Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

baharcım girdim sisteme dahiliye 1 erke olan dahiliye 2 bayan nilüfer soner altuntş diyor. Onu se. Ve 21.09.2012 ye sabah saatlerinde yer var.

baharcım girdim sisteme dahiliye 1 erkek olan dahiliye 2 bayan nilüfer soner altuntş diyor. Onu seç. Ve 21.09.2012 ye sabah saatlerinde yer var.

hadi şanslısın o cumaya hem genele cerrahta epey yer var hemde dahiliyede. Bence perşembeye bırakma randevularını al şimdi. Ogüne kadar kalmayabilir.

yok canım ertesi günü bırak haftaya bile alabilirsin. Doktun adını seçtikten sonra tarihler çıkar tekrar bir kontrol et bence.

sağol tatlım. ben tarihleri görmemişim. sistem değişmiş sanırım. dahiliye ve cerrahiden aldım fakat psikiyatriden almaya çalıştığımda bir hafta içerisinde 2 den fazla randevu alamazsınız diyor.

sağol tatlım. Ben tarihleri görmemişim. Sistem değişmiş sanırım. Dahiliye ve cerrahiden aldım fakat psikiyatriden almaya çalıştığımda bir hafta içerisinde 2 den fazla randevu alamazsınız diyor.

psikyatriye gerek yok onlar yoğun olmadığı için randevusuz çalışıyorlarmış. Gider kapısında en fazla 5-10 dk. Beklersin.

canım sağol biraz daha iyiyim bugün yavaş yavaş düzeliyorum doktora gitmekten iğrenir oldum inan :) nane limon leblebi filan sıcak tutuyorum kendimi geçiyor :) sanırım adetin başlıyor hayırlısı olsun yeni sürecinin tatlım sen de başlayacaksın koşturmacana. kurtuldun artık canım tüpe hak kazandın yupiiiiiii:)) bu arada kurban bayramı ne zaman benim tüp 15 ekim de başlayacak denk mi geliyorkine.. şimdi baktım da 24 ekim arefeymiş. tam yumurtlama günlerime denk geliyor. ben bunu hiç düşünememiştim. adetim 12 ekim 2. günü 15 elim olur 24 ekime 12. günüm olur tam bayrama denk geliyor. kötü oldu bu. napıcaz. çarşamba arefe. perşembe cuma da 1 ve 2. günleri. offff. bir işimiz de denk gitsin yaaaa....

valla keşke bilsek tutacağını ama benim umudum yüksek. doktor da o gün 1 tane spontan gebelik olduğu için tutma ihtimali daha çok dedi.%60 -70 dedi benim için. ay inşallah :)

canım ben sadece dahiliye ye randevu ile gittim kesinlikle bayan olandan randevu al erkek olanı takıntılı diye pek önermiyolar. genel cerrahi yi aramıştım randevu yok diye doktorun kendisi açmıştı sen gel randevu almana gerek yok dedi.psikiyatri den de randevu almadım önceden konsültasyon kağıdını ayse nin verdiği gün sabah gittim 9 da geldi bikaç soru sordu ve imzaladı. bu arada akciğer ekg aynı gün hemen veriliyor zira akciğer filmi için tüp bebekten geliyorum rapor yazın demeyi de unutma zira benim röntgeni tutuşturuverdiler elime. meğersem bir kağıda rapor yazması gerekiyormuş. bilgin olsun. eşinin sperm tahlili eğer 1 yılı geçmediyse kabul ediyolar. zaten aşılamalardan dolayı sistemden de görür doktor. kanını yenlesin eşin de. sen de aç karnına 9 tüp kanını ver Allah kabul etsin :)

bu arada ben baktım benim tedavimin tam yumurta toplama ve döllenme süreci kurban bayramına denk geliyor çok canım sıkıldı.
adet tarihim 10 ekim.

24 Ekim 2012 Çarşamba Arefe Günü
25 Ekim 2012 Perşembe Bayramın 1. Günü
26 Ekim 2012 Cuma Bayramın 2. Günü
27 Ekim 2012 Cumartesi Bayramın 3. Günü
28 Ekim 2012 Pazar Bayramın 4. Günü

arefe günü adetimin 14. günü oluyor yani tam ortası toplama olacağı zaman tahmini tabiki 1-2 gün erken yada geç olabilir ama en erken 12. günde gelişseler 14. günde toplanması gerekir.hadi arefe günü topladılar. kim bakıcak benim kuzucuklarıma bayramda özele gidince de içime kurt düşüyor tatil var diye erkenden toplarsalar. laboratuvarda mutlaka birileri vardır ama transferim pazara bile denk gelebilir. toplamadan sonra 3. gün embriyosu koysalar bayramın 3. günü transfer olmam gerekir.

hep de bana denk gelir.

sağol tatlım. ben tarihleri görmemişim. sistem değişmiş sanırım. dahiliye ve cerrahiden aldım fakat psikiyatriden almaya çalıştığımda bir hafta içerisinde 2 den fazla randevu alamazsınız diyor.

ne koşturmaca dimi tatlım :) ama valla canavar gibiyiz he hemen randevuları falan herşeyi ayarlıyoruz bizden korkulur valla. zk da gidip arzuhalci filan mı olsak naapsak milletin işlerini hallederiz avantamızı da alırız ıyyykkk ne iğrenç bir meslek dimi. şaka yaptım zaten.
ben de senin gibi adetim görününce ufukta böyle hemen koordine olmuştum. inşallah her işin rast gider canım arkamızdan gelirsin. benim canım çok sıkıldı bayrama denk gelmesine bu durumda zaten kesinlikle özele gitmeliyim zk gözünün yaşına bile bakmaz adamın. gerçi pazara denk gelen transfer olsa bile yapıyolardır ama aşılama için infertilite nin yaptığı gibi bu ay tedavi yok derseler insanlara tüp yaptıracaklara ona da şaşırmam. özellerde en azından çalışan vardır illaki ama tatil olunca işte içime kurt düşüyo.

elifcim aynı durum bendede var yazdımda eğer okuduysan ekim adetim kurban bayramına denk geliyor bu ay 16 eylülde adet oldum diyelşimki şaşmadı ve yine 16 ekimde adet oldum tedaviye başladım tedaviye başlama yumurta toplama trasnfer 16 günü buluyor bu duurmda benim toplama ve transfer illaki 24-25-26 ekim bayrama denk gelicek. eurofertil bayramda çalışıyoruzsorun değil dedi ama acaba ne kadar istekli ne kadar verimli çalışıyorlar onu düşündüm bende. haa çalışıyor gönlüm rahat 1 ay kaybetmiycem ama?? işte aması var zaman kaybetmeyim derken onların ne kadar lgili çalıştığı önemli ??? benimde kafa karıştı eşime desem kasımda yapalım istemez. adam neredeyse bu ay yaptıracaktı. dediğin gibi bi işimizde rast gitse yaa. zaten çocuk vermedin bari çetrefilli işler çıkarmasın karşımıza((

valla özele gidenlerle falan da konuştum üniversite hastananeleri ve devletler yapmıyormuş kesinlikle kıza fazla ilaç verip öne almışlar opuyu falan tutmamış zaten ama özeller çalşıyolarmış. böyle denk gelen bir hasta sormuş doktoru bizim için kesinlikle bayram seyran yok demişler.
embriyolog larda nöbetle falan çalışıyolardır bence. birisi gider izin yapar ötekisi gelir falan. doktoru da bence transfer yokken gönderirler izne olduğu gün gelir onlar herşeyi ayarlıyolar. ben aşılama olurken medicine da listeye bakıp pazar günü opu var dediler. embriyolog kız hadi yaaa dedi :) ama gelicek işte paşa paşa. onların işinin cilvesi bu.

ya nebilim işte özelde çalışıyoruz dedi ama nöbetçi kalacak embriyolog doktor yada diğer personel ne kadar istekli olcak. poof bayram günü herkes tatilde bense burda çalışıyorum milletin şeyini bekliyorum demesinlermi ((

kızlar ya bu nasıl bir topik oldu böyle. kuş uçmaz kervan geçmez oldu topiğimize. ölü toprağımı ne serptiler hiç hareket yok artık. nerde hareket orda bereket demişler. bereketsiz kaldın iyice (((

canım için rahat olsun özellerde bayram seyran, haftasonu, gece demeden günü geldi mi yumurta da topluyorlar, transfer de yapıyorlar.işlerini savsama da olmaz. sonuçta tek sana has bir durum değil. bir sürü hasta var ve bir çoğunun denk gelebiliyor ve embriyologlar da doktorlar da senelerdir böyle çalışıyorlar yani alışıklar. bir de çoğu merkezde 2 embriyolog oluyor nöbetleşe biri hazır bulunuyor diğeri tatil yapıyor. ayrıca özel sektörde böyle çalışman için sana para veriyorlar yani herkes yola gönüllü çıkıyor. benim embriyolog arkadaşım senelerce cerrahpaşada memur gibi çalıştı. şimdiyse başka bir özel merkezde, gece geç saatlere kadar hsonu, bayram, tatil demeden çalışıyor ama eskisine göre 2 katı maaş alıyor. o yüzden hiç bir şeye şikayet ettiği de yok, aman bizi tatilde çalıştırıyorlar diye boşladığı da yok.

kızlar şimdi bişey daha yazcam ama kendi kendime yazıyormusum gibi oluyor neyse artık girince okursunuz:) bi arkadaşla görüştüm daha öncede bi dr. ismi vermişti. nişantaşı amerikan hast. cengiz bey varmış 2 arkadaşıı ona gitmiş birinin sürekli düşüyormuş diğerininde kocasında sayı azmış kendisindede rezevr sıkıntısı varmış şuan ikisinide 2 çocuğu olmuş. neyse bi arayım fiyat alayım dedi. tabiki sgk anlaşması yok muayene ücreti 250-300 tl doktoruna göre. tüp bebek paket ücreti 5565TL + ilaç alıcaz. ilaç parası ayrı. ve test falanda isterse ekstra para. yani amerikan hastanesi böyle heralde 10 bin tl ile ordan çıkarız.

bu arada deniz hn. aradı eurofertilden 15 dk bana terapi uyguladı:))) gayet sakin sakin sohbet etti. hiç acelesi yok bi arkadaşını aramışta sohbet ediyor gibi.

aynen bende sordum eurofertilden arayan kıza. bayrama denk gelcek çalışanlarınız baştan savma gönülsüz çalışmasınlar dedim. çok öyle bişey olmaz içiniz rahat olsun yarım gün nöbetleşe çalışıyorlar. hatta prim sistemi varmış onun için daha bir gönüllü oluyorlarmış:))

evet canım. canavar gibiyiz gerçekten. hemen organize oluyoruz maşallah. hiç üşenmek yok:)) inşallah canım. ben hallederim bir çırpıda gerisi de eşimin insafına kalmış artık:)) bayrama denk geliyor diye üzülme zk da bir şekilde ayarlıyorlardır yani tatil gününe denk gelmesin diye fazla ilaç verip opu yu erkene almak da hoş değil tabii ama bakarsın hesapladığın gibi olmaz zamanına gelir. offfff tüp bebek süreci stresli diyolar ama devlet hastanesinde yaptırmak bence iki katı stresli. yani bize madalya verseler azdır bu sabrımız için. ben artık böyle düşünmeye başladım.

kızlar ya bu nasıl bir topik oldu böyle. kuş uçmaz kervan geçmez oldu topiğimize. ölü toprağımı ne serptiler hiç hareket yok artık. nerde hareket orda bereket demişler. bereketsiz kaldın iyice (((

canım öyle olmuş gerçekten. benim bu ara işler fazla yoğun. yarın da hastanede işlerimi hallettikten sonra smear sonucunu bekliycem. bu arada patolojiden verdikleri kağıtta sonucun saat 2 den sonra verildiği yazıyor. geçen sene tesadüfen öğleden sonra gitmiştim zaten almaya ama yarın mecbur işlemler için erken gidicem. malum kanı aç karna vermem lazım. işim erken bitse de saat 2 ye kadar beklemem lazım bu durumda. neyse artık gezerek değerlendiririm bende arayı:)

baharcım eşinin tahlili 1 yılı aşmış bence yenilemenizde fayda hatta şimdiden ikna çalışmasına başla ve sen regli olduğunda oda perhizi olacağından haftaya falan yaptırın derim. hem de sizin için bilgi oluş olur. erkeğin dışardan getirdiği kan tahlilini kabul ederler diye düşünüyoru çünkü erkekte bi HIV e bakılıyor sizdeonu yaptırırsınız. bir önceki tahliline bakarsn nelerrine bakılmış olmadı aynı kanlarına baktırırsınız.

netten şimdi bak protokol numaranla belki çıkmıştır bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…