Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bekleme canım bırak ne zamn istiyosa ozman gelsin bekedikçe daha çok kasılırsın. zaten bu ay acil hastaneye gitmen gereken bir durumda yok bir kaç güne olursun tabi kendiliğinden gelmediyse bebiş:) umut işte hiç bitmyor hala doğal yoldan bekliyoruz.

dememki çoğu böyle bende benimki numunelik sanıyordum anlattığın durumların aynıları bizde de oluyor ne kadar da yanımış meğer..yaşlandıkçada daha malcı olunuyormuş..bana da nişanlanırken bir iç çamaşırı dahi alınmamıştı sadece tülbent patik havlu..pijama falan vs yoktu yani.... ama bizde gömleğine varana kadar koymuştuk

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız benim adet hala yok sabah uyandığımda gelecek gibi ağrıları vardı ama gelmedi ağrılar da geçti. bugün de görümceciğim tarhana dökücekmiş aradı beni erkenden uyandırdı kahvaltı ettikten sonra oraya gidicem belki yemeğe de orda kalırız birdaha giremeyebilirim hepinizi öpüyorum.

günaydın canım. valla benim adet sana yetişcek gibi dün adet sancısı gibi hafif belirtiler oldu çoook azda pembemsi akıntı geldi sildiğimde. sonrasında bişey yoktu sinyal verdi artık olana kadar böyle gelir. oysa geçen ayla kıyaslarsak 19 eylül gibi gelmesi gerek ama tedavi ve ilaçların vücuttan atılmasından olsa gerek düzen bozuldu gibi. ne zamn gelcek bende emin değilim. gelirse bende zk gidicem 2. rapor hazırlıkları için. bi ultrason yapılcakmış sonra dosya gene heyete gircek 1 hafta sonra ilaç raporum çıkıcak. 2. raporda öyle 1,5 ay uzama gibi bir durum yokmuş 1 haftada çıkıyormuş bakalım hayırlısı artık.
size kolay gelsin ama hazır alıp yapsada yorulmasanız onca uğraşa değermi tarhanada?

değer canım yaa çok lezzetli oluyo onun tarhanası bana da verir hep sağolsun ben de alıştım onun lezzetine bir de koca kış yeniyo duygucum ya evde kendi yaptığının tadı bambaşka olur biliyosun. valla senin daha erken değil mi canım ya? 19 eylüle daha 12 gün var bu kadar erken gelemez bence hadi 3-4 gün leke leke gelip sonra sökülse bile ne biliyim çok var daha kız yerleşme kanaması falan olmasın :) sen kendini yorma fazla yine de hiç belli olmaz canım. ama tedaviden dolayı erken de gelebilir tabiki belki bu sefer tanışırız z. k da bu gidişle aynı günde başlicaz tüp bebeğe :)

valla hiç bilmiyorum ama yerleşme falan değildir o kdar şanslı biri olsam 2 aşılama 1 tüp yapmazdım heralde:)) benim adet erken gelir seninde geç kaldı bu defa karşılaşırız belki:) olmadı zaten özel bir görüşme ayarlıycaktık dimi? Baharda bu ara yok iyi dinlendi valla nete bile girmiyor. Ama haklıda nette çok yoruyor insanı ben işte olduğum zaman sürekli açık haliyle evde de eh işte diyecek kadar giriyorum. Kendini yorma dedin ya bu akşam 1-2 oda silip sabaha hazır edicem halıcı halılarımı getircek temiz odalar hemen sererim. Ayak altı yerleride onlar halıları getirip koltukları yıkadıntan sonra silip sererim birde öyle paspas vileda falanda kullanmıyorum he kiri karıştırıyor diye eski usul dizlerimin üstüne çöküp bastırarak yer siliyorum:) yarın için vakit yaratmaya çalışıyorumki sarma yapıp buzluğa atcam:) bu demek oluyorki hiççç yorulmıycam:))
ay bi an düşündümde ben ev hanımı olsam elimde sürekli bez iş manyağı olurum heralde geleceğim hiiç iyi olmaz.

hamaratlığına maaşallah diyorum başka bir şey demiyorum

bende dün adet oldum kızlar yani lekenlenme bu gün tam söküldü ama yinede cumartesi pazara geldik adetin ikinci üçüncü günü inanamıyorum 4 aydır falan hep böle..mecbur pazartesi gideceğim ilk lekenmeyi saymıolarmış o zaman 4. gün oluyor pazartesi ne yapayım aşılamayı yapamıyacağım bir türlü herlde bu gidişle ..geçen ayda bayrama denk gelmişti..acaba ALLAHU TELA istemiyormu bir hayır mı var diyede düşünüyorum hep..bu kadar da olmaz hep cumartesi pazar..bu gün aradım infertileteyi 4. gün gel o zaman dedi napım artık..iğneleri kaçıncı gün başlayacağız acaba..

normalde adetin 2 yada 3 .günü hastaneye gidilir muayenen yapılır ve o günün akşamı ilacını (iğneni) kullanmaya başlarsın. senin bugun söküldüyse pazartesi 4.gün olacak. aslında pek tercih edilmiyor o gün hatta tüp bebek bölümü kabul etmiyor 4. gün. bugün2,yada 3,günüm diye yalan atsanda kendini kandırmış olursun. zaten infertite bölümüde gel demiş. git muayeneni ol uygun görürlerse başlarsın o gün ilacına. kullanacağın ilaçları pazartesi yanında götür sana nasıl kullancağını anlatacaklar. şimdiden hayırlı olsun tedavin.

hamaratlığına maaşallah diyorum başka bir şey demiyorum

kötü taraflarıda var tabi geniş olsam yıpranmam. bu şekilde kendimi yıpratıyorum( ama evde oluncada oturamıyorum illa bi iş çıkartıcam işim olmayıncada sürekli nete takılıyorum. şu net hastalığı çıkalı kitap okumayı bile unuttm

canım bu zk'daki çifte standartı da anlamıyorum. benim de bu ay ctesi günü hem de akşam 7'de falandı ilk lekelenmem oldu, pazar söküldü, ptesi zk'e gittim bugün 3. günü, sabahtan gelmediğiniz için testleri yapamayız dediler. ertesi gün için de 4. gün oluyor yaptıramazsın öbür ayı bekleyeceksin dediler. daha önce hsg randevusu alacağım zaman da ilk gün akşam saatlerindeki lekelenmeyi saymamışlar söküldüğü ertesi günü 1. gün baz almışlardı. inan ben artık hangisini kabul edeceğimi şaşırdım, artık adetin 1. günü ne zaman bir zahmet karar verseler iyi olacak.
kendi kendine allah istemiyor falan kuruntuları da yapma sakın. evet her şeyin hayırlısı ama böyle takvim sorunları her zaman olabilir. özel bir yere gidiyor olsaydın ctesi hatta bazıları pazar bile açık oluyorlar, her türlü işlemi yapıyorlar ona bakarsan. seninki devlet kuruluşuna gidip de resmi tatile denk gelmenden ibaret basit bir talihsizlik.

Son düzenleme:
merhaba kızlar dün dosyam heyete gönderildi haftaya perşembe arayın dosyam heyetten çıkmışmı diye sorun dediler..haftaya perşembe aradıgımda çıktı derlerse o gün gidip ilaçlarımı yazdırıyorum... yoksa adet olduğum gün gitsem hem muayenemi yapsalar hemde ilacımı yazdırsam olmazmı?

merhaba canım sen karşıdan geliyordun zk. ya sanırım. benim fikrim 2 kez gitmenden yana bence riske atma raporunun çıktığı gün git raporunu ve ilaçlarını yazdır. bir sonrakinde de yani adette gittiğinde kullancağın ilaçlardan birer örnek götür nasıl kullancağıı anlatsınlar. rapor günü yine bi koşuşturmacan olur ilaçlarını yazılmasını beklemek. eczaneye gidip almak derken olabilecek her türlü aksiliği göz önünde bulundurmak gerek. tavsiyem ilkinde gidip ilaçlarını alman 2.gidip muayeneni olman. tercih senin tabiki.

kızlar kahverengi akıntı, 1 damla kanı falan adetten saymayın derim sökülüp aktığını hissetiğiniz gün 1.gündür. ve zk nın kuralında 2 yada 3. gün gelin derler ısrarlarındaki sebeplerde hormonların en hareketli olduğu günlerdir bana kalırsa 2. gün en makbulü ama cumartesi adet olduğumuzu varsayarsak pazartesi 3. güne gelir. 4.gün artık adetin bitme evresi ve hormanlar testlerde tahlillerde çok doğru çıkmayabiliyor. bu sebeple ısrarları 2 veya 3.gün demeleridir.

rahim filmi olayında ise bana randevu alınan bölüm gıcıklık yapmıştı kart erkeksi bir kadın veriyor randeyuvu diğer binada. yani röntgenin olduğu yerdeki sekreter. adetn 1.günü randevu alcakmışız sanırım benim 2.günü gelecek ayki adetin 1.günü diye ısrar etti.bende dönüp işe gittim telle arayıp randevu alayım dedim sabah geldim falan demedim ama çakal kadın tanıdı beni :))) rahim filmi zor bilmem ölüp ölüp diriliyosun dediler bende 1 ay boyunca dokuz doğurmak yerine özelde çektirmiştim. hiçbir ağrı sancı olmadı çok şükür.

hadi yaa yaa en büyük korkum oldu bu benim ama aylardır böle denk geliyorum ve bu işe hayret ediyorum tüp bebekte kenan bey 4. gün bakmıştı o zamanda böle olmuştu ilk gün baksalar bu gün giderdim..ne şans bende bu işte bir hayır var yada geçen ay da bayrama denk geldi...gel dediler ama sekreter kız dedi bakalım doktor ne diyecek ilaçları yanımda götüreyim bak bunu sölediğin iyi oldu ama onlarda getir demediler nedense..zaten bir ay daha uzatırlarsa gene cumartesi pazara gelicek emin oldum artık hiç bir zaman aşılamam olmaz..bir çaresi olması lazım bu durumun..sağol

evet cnm ayenen öyle oluyor ama benim kaç aydır böle o zaman tahlil sürem dolacak yani 6 ay olacak nerdeyse ve bir daha ki ay gene aynı olacak anladım artık yada yine bayram olur..şu an o kadar kötü oldum ki şansımdan dıolayı yada hayırr var diyorum..benim hormonu 4. gün aldılar onuda mecburen o zamnda böle olmuştu..hatta tüp bebekte ilk gün gitmiştim sekreter olmaz bu gün o zaman 4. gün gel demişti ben de o zaman yaptırdım..yani kime ne derlerse başka başka oluyor..ne tutarsa bahtına..

bu ayı iple çektim geçen ayda hayal kırıklığı yaşadım bayramdan çok hüsrandayım yapmazlar bana 4. gün diye belkide moralim sıfır

bu ayı iple çektim geçen ayda hayal kırıklığı yaşadım bayramdan çok hüsrandayım yapmazlar bana 4. gün diye belkide moralim sıfır

tatlım bence boşyere sıkıyorsun canını. ben haftasonuna denk geldiğinde dördüncü gün gitmiştim hatta o gün adetim aniden kesilmişti ve tayfun bey çok geciktiğimi söyledi. bense çıkıştım ve haftasonuna denk geldiğini yapabileceğim bir şey olmadığını söyledim. kalakaldı öylece. 4. gün de başlayabilirsin ilaçlara bi sakıncası yok. ben icabında adetin 1. günü gittiğimi de biliyorum klomen kullandığımda 5. gün gittiğimi de. ama tabii iğne kullanıyorsan bildiğin gibi 4. gün son. klomende ise 5. gün. hormon tahlillerinde farklı tabii. 2. ya da 3. gün yapılması gerekiyor kesinlikle. ama aşılamaya başlayacaksan kismeye sormana gerek yok. 4. gün gidip başlayabilirsin. kendine güven biraz.

duygucum enerjine hayranım valla. maşallah pek bi hamaratsın. ben işten sonra kendimi zor atıyorum koltuğa. sanırım senden biraz ders alsam iyi olucak. utanıyorum söylemeye ama bu yaşıma kadar hiç sarma yapmadım mesela:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…