanmış 4 döllenmiş ve 9 hücreliymiş. inş tutar birde özel paralarıyla gelmiş gariplerim. hem 2 yıllık evliler hemde ssk günleri yeterli değilmiş sanırım. böyle işte yani eşim eşlerinizle tanışırsa emin olun hiç susmaz konuşkandır konuşacak şey bulur. bi ark. evlendi davet etmiştim ama içimden de acaba kocası nasıl bi adam cins midir anlaşabilirmi benimkiyle derken. valla 40 yıllık tanışıkları gibi oldular ve ilk tanışma günü neredeyse 10 saat vakit geçirmiştik. zaten beni biliyonuz bi çene bi çene :)))
canım valla ben de eş li toplantılara gittiğimiz zaman bile kimsenin eşinin yaptığı şeyi beğenmiyorum.biraz seçiciyim.aralarında benden önce evlenen bile var ama yaptıkları lezzetsiz. eşim de her eve dönüşümüzde o nasıl pilavdı öyle şu lezzetsizdi falan filan der. boğazına düşkün değildir öyle çok yemez ama damağı çok iyidir :)
senin eşin de belli ki çok dost canlısı muhabbetkar:) benimki bana sormadan davet etmez hele de yeni tanıdığı birisi ise. biz önce bir kendimiz tanışalım ona bile ne der bilmem yani internetten tanıştığın insanlarla hemen görülür mü filan der :) ama sizi biliyor çok uzun zamandır baharla tanıştığımızı da biliyor. bişey demes sanırım hatta kadıköy de buluşursak beni o getirir ben pek anadolu yakası minibüslerini bilmediğim için :) sonra biz tanışınca bir süre sonra eşli de tanışmak ister. bana güvenir o :) ama benimkisi biraz seçicidir öyle herkesle kankito olamaz bakarız duruma göre inşallah zamanla daha çok görüşürüz dost oluruz :)
canım senin teste de az kaldı kadının da iyiymiş de neden 9 hücreli? 8 değil? önce 3 e mi bölündü acaba.rana nın dediği gibi down olmasın.ikişer ikişer bölünmüyomu bunlar ? ama yumurtaları iyiymiş o da mı puregon kullandı? bakalım bana kaç yumoş getirecek puregon?
aynen eşimede dedim ben birde işten çıkıp bu kadar iş yaptım ev hanımı olsam heralde bunlardan yapıp satarım dedim:)) heyecan yokta artık zaman geçsin istiyorum. korku çok var tutmadıysa diye. gerçi kendimi hazırladım ama olması bana sürpriz olur. hani diyorduk ya sürprizlik bi yanı kalmadı valla tüpte yapsak tutmasına artık sürpriz diyorum. dün sordum idrar testmi yapsam diye elif yapma dedi daha erken çıkmaz dedi cumayı bekle dedi. bende almadm test. bu arada dün herzamankinde daha çok adet sancım vardı. kahverengi ve pembemsi bi akıntı vardı hatta jel kullanıyorum ya o jelin kalıntılarıyla karışıktı. bu sabahta biraz vardı. eyvah bebik gitti dedim içimden( bunu görünce daha çok cuma gelsin istiyorum. birde acaba çıkarmıki diyorum kanda. transfer gününü saymazsak cuma günü 11. gün olacak.
sende potansiyel var böyle kendi işini işleticek kapasite falan da var. o yüzden seni pastanenin patronu yapcam hesaplar falan da sende olcak :) canım moralini bozmak istemem ama o jelle birlikte gelen kahverengilikler gelmeye çalışan adetin olabiliro jel i üst üste uyguladığın için adet bir türlü sökülemez.benim öyle olmuştu aşılamalarımdan sonra. jel i bıraktığım an adet olmuştum. yani dost acı söyler derler ya öyle düşün bu dediğimi. ben çok istiyorum tutmasını umarım yanılıyorumdur.
bir yandan da bir arkadaşımın gebeliğinde de hep öyle kahverengi çamur gibi akıntısı oldu başlarda. hamileydi ve o kadar olur falan diyodu anası falan harbiden de oluyomuş. belli olmuyo.
zaten pazardayken aradı çok bişey alma ağır kaldırma falan. ama ne kadar desene boş çünkü ben yerimde duramıyorum öyle sırt üstü yatmak bana göre hastalanıyorum yatınca. işlerin çoğuna yardım etti ve bir çoğunu oturarak yaptım. zaten çok oturmakta iyi değilki. bütün gün işte oturuyorum oturmaktan kalçalarım ağrıyor. hemde öyle naz yapmayı pek sevmem. yazımızda varsa olur diyorum yoksa 15 gün boyunca sırt üstüde yatsam yine olmaz diyorum. artık hakkımızda hayırlısı.
günaydın kızlar. nasılsınız? duygucum sen yorulmuşsundur heralde? ya daha test yaptırmadan niye kışlık hazırlıklara başladın ki sen? eşin nasıl izin verdi? benim eşim çok kızıyo hala bile. ayrıca kendini o kadar yorarsan gelir tabiki öyle kanamalı akıntılar. canım dikkat etmelisin yorma kendini.
elifcim süpersin ya mant falan. en çok sevdiğim şey hamur yoğurup açmak. hiç üşenmem. aklıma düşsün hemn kalkıp yaparım. mantıyı çok sevmediğim için onu yapmam. ama elde açma böreğe bayılırım.
baharcım bugün daha sakin sanırım işlerin. dün uğradım bikaç kere kk. ya ama sen yoktun. ne güzel tatile çıkıyosun. benim yerimede dinlen ya. bende çok istiyorum bi yerlerle gitmeyi. ama bu sene biraz zor gibi. seneye nasıl olucak onuda bilmiyorum:))
canım valla ben de eş li toplantılara gittiğimiz zaman bile kimsenin eşinin yaptığı şeyi beğenmiyorum.biraz seçiciyim.aralarında benden önce evlenen bile var ama yaptıkları lezzetsiz. eşim de her eve dönüşümüzde o nasıl pilavdı öyle şu lezzetsizdi falan filan der. boğazına düşkün değildir öyle çok yemez ama damağı çok iyidir :)
senin eşin de belli ki çok dost canlısı muhabbetkar:) benimki bana sormadan davet etmez hele de yeni tanıdığı birisi ise. biz önce bir kendimiz tanışalım ona bile ne der bilmem yani internetten tanıştığın insanlarla hemen görülür mü filan der :) ama sizi biliyor çok uzun zamandır baharla tanıştığımızı da biliyor. bişey demes sanırım hatta kadıköy de buluşursak beni o getirir ben pek anadolu yakası minibüslerini bilmediğim için :) sonra biz tanışınca bir süre sonra eşli de tanışmak ister. bana güvenir o :) ama benimkisi biraz seçicidir öyle herkesle kankito olamaz bakarız duruma göre inşallah zamanla daha çok görüşürüz dost oluruz :)
canım senin teste de az kaldı kadının da iyiymiş de neden 9 hücreli? 8 değil? önce 3 e mi bölündü acaba.rana nın dediği gibi down olmasın.ikişer ikişer bölünmüyomu bunlar ? ama yumurtaları iyiymiş o da mı puregon kullandı? bakalım bana kaç yumoş getirecek puregon?
sende potansiyel var böyle kendi işini işleticek kapasite falan da var. o yüzden seni pastanenin patronu yapcam hesaplar falan da sende olcak :) canım moralini bozmak istemem ama o jelle birlikte gelen kahverengilikler gelmeye çalışan adetin olabiliro jel i üst üste uyguladığın için adet bir türlü sökülemez.benim öyle olmuştu aşılamalarımdan sonra. jel i bıraktığım an adet olmuştum. yani dost acı söyler derler ya öyle düşün bu dediğimi. ben çok istiyorum tutmasını umarım yanılıyorumdur.
bir yandan da bir arkadaşımın gebeliğinde de hep öyle kahverengi çamur gibi akıntısı oldu başlarda. hamileydi ve o kadar olur falan diyodu anası falan harbiden de oluyomuş. belli olmuyo.
benim eşimde öyledir herkesle samimi olmaz muhabbet eder ama can ciğer olmaz. hatta kendi bile dedi kolay kolay muhabbet kurmam kimseyle ama bu çocuğa ısındım saygılı efendi:). ben davet et dedim kaş göz yaparak. karısıylada tanıştım zaten birde aynı mahalledeyiz:) valla bilmiyorumki neden 9 hücreli. çok iyi demiş dr. lar. detaylarını soramadık zaten kandil kutlaması için aramıştı sanırım.birde yanılmıyosam o kızda puregon kullandı ama emin değilim. kahverengilikler transferin yapıldığı günden sonraki günlerde de gelmişti ufak tefek. heralde içerde bi dünya işlem yapıldı onun kalıntılarını dışarı atıyor dedim.yada embriyo gitti demiştim ozmanda. adetin gelmisi için daha zaman var normal zamanında gelirse eğer 23-24 ağustosta gelmesi gerek.artık ne olur bilmiyorum cuma günü görcez. hamileyken adet olan bile varmış. eşimin kız kuzeni 3 aylık olmuş bebek öyle fark etmiş yalan dedimde. kaynanam bende ilk bebeğime öyle hamile kalmışım adet oluyorum nerden bilim meğerse hamileymişim dedi ilaç falan kullanmış bilmeden bebek düşmüş o yüzdenyani kuzenide halasına çekmiş kaynanama yani. yaşlı olupta normal hamile kalan ark. 40 günlük olmuş bebek ufak tefek kanamaları olmuş ondan fark etmemiş demesine göre bilmiyorum artık yalanmı doğrumu. belkide emin olmak için bekledi ve bana öyle dedi hafifte olsa kanamam oldu zaten düzensizdi benim falan demişti.
hoşgeldin canım sen de bana elde açma böreği öğret onu hiç denemedim beceremem yırtarım falan diyorum. ama herşeyi denemek 1 kez de olsa yapıp öğrenmek istiyorum bil de yapma demişler :) canım duygu kendini fazla yordu cidden. ben de hatırlarsan misafir ağırlamıştım çok yorulmuştum ayakta durunca akşamına da kanlı akıntı başlamıştı. ertesü gün de hıncımı alamayıp evi temizledim ve sonunda adetim söküldü. belki yatsam gelmeyebilirdi. ama biraz da nasip olmayacaksa 15 gün yatsan ne olur. seneye bebişini yüzdürürsün canım havuzda :)
hoşgeldin canım sen de bana elde açma böreği öğret onu hiç denemedim beceremem yırtarım falan diyorum. ama herşeyi denemek 1 kez de olsa yapıp öğrenmek istiyorum bil de yapma demişler :) canım duygu kendini fazla yordu cidden. ben de hatırlarsan misafir ağırlamıştım çok yorulmuştum ayakta durunca akşamına da kanlı akıntı başlamıştı. ertesü gün de hıncımı alamayıp evi temizledim ve sonunda adetim söküldü. belki yatsam gelmeyebilirdi. ama biraz da nasip olmayacaksa 15 gün yatsan ne olur. seneye bebişini yüzdürürsün canım havuzda :)
ya valla yormadım kendimi taşıdığım 10 kilo bile değildi. hem şimdiden bi poşet bile kaldırmazsak ohoo hamile kalırsak kıl kıpırdatmayım ozman. belim falan hiç zorlanmadı. valla kaderimde varsa her şekilde gelir diyorum. millt hamille oluyorda haberi yok hoplayıp zıplıyolar yinede turp gibi bebeler doğuruyolar. gelmek isterse bebiş valla ne yapsamda tutunur. içimden hep dua ediyorum sağlıklı olsunda varsın bi sonrakinde gelsin. olmazsada vardır bir hayır diycem.
tabi canım senin hayatın senin düşüncen. açıkcası ben 1 kg bile taşımadım. sonuçta bence tutnma süreci önemliydi. ayrıca insanlar hamileyken hopluyo zıplıyo ama onlar eşleri üstüne ceketini atsa hamile kalıyo:) bizim biraz zor oldu. ben onun için kıymetini bilmeye çalışıyrm. kendi hatam yüzünden tutunmamasını veya düşmesini göze alamıyorum. buda benim düşüncem benim hayatım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?