kızlar nasılsınız benim bugün pazarım vardı baya da ağır olmuş pazar arabam gelirken valla fena yoruldum öldüm bittim :) adetim de o kadar koşturmaya hala gelmedi ona da sinir oluyorum bekleyince de gelmez. şimdide aklıma folikül kistleri gebeliğe engel değilmiş acaba öyle bişey mi oldu diyorum. zaten ben her adetim böyle 37. günde falan geldiğinde inanıyorum ki içerde bişeyler oluyor tutunamıyor ve adet oluyorum yoksa neden 1 hafta geciksinki. tedavilerden de olabilir tabikide. spontan hiç mi bişey olmuyor içerde :) geçen ay 25. günümde gelmişti şimdi arayı kapatıyor sanırım haftasonu da geçicek gibi beklemeye devam kontrol etmekten sıkıldım en ufak bir renk değişikliği yok akıntım beyaza dönüyor rahmimin içi ağrıyor sanki. olsam da kurtulsam böyle beklemek çok zor bahar beni anlar :) bir de niye gecikir ki bıktım şüpheye düşmekten birkere de gerçek olsa bari tüp yapacakken kendiliğimden hamile kaldım desem. ama nerde... gergin bekleyişe devam suratım mayın tarlası gibi oldu her gün yeni bir sivilce çıkıyor ve ben de itina ile patlatıyorum çenemde özellikle çok yaygın oldular hep tedavinin yan etkileri işte.
yok canım ne yaşlılıkdan ne başka bir şeyden. kişilik yapıları bu bence. benimkinin de 2 tane maaşı var, üstüne bankada dünya kadar parası, malı mülkü de var ama daha önce dediğim gibi durur durur eskilerini bana vermeye kalkışır. hatta bizim nişanda bile bunu yaptı. bilirsin nişanda bohça yapılır, hediye gider. biz dünya kadar şey aldık o bana bir çöp bile almadı. öyle elini kolunu sallaya sallaya geldi. "aaa ben böyle geleneklere düşkün olduğunuzu bilmiyordum ben hiç anlamam, bilmem" dedi.(sanki isveçde büyüdü de türk geleneklerini bilmiyor, külahıma anlatsın onu) sonradan da bizim aldıklarımızdan utandı mı nedir bana kalkıp "ben sana hiç bir şey almadım, hiç kullanmadığım ipek bir geceliğim sabahlığım var istersen vereyim" demez mi? tabi ki istemedim, sanki onun geceliğine kaldım. inan bu sadece bir tek olay, böyle böyle dünya kadar anım var onunla.
ben de senin gibi ondan hiç bir şey istemem ve beklemem. ama yıllardır yaptığı böyle böyle şeyler de sinirimi bozuyor ne yapayım....
günaydın kızlar nasılsınız benim adet hala yok sabah uyandığımda gelecek gibi ağrıları vardı ama gelmedi ağrılar da geçti. bugün de görümceciğim tarhana dökücekmiş aradı beni erkenden uyandırdıkahvaltı ettikten sonra oraya gidicem belki yemeğe de orda kalırız birdaha giremeyebilirim hepinizi öpüyorum.
günaydın canım. valla benim adet sana yetişcek gibi dün adet sancısı gibi hafif belirtiler oldu çoook azda pembemsi akıntı geldi sildiğimde. sonrasında bişey yoktu sinyal verdi artık olana kadar böyle gelir. oysa geçen ayla kıyaslarsak 19 eylül gibi gelmesi gerek ama tedavi ve ilaçların vücuttan atılmasından olsa gerek düzen bozuldu gibi. ne zamn gelcek bende emin değilim. gelirse bende zk gidicem 2. rapor hazırlıkları için. bi ultrason yapılcakmış sonra dosya gene heyete gircek 1 hafta sonra ilaç raporum çıkıcak. 2. raporda öyle 1,5 ay uzama gibi bir durum yokmuş 1 haftada çıkıyormuş bakalım hayırlısı artık.
size kolay gelsin ama hazır alıp yapsada yorulmasanız onca uğraşa değermi tarhanada?
değer canım yaa çok lezzetli oluyo onun tarhanası bana da verir hep sağolsun ben de alıştım onun lezzetine bir de koca kış yeniyo duygucum ya evde kendi yaptığının tadı bambaşka olur biliyosun. Valla senin daha erken değil mi canım ya? 19 eylüle daha 12 gün var bu kadar erken gelemez bence hadi 3-4 gün leke leke gelip sonra sökülse bile ne biliyim çok var daha kız yerleşme kanaması falan olmasın :) sen kendini yorma fazla yine de hiç belli olmaz canım. Ama tedaviden dolayı erken de gelebilir tabiki belki bu sefer tanışırız z. K da bu gidişle aynı günde başlicaz tüp bebeğe :)
valla hiç bilmiyorum ama yerleşme falan değildir o kdar şanslı biri olsam 2 aşılama 1 tüp yapmazdım heralde:)) benim adet erken gelir seninde geç kaldı bu defa karşılaşırız belki:) olmadı zaten özel bir görüşme ayarlıycaktık dimi? Baharda bu ara yok iyi dinlendi valla nete bile girmiyor. Ama haklıda nette çok yoruyor insanı ben işte olduğum zaman sürekli açık haliyle evde de eh işte diyecek kadar giriyorum. Kendini yorma dedin ya bu akşam 1-2 oda silip sabaha hazır edicem halıcı halılarımı getircek temiz odalar hemen sererim. Ayak altı yerleride onlar halıları getirip koltukları yıkadıntan sonra silip sererim birde öyle paspas vileda falanda kullanmıyorum he kiri karıştırıyor diye eski usul dizlerimin üstüne çöküp bastırarak yer siliyorum:) yarın için vakit yaratmaya çalışıyorumki sarma yapıp buzluğa atcam:) bu demek oluyorki hiççç yorulmıycam:))
ay bi an düşündümde ben ev hanımı olsam elimde sürekli bez iş manyağı olurum heralde geleceğim hiiç iyi olmaz.
bende dün adet oldum kızlar yani lekenlenme bu gün tam söküldü ama yinede cumartesi pazara geldik adetin ikinci üçüncü günü inanamıyorum 4 aydır falan hep böle..mecbur pazartesi gideceğim ilk lekenmeyi saymıolarmış o zaman 4. gün oluyor pazartesi ne yapayım aşılamayı yapamıyacağım bir türlü herlde bu gidişle ..geçen ayda bayrama denk gelmişti..acaba ALLAHU TELA istemiyormu bir hayır mı var diyede düşünüyorum hep..bu kadar da olmaz hep cumartesi pazar..bu gün aradım infertileteyi 4. gün gel o zaman dedi napım artık..iğneleri kaçıncı gün başlayacağız acaba..
hamaratlığına maaşallah diyorum başka bir şey demiyorum
bende dün adet oldum kızlar yani lekenlenme bu gün tam söküldü ama yinede cumartesi pazara geldik adetin ikinci üçüncü günü inanamıyorum 4 aydır falan hep böle..mecbur pazartesi gideceğim ilk lekenmeyi saymıolarmış o zaman 4. gün oluyor pazartesi ne yapayım aşılamayı yapamıyacağım bir türlü herlde bu gidişle ..geçen ayda bayrama denk gelmişti..acaba ALLAHU TELA istemiyormu bir hayır mı var diyede düşünüyorum hep..bu kadar da olmaz hep cumartesi pazar..bu gün aradım infertileteyi 4. gün gel o zaman dedi napım artık..iğneleri kaçıncı gün başlayacağız acaba..
merhaba kızlar dün dosyam heyete gönderildi haftaya perşembe arayın dosyam heyetten çıkmışmı diye sorun dediler..haftaya perşembe aradıgımda çıktı derlerse o gün gidip ilaçlarımı yazdırıyorum... yoksa adet olduğum gün gitsem hem muayenemi yapsalar hemde ilacımı yazdırsam olmazmı?
canım bu zk'daki çifte standartı da anlamıyorum. benim de bu ay ctesi günü hem de akşam 7'de falandı ilk lekelenmem oldu, pazar söküldü, ptesi zk'e gittim bugün 3. günü, sabahtan gelmediğiniz için testleri yapamayız dediler. ertesi gün için de 4. gün oluyor yaptıramazsın öbür ayı bekleyeceksin dediler. daha önce hsg randevusu alacağım zaman da ilk gün akşam saatlerindeki lekelenmeyi saymamışlar söküldüğü ertesi günü 1. gün baz almışlardı. inan ben artık hangisini kabul edeceğimi şaşırdım, artık adetin 1. günü ne zaman bir zahmet karar verseler iyi olacak.
kendi kendine allah istemiyor falan kuruntuları da yapma sakın. evet her şeyin hayırlısı ama böyle takvim sorunları her zaman olabilir. özel bir yere gidiyor olsaydın ctesi hatta bazıları pazar bile açık oluyorlar, her türlü işlemi yapıyorlar ona bakarsan. seninki devlet kuruluşuna gidip de resmi tatile denk gelmenden ibaret basit bir talihsizlik.
normalde adetin 2 yada 3 .günü hastaneye gidilir muayenen yapılır ve o günün akşamı ilacını (iğneni) kullanmaya başlarsın. senin bugun söküldüyse pazartesi 4.gün olacak. aslında pek tercih edilmiyor o gün hatta tüp bebek bölümü kabul etmiyor 4. gün. bugün2,yada 3,günüm diye yalan atsanda kendini kandırmış olursun. zaten infertite bölümüde gel demiş. git muayeneni ol uygun görürlerse başlarsın o gün ilacına. kullanacağın ilaçları pazartesi yanında götür sana nasıl kullancağını anlatacaklar. şimdiden hayırlı olsun tedavin.
canım bu zk'daki çifte standartı da anlamıyorum. benim de bu ay ctesi günü hem de akşam 7'de falandı ilk lekelenmem oldu, pazar söküldü, ptesi zk'e gittim bugün 3. günü, sabahtan gelmediğiniz için testleri yapamayız dediler. ertesi gün için de 4. gün oluyor yaptıramazsın öbür ayı bekleyeceksin dediler. daha önce hsg randevusu alacağım zaman da ilk gün akşam saatlerindeki lekelenmeyi saymamışlar söküldüğü ertesi günü 1. gün baz almışlardı. inan ben artık hangisini kabul edeceğimi şaşırdım, artık adetin 1. günü ne zaman bir zahmet karar verseler iyi olacak.
kendi kendine allah istemiyor falan kuruntuları da yapma sakın. evet her şeyin hayırlısı ama böyle takvim sorunları her zaman olabilir. özel bir yere gidiyor olsaydın ctesi hatta bazıları pazar bile açık oluyorlar, her türlü işlemi yapıyorlar ona bakarsan. seninki devlet kuruluşuna gidip de resmi tatile denk gelmenden ibaret basit bir talihsizlik.
bu ayı iple çektim geçen ayda hayal kırıklığı yaşadım bayramdan çok hüsrandayım yapmazlar bana 4. gün diye belkide moralim sıfır
valla hiç bilmiyorum ama yerleşme falan değildir o kdar şanslı biri olsam 2 aşılama 1 tüp yapmazdım heralde:)) benim adet erken gelir seninde geç kaldı bu defa karşılaşırız belki:) olmadı zaten özel bir görüşme ayarlıycaktık dimi? Baharda bu ara yok iyi dinlendi valla nete bile girmiyor. Ama haklıda nette çok yoruyor insanı ben işte olduğum zaman sürekli açık haliyle evde de eh işte diyecek kadar giriyorum. Kendini yorma dedin ya bu akşam 1-2 oda silip sabaha hazır edicem halıcı halılarımı getircek temiz odalar hemen sererim. Ayak altı yerleride onlar halıları getirip koltukları yıkadıntan sonra silip sererim birde öyle paspas vileda falanda kullanmıyorum he kiri karıştırıyor diye eski usul dizlerimin üstüne çöküp bastırarak yer siliyorum:) yarın için vakit yaratmaya çalışıyorumki sarma yapıp buzluğa atcam:) bu demek oluyorki hiççç yorulmıycam:))
ay bi an düşündümde ben ev hanımı olsam elimde sürekli bez iş manyağı olurum heralde geleceğim hiiç iyi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?