Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm kullandığın iğne koruyucu ve her ihtimale karşı bebeğin düşmemesi için.. kapsülden daha güçlü. ben günde 3 defa 200 mg kapsül kullanıodum 11.gün lekelenmeye başladım ondan dolayı iğneye geçtik ve maşallahhhh anında lekelenmem bitti..4-5 gündür çok rahatım..o lekeyi her gördüğümde kahroluyordummm
 

neredesin yahu sen, kaç gündür hiç yoktun ortalarda, merak ettim valla:)) demek iğneye çevirince lekelenmelerin geçti. inan çok sevindim. benim maaşallah diyeyim hiç lekelenmem olmadı. belki ondan da kapsülü yeterli görüyorlar. keseyi gördün mü? yada ne zaman göreceksin? maaşallah gebelik takvimi de yapmışın, hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:

canım buralardayım leylayım hemdeee.. valla takvim yaptım uğur getireceğine inanarak normalde hiç yapma taraftarı değildim.. evet kapsülü bırakıp iğneye geçince kanama bitti şükür..

keseyi gördüm pazartesi 5,5 mm normal değilmi 4+5 dim gördüğümde senin 5 miydi ve kaç günlüktün??

kalp atışı için ne zaman gitceksin
 

ben 36 günlüktüm 5 mm civarı demişti. küsurat bir rakam söylemedi. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi. canım peki senin tek kese mi göründü?
 
ben 36 günlüktüm 5 mm civarı demişti. küsurat bir rakam söylemedi. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi. canım peki senin tek kese mi göründü?

evet cnm tek kese göründü ama 2. de olabilir dedi bilmiyorum artık zatn vaz geçtim olsun da tek olsun razıyım zatn de önceden olmuşken iki tane olsun derdim
 
evet cnm tek kese göründü ama 2. de olabilir dedi bilmiyorum artık zatn vaz geçtim olsun da tek olsun razıyım zatn de önceden olmuşken iki tane olsun derdim

nevincim sen tedaviye ne zaman başladın şuan kaç günlüksün
 
şu an 40.gündeyim

gerçi büyüklüğü farketmio önemli olan zamanı geldiğinde kalp atışı.. aslında 6. haftada yüksek çözünürlüklü cihazlarda kalp atımı görülüomuş sesi duyulmuyormuş fakat atmı görüldüğü zamn da zatn normal gebelik oluyormuş yolk sac da erken evrelerde gözüküyormuş ben burda öyle bi yer bulamadım bulsam 1 dk durmazdım valla
 
Merhabalar tekrar, size sormustum ya. Ben de eurofertile karar verdim. Bugun aradim on gorusme icin, alev hanima randevu aldim. Aranizda alev hanimla ilgili bilgisi olan veya ondan memnun olaniniz var mi kizlar, yani dogru secim midir
 

nevincim benim transferim ertelenince hayal kırıklığına uğradığım ve hevesim kursağımda kaldığı halde yine de sizleri bırakmadım tedavide olduğu zaman insan daha çok yazacak şey buluyor belki az yazdım ama yine de sizinle sohpet ettim katılmam gereken konularda fikir beyan ettim. asla sizden kopmadım. negatif i görmek çok zor bir süreç tabiki ama duygu toparlandı ve yoluna devam etti nitekim bahar da devam ediyor. başka topiklerde yazdığını görüyorum ve bizim topiği de nick iyle girmese de girip okuduğunu da biliyorum. yazmak istemiyorsa kendisi bilir herkesin süreci zamanla değişiyor dediğin gibi kimsenin buraya bir bağlılığı yok. ama artık bizim topiğe girmek ve yazmak istemediği aşikar bişey diyemeyiz. ama girip okudukça kopması mümkün değil. hepimiz çok zor bir imtihan veriyoruz. rabbm onun da yolunu açık etsin.
ben sadece gebe olsam da olmasam da paylaşımıma her zaman devam ederim.
şuan istanbul da annemle fink attığım için gündüzleri yanınızda olamıyorum onu da belirtiyim :))
ne yani hepiniz hamilesiniz ben değilim. gidiyim mi ben şimdi DD

Merhabalar tekrar, size sormustum ya. Ben de eurofertile karar verdim. Bugun aradim on gorusme icin, alev hanima randevu aldim. Aranizda alev hanimla ilgili bilgisi olan veya ondan memnun olaniniz var mi kizlar, yani dogru secim midir

canım tüm doktorlar çok iyi ben doktorum sadık bey çok memnunum ama yumurta toplama işlemime sadık bey bir doğum da olduğu için giremedi ve alev hanım yaptı çok tatlı bir bayan gayet açıklayıcı konuşmaları var hatta benim doktorum biraz daha ketum ondan :)
ayrıca doktorun her kim olursa olsun ekstra gelişen tedavi sürecini etkileyen birşey olursa tüm doktorlar hep birlikte karar veriyor. gönül rahatlığı ile hangisine kanın ısındıysa ona gidebilirsin.
 

Çok teşekkür ederim. Yani henuz kimseyi gormedim telefonla randevu aldim. Alev hanim var ucretsiz dediler. Bir de hakan bey varmis onun gorusmesi ucretliymis. Ben alev hanim olsun dedim. O da cumaretsi izine cikicakmus. Persembeye kafar yokmus. Neyse yarina randevu aldim. Yarim ilk kez gorucem. Zk da raporum da yarin heyete giriyor. Yani kisacasi ocak ayinin sin haftasi adet oldugumda sanirin tedavi baslayacak. Araniza katlicam insallah bende. Cevaplarniz icin cok tesekkurler. İyi geceler...
 

hayırlısı olsun canım az kalmış raporunun çıkmasına inşallah ısınırsın doktoruna da ikisini de tanıyoruz doktorların ikisi de mükemmel hakan bey biraz yoğun tv çekimlerinden fırsat bulmak zor :) kendisi kurucusu olduğu için merkezin daha yoğun. bu topikten yazgım83 de hamile bazen sadık bey olmayabiliyor ve alen hanım denk geliyor muayneye o da memnun kaldı.
 

bende 600 mg kapsül kullanıyorum. akşama belli olur artık neler kullanıp kullanmayacağım... keseyide daha net görüp rahatlarız inşallah :) duygunun bir sözü hep aklımda... pozitifi görüp bir gönül rahatlığı ile sevinemiyor bile insan :)
 
Merhabalar tekrar, size sormustum ya. Ben de eurofertile karar verdim. Bugun aradim on gorusme icin, alev hanima randevu aldim. Aranizda alev hanimla ilgili bilgisi olan veya ondan memnun olaniniz var mi kizlar, yani dogru secim midir

ben sadık beye gittim. alev hanımla görüşme yaptığımda nedense kendisinden elektrik alamamıştım. ama yanılmışım sadık bey arada olmadığında 2 kez alev hn. ultrasonuma girdi ve ultrason sonucunda gayet tane tane açıklamaları oldu hatta ercelfin opusunuda o girmişti sadık bey olmadığı için. bence aklında şüphe olmasın fertile karar verdiysen. zaten oradaki doktor sürekli toplantı halindeler hastaların opu ve transfer durumlarıyla ilgili.
 

tabii ya kolay değilki, korkar insan. inşallah hep böyle devam edersin. bende ilk transfer edildiği gün kapsül ve iğneye başlandığı için hiç leke olmadı.
 
evet cnm tek kese göründü ama 2. de olabilir dedi bilmiyorum artık zatn vaz geçtim olsun da tek olsun razıyım zatn de önceden olmuşken iki tane olsun derdim

ben 4+3 ken gittiğimde tek kese göründü, 2. nin konan yeri belliydi. şimdi üzerinden tam 1 hafta geçti belki bu sefer 2. side varsa görünür.
 

sonaycan sana dün yazacaktım fırsat bulamadım totondaki o topaklanmaları gider iğne yapıldığı an ovma dediğim gibi duşta ov. aynen bende elleyemiyordum zaten korkuyordum. lifi sabunlayıp hafiften gezdik lif sertmi geldi. kalıp sabunu avuç içine al onla bastırarak yap.ha onuda yapamıyorsan eşin yapsın sana. çünkü o sertlikler kaldıkça sonraki iğneler gitmez içeri . malum yağlı bir iğne normal kaçlaya bile zor nüfuz ediyor şiş olan kalçaya gitmesi daha zor.bana yapan hemşireler hep diyordu ilaç çok zor gidiyor diye. ben hep korka korka papağan gibi besmele tekrarlayarak duşta ovuyordum napim sabah kapsülü vaj.uygularken bile eşime dedim tüp bebekle hamile kalmak ne zor diye oda kendince beni teselli ediyor. en azından allah yüzümüze baktı hastanelerde görüyon yaşlı insanlar bile hala çocuk sahibi olma umuduyla geliyor diye. ama ne bilim yinede zor işte tamam bu günümüzede şükürde ilaç kullanımı çok fazla artı k saatlerini unuttuğum bile oluyor. keşke hepsini haftalık toptan yutsakta bir hafta boyunca hiç bişey içmesek.
 

bir dahaki sefere lifle deniyim.. dediğin gibi gittikçe zor girmeye başladı iğne. bana yapanlarda çok yağlı olduğunu söylüyor. bugünlerede şükür enazından hamileyiz. ilaç saatlerine gelince hep telefonun alarmını kuruyorum. onu içince bir sonraki saate kuruyorum. bu arada nevincim sende sulandırıcı iğnelerini göbekten yatarak yaparsan hiç morarmıyor. vurduğun yer bile belli olmuyor. yatarak vur ve üstünüde 5 dk kapatma, dokunma. ben o şekilde vurup bekliyorum.
 
Merhabalar tekrar, size sormustum ya. Ben de eurofertile karar verdim. Bugun aradim on gorusme icin, alev hanima randevu aldim. Aranizda alev hanimla ilgili bilgisi olan veya ondan memnun olaniniz var mi kizlar, yani dogru secim midir

hayırlı olsun. ercelf ve yazgim gayet memnun kaldılar ordan. inşallah seninde tedavin sular seller gibi geçer.
 

aynen bende telin saatini kuruyorum sürekli ama işler bu ara yoğundu kurmadım ve o arada hep kaçırdım yarım saat falan. evet bugünümüzede şükür inş sağlıkla doğduklarınıda görürüz. bu yolda emek sarf edenler içinse hep dua ediyorum vall allah bir an önce herkesin yüzüne baksın emeklerini boşa götürmesin diyorum. çok zor bir yol. sen ekstra şanlılardansın aşılma falan denemedin. bir de bu işlemler o aşamada da yapılıyordu. bu sebepten maşllah sana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…