benım hgs tarıhı 1 yılı gectı sımdı tup bebek gene hgs ıster dımı o kadar para verıp cektıremıcem bu sefer zk cektırcem eger oyleyse
bence bir fark yoktur bolumler arasinda beni ilk oraya yonlendirdiler zk bize sebebsiz inftile tashisi koydu ama benim hormon degerlerimde bir sorun var bir ay biri bir ay biri yukseliyor yumurtlamam da sorun var var da var
progestani bence sende kullan fiyati ne kadar hatirlamiyorum benim eski tedavimden dolapda vardi son kullanmada gecmemisti iciyorum 2.asilamada tutmazsa tup bebekde dosyami yenileyip rapor cikarip istanbul tup bebege gitcem tuzyuze gorusmedim ama tlf da bile ilgili davrandilar arastirdimda icime orasi sindi ilk basta bu arada zk icin bende kizlarla ayni dusuncedeyim yani ozelde asilama olan biriyle zk asilama olan birinin arasinda cok fark var ultrasyonlari iyi ama ilac vermede zayiflar birde asilamadan sonra kac dk yatcagin konusunda cok anlayissizlar ilkinde en sona denk gelmistim unuttular 30dk geckin yattim 2.sinde ilk olanlardandim ki ramazan fazla yogunluk yok 10dk deyip 15dk zor yattim hemen islerini bitirip keyife gecmek ister halleri var bir keresinde 2 den sonra gitmistim kimseler yoktuu bence erkenden islerini bitirip keyif yapiyolar asistanlar neyse tabii benim izlenimin ama hemsire falan baya ilgili guler yuzlu ve her soruna bikmadan usanmadan cvp veriyolar asistanlarda ilgili ama yasini basini almis bir dr bakislari nerden ciktin sen bakisi ters bikmis belli neyse dedifim gibi benim izlemim
bize de sebepsiz infertilite dediler. istanbul tüp bebek nerde? biz evleneli daha 2 sene olacak. tüp raporu için de 3 yıllık evli olma şartı varmış bu yüzden ne olcak bilmiyorum. Özel çok pahalı olur zeynep kamilde yorumları hoşuma gitmiyor bilmiyorum ne olacak
benım hgs tarıhı 1 yılı gectı sımdı tup bebek gene hgs ıster dımı o kadar para verıp cektıremıcem bu sefer zk cektırcem eger oyleyse
canım o zaman 2 aşılamayı burda yaptırayım ben.sence 2 aşılama arasında ne kadar zaman bırakılmalı fazla ümitli değilim aşılamadan.ayrıca sgk 3 yıl evlilik şartı koşmuş benim daha 2 yıl olacak 3 ay sonra bu durumda tüp raporu vermiyor sanırım. raporlu 460 felan alıyor raporsuz 1200 alıyor zeynep kamil.
ben gittiğimde de 2.aşılamayı yapan bi bayan, 2.tüp bebeği yapan 2 bayan vardı.ama netten bulup konuştğm bi arkadaş var oda 1.tüp de hamile kalmış özellikle oraya git işinin eri insanlar diyor özellikle kenan sofuoğlu için.
mervecim bende ilk başladığımda hiç bişey bilmiyordum burdaki kızları buldum ve hepsinden allah razı olsun ne yapacağı edeceğimi söylediler. onların dediklerini takip edip 1 ay içinde tüp raporumu aldım. yani bir adette muayene oldum diğer adete kadar raporum çıktı.çok hızlı oldu benimki. burdaki kızları dinleyip bende özele gittim. umut tüp bebeğe. ilk muayene dahil 2.150 tl ödüyorsun. sonra kese kalp atışı için randevu veriyorlar bir 150 tl daha istiyorlar. ama ben başka yerde kalp atışını falan duydum oraya gitmedim hiç. raporsuz olarak gidersen herşey dahil fiyatıda (ilaçlarda dahil) paket fiyatı 5.850 demişlerdi.
yok denizcim hsg 5/6 yıl geçerli. oyüzden korkma :))
5 yıl geçerli ama ben zeynep kamilde çektirdim yeni. doktorlar anlayışlıydı gayet korktuğum için kendimi çok kastım ama onlar sakinleştirdiler.
bize de sebepsiz infertilite dediler. istanbul tüp bebek nerde? biz evleneli daha 2 sene olacak. tüp raporu için de 3 yıllık evli olma şartı varmış bu yüzden ne olcak bilmiyorum. Özel çok pahalı olur zeynep kamilde yorumları hoşuma gitmiyor bilmiyorum ne olacak
asıstanlar cok ılgılıler hemsırede sekreterde ama drlar cok suratsız geldıler bana bastan savma davrandılar ılkınde dr ultrasyon yaptı 1 yumurta soyledı2 gun sonra asıstane denk geldım ara ugrastı ıkıncıyıde bulmustu ama tabıı yukarda da anlatım ılk asılama ve 2 asılama farklı sekıllerde oldu yanı sans da onemlı orda istanbul tup bebek karsıda ben orayı arayıp fıyat almıstım 1 ay sonra aradılar benı ne yaptınız dıye yanı belkı ucunda para var dıye ama aramaları unutmamaları hosuma gıttı eurofertılı aramıstım onlar randevu ıcın o gun donceklerdı 1 hafta sonra falan donduler bır dahada aramadılar ılk orayı dusunuyordum ama sonra istanbul tup u arastırdım ve orayı dusunmeye basladım tabıı tahlıllerı falan gösterınce ne olur bılmıyorum ama ben nevın ablaya da guvenıyorum ılk adını ondan duydum ve arastırınca benımde kanın ısındı bıraz maddı bakımdan 1 sene zor bır sene oldu bızım ıcın ben tedavı ıcın ısden cıktım falan yanı kesın olmamakla bırlıkde ıstanbul tup u ısterım yanı sen bunları dusunme sımdılık ılk asılamanı atlat sonrakı eger kıst vs.olmazsa 1 ay sonra yapılır yanı ılk asılama bır ay ara sonra herhangı bır sorun yoksa ıkıncı asılama oda tutmazsa tup raporu ıcın ugrasırsın bende ılk asılamadan sonra 1 ay ara verırdı sonra basıt kıst olustu 1 ay dogum kont.hapı kullandım sonrakı adetımde de ılaclara basladım bırde ılac yazıldıgında hemen al ogun nevın abla dedı ama ılac eczanelerde olmuyor genelde yada raporlu satıs hakları bıtmıs falan oluyor eczanelerın sana raporsuz fıyata satmaya calısıyorlar dıkkat et benım kullandıgım ılac raporsuz 420tl falandı ama ben raporlu alabılecegım eczaneye buldum o gunde cok streslı gectıyanı ılkınde 3 kutu ılacla yumurtam zor buyudu ıkıcısınde 2 kutu ılacla cok guzel buyudu 1 kutu ılacda elımde kaldı neyse raporun cıksın ılacları alcagın gun benım aldıgım eczaneyle bır konus derım ben yardımcı oluyolar raporluda satıyolar hakları bıttıyse bır sonrakı aya yazıp verıyolar
canım öncelikle ben evleneli 2 sene olacak 3 yıl olmayınca tüp raporu vermiyorlarmış öyle mi? Şuan aşılama için heyete verdim evrakları perşembe çıkacak arayın dediler.adetim ayın 5 i eğer gecikmezse ve bayram yüzünden bi sonraki aya atmazlarsa bu ay aşılamaya başlayacağım. Eğer rapor çıkmıyorsa bana 5,850 iyi fiyat. Tabi ki olmazsa mecbur verilecek. Ama malum herkesin durumu herkes borç harç yaptırıyor. zeynep kamil raporlu tüp 480 felan raporsuz da 1200 tl miş. istanbul tüp bebek,umut tüp bebek ve eurofertil i çok duydum başarı oranları yüksek. Sana aşılama yapıldı mı? ilk tüp de mi tuttu?
şimdiden yardımların için teşekkürler
aşılamayı sanırım 1er 2şer ay arayla üst üste yapıyorlar.
valla bence otur rapor için 1 yıl bekle ama zk'de tüp yaptırma. raporsuz 1200 lira hastaneye, 1500-2000 lira da ilacın tutar yine az buz para değil. hadi parasını geçtim dediğim gibi çok çok az kişi orada hamile kalıyor. o kadar ilacı alıp, strese girip sonunda hüsrana uğramak da var. çünkü inan bu işlerin içine girince anladım, orada burada tüp tedavisi görmek önemli değil. doğru yerde doğru doktorla yapıp nokta atışı yapmak önemli.
kenan sofuoğlunun seveni de çok, nefret edeni de. kendisi hakkında geçmişte yorum yaptım artık bir şey demek istemiyorum. ama bu işler tek doktorla da bitmiyor. tüp bebek 2 ayaklı bir tedavi. hem doktorun çok önemli hem de laboratuar. zk'in laboratuarıysa kötü kötü kötü! her gittiğinde 2. deneme için gelenlere sor bakalım, 1. denemelerinde milletin kaç tane yumurtası toplanmış, kaçı boş çıkmış, kaç embriyosu, donmuşu olmuş? donmuşla da deneyebilmişler mi? neyse umarım gerek kalmaz ama, sen de tüp aşamalarına gelirsen, bunları araştırırsın, bilgilenirsin ve ne demek istediğimi anlarsın. bir de sperm sorununuz varsa imci ile tüp yaptırmanı tavsiye ederim. zk'de böyle bir imkan yok.
asıstanlar cok ılgılıler hemsırede sekreterde ama drlar cok suratsız geldıler bana bastan savma davrandılar ılkınde dr ultrasyon yaptı 1 yumurta soyledı2 gun sonra asıstane denk geldım ara ugrastı ıkıncıyıde bulmustu ama tabıı yukarda da anlatım ılk asılama ve 2 asılama farklı sekıllerde oldu yanı sans da onemlı orda istanbul tup bebek karsıda ben orayı arayıp fıyat almıstım 1 ay sonra aradılar benı ne yaptınız dıye yanı belkı ucunda para var dıye ama aramaları unutmamaları hosuma gıttı eurofertılı aramıstım onlar randevu ıcın o gun donceklerdı 1 hafta sonra falan donduler bır dahada aramadılar ılk orayı dusunuyordum ama sonra istanbul tup u arastırdım ve orayı dusunmeye basladım tabıı tahlıllerı falan gösterınce ne olur bılmıyorum ama ben nevın ablaya da guvenıyorum ılk adını ondan duydum ve arastırınca benımde kanın ısındı bıraz maddı bakımdan 1 sene zor bır sene oldu bızım ıcın ben tedavı ıcın ısden cıktım falan yanı kesın olmamakla bırlıkde ıstanbul tup u ısterım yanı sen bunları dusunme sımdılık ılk asılamanı atlat sonrakı eger kıst vs.olmazsa 1 ay sonra yapılır yanı ılk asılama bır ay ara sonra herhangı bır sorun yoksa ıkıncı asılama oda tutmazsa tup raporu ıcın ugrasırsın bende ılk asılamadan sonra 1 ay ara verırdı sonra basıt kıst olustu 1 ay dogum kont.hapı kullandım sonrakı adetımde de ılaclara basladım bırde ılac yazıldıgında hemen al ogun nevın abla dedı ama ılac eczanelerde olmuyor genelde yada raporlu satıs hakları bıtmıs falan oluyor eczanelerın sana raporsuz fıyata satmaya calısıyorlar dıkkat et benım kullandıgım ılac raporsuz 420tl falandı ama ben raporlu alabılecegım eczaneye buldum o gunde cok streslı gectıyanı ılkınde 3 kutu ılacla yumurtam zor buyudu ıkıcısınde 2 kutu ılacla cok guzel buyudu 1 kutu ılacda elımde kaldı neyse raporun cıksın ılacları alcagın gun benım aldıgım eczaneyle bır konus derım ben yardımcı oluyolar raporluda satıyolar hakları bıttıyse bır sonrakı aya yazıp verıyolar
he bırde ılac konusunda basıma su geldı
3 kutu ılacı aldım zaten zor bulmustum sevıncle aldım eve geldım dolapda saklanması lazım dolaba attım bır daha adet olana kadar dokunmadım sonra adet olunca ılaclarla zk gıttım actık hemsıre kullanımını anlattı eve geldı bırden hepsını acıp bakmak gectı ıcımden o da ne 1 kutunun ıcınde ılac yok kutu var ıgneler var ama ılac yok ee zk bana uzak hemen aldıgım eczaneyı aradım bıraz ugrastım adam babamın oglu degıl tabıı ınandı ınanmadı bana 1 kutu ucretsız vermeyı kabul ettı biraz cazgırlık yaptım zaten dedım ya ılacları zor bulmustum eee 3 kutu gunum geldı yumos buyumedı neyse ALLAH yardım ettı son gun ılac geldı (yurt dısından gelıyor)cumartesıydı benımde pazar yenı ılaca gecmem lazım eczane kapalı pazar agla sızla yan tarafda merkete bıraktılar ılacı gıttım aldım o gecede vurdum yanı sen sen ol kutuyu elıne alınca ılacları kont.et ıkıncı alısımda eczacıyla beraber tek tek baktık oda bende görduk ıcınde ılacıda alım satımı oyle yaptık buda kulagıma kupe oldu bundan sonra pahalı bır ılac alırken ıcınde ne var dıye hep bakıcam adı 10 20 olsa neyse eczacı kabul etmeseydı 420 tl ılac 1 kutu alcaktım ama ılacda turkıyede stok da bıtmıstı Allah yardım ettıde bana ınandı eczacı yanı ılac degıp gecme onu bıle bulamayanlar var o zaman ılk asılama zamanı bazı hastalar ılac bulamayıp tedavıye 1 ay sonra basladıklarını soyledıler orda...daha o gunle ılgılı cok meceram varda neyse uzun lafın kısası ılacı hemen al dolab a koy zk ordakı eczanelerde bulursan bulrsun alırken ıcını kont et 1 kutu ıcınde 2 kucuk kutu ıgneler 1 tane cam ıcınde sıvı olcak o sıvıda ılac ona cok dıkkat et derım ben
evet 3 yıl evlilik şartı var. ben 38 yaşında olduğum için ve eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olduğu için bize aşılama falan yapmadan direk tüp raporu çıkarma işlemleri uygulandı. rapor çıkıncada ilk denemede tuttu çok şükür. senin yerinde olsam nevinin dediği gibi 1 yıl daha bekler tüp raporu alırım ve 5.850 ye raporlu 2 tüp yaparım. hani allah korusunda birincisi tutmazsa ikinciye yapma
çok sağol canım verdiğin bilgiler için perşembe günü belli olur duruma göre sizden yine yardım isterim.
persembe gunu tedarıklı gıt nevın ablanın sozlerını tekrarlıyorum ama nakıt yada en mantıklısı kredı kartı olsun elınde hemen al eve oyle gel ılacların ıcını mutlaka eczacıyla kont.et acaba hangı ılacı yazcaklar sana merak ettım kac para tuttu sor raporsuz kaca alabılırdım falan de aklımızda olsun tup ıcın rapor cıkmazsa neyse ayrıntılı bır bılgı ıstıyorum haberın olsun
kredi kartıyla giderim nakiti kim kaybetmiş ben bulayımperşembe öğleden sonra arayıp öğreneceğim duruma göre yazarım canım.tüp için neden rapor çıkmasın ki?
ya olur ya ısde raporsuz ucretınıde bılelım ondan dedım dunya halı neler cıkıyor engel ınsanın onune sen ogren puregon 300 yazarlarsa onu bılıyoruz ama baska bır ılac yazarsa mutlaka sor :44:
canım ilk sperm testi sonucu direk tüp bebek dediklerinde şoka uğradım. Günlerce ağladım. O andan beri ya olmazsa korkusu beynimin etini yiyor. Bu yüzden 2 aşılama da tutmazsa 1 yıl bekleyemem gibi geliyor. (çok uzun bi süre) tüp raporu olduğunda devlet ne kadarını karşılıyor? olmadı özele giderim. sen istanbul tüp demiştin ya nerde yeri Taksim de mi?
İmci tüp dediğin nedir? Sen ilk tüpde mi hamile kaldın?
valla biz de aynı yollardan geçtik. eşimin sperm sorunu çıkınca aylarca doktor doktor gezdik, profesörlere doçentlere dahi gittik hep tüp yapın dediler. sonra rapor almak için zeynep kamile gittik. oradaki ürolog varikosel var ameliyat edeyim diye tutturdu. özel bir hastanede ameliyat için yüklü bir rakam istedi. (ki marmara üniv ve maltepe ünivndeki proflar asıl sorunun varikosel değil prolaktin olduğunu söyledi) kenan sofuoğlu desen siz bugüne kadar neredeydiniz, kocanda sperm sende de rezerv sorunu var, bakalım tüp ilaçlarına yumurtaların yanıt verecekmi şüpheli, yani tüple bile çocuğunuz olması düşük ihtimal dedi. ben de çoook ağladım üzüldüm. neyse raporum çıktığında bir arkadaşım doktorum olan emre karatekelioğlunu tavsiye etti. o dönem amerikan hastanesinden istanbul tüpe yeni geçmişti. eşimle gittik görüştük, ilk defa bir doktor bize çok olumlu, umut verici bir tavırla konuştu. o gün ilk defa bir doktordan gülen bir yüzle döndüm. sonra tedavimde kenana inat 9 yumurtam toplandı. 3 tane 1. kalite embriyom oldu. 1 ini transfer ettiler, 2si donduruldu ve ilk tüp denememde hamile kaldım. hiç düşünmüyorum ama ileride 1 çocuk daha istersem 2 embriyom da transfere hazır beni bekliyor.
istanbul tüp gümüşsuyunda. imci de bir cihazın adı. her merkezde yok. benim bildiğim sgk anlaşmalı yerlerden umutta ve istanbul tüpte var. erkeğin spermi normal yollara göre 6000 kat büyütülerek seçiliyor. böylece morfoloji sorunlu vs spermler eleniyor. iyi embriyo ancak iyi sperm ve iyi yumurtayla elde edildiğinden, kaliteli embriyo elde etme şansın da yükselmiş oluyor. öbür türlü sperm sorunlu erkeklerde, kadından çok sayıda yumurta toplansa da bozuk dnalı spermle döllendiğinden çok az sayıda ya da kötü kalitede embriyolar elde edilebiliyor. tabi hamile kalma olasılığın da düşüyor. o yüzden sperm sorununuz varsa muhakkak imci cihazlı bir yere gitmeni tavsiye ederim.
raporu beklemek ya da beklememek senin bileceğin iş. biz kaç kere tüp deneriz, kaçıncıda tutar, kaç para gider bilemediğimizden, kenarda köşede raporsuz bir kaç kere deneyecek paramız olduğu halde, ne kadar zamanımıza mal olursa olsun illa ki rapor çıkarmayı tercih ettik. ki iyiki de çıkarmışız. tüp sürecinde minimum para harcasak da anladım ki asıl para hamile kaldıktan sonra gidiyor. bir kere tüple hamile kaldığın için içinde bir korku oluyor. en iyi hastanelere, doktorlarda bebeğin takip edilsin istiyorsun. gebe izlemdi, 2li testti, ileri düzey ultrasondu bir dünya para harcıyorsun. sonra bebek doğacağı zaman doğum masrafların ve tabi bebeğin odası, beşiği, puseti, giyimi şusu busu harca harca bitmiyor.
Eki Görüntüle 764631 Eki Görüntüle 764632 Eki Görüntüle 764633 Eki Görüntüle 764634 Eki Görüntüle 764635
kızlar bugün aşılamamın 14.günü sabah test yaptım böyleçıktııı var mı sizce birşeyyy..
öğlen arası bende bir arayıp sesini duyayım taze annemizin :) hepimiz o günleri görürüz inşallah. kaç kilo doğmuş bebek, kime benziyor acaba.
doğru söylüyorsun insan bıkıyor gerçekten. ben dün gidecektimya hiç istemedi canım. heray heray bıktım artık. eşime dedim gitmiyecem, gerekirse haftaya birgün giderim.
evet bugün son gün elifim. artık sabahları zorlanıyorum. bebek gelmeden evde biraz sıkılayım :))
aşılamanın 14. günü ise çatlatma iğnesinin de 16. günüdür muhtemelen. bazen çatlatma iğnesi pozitif sonuç verebiliyor testlerde ama çatlatma iğnesinin etkisi en fazla 14 gün sürüyor. yani bence çatlatma iğnesinden değildir hamile olabilirsin canım ümitlendirmek istemem ama inşallah tutmuştur aşılaman vakit kaybetmeden gidip hemen bir kan testi yaptır. hayırlı olsun :)
sonaycan artık sen de gidiyorsun desene. hatta gittin evde netin de yok artık giremezsin ben yazıyorum ama :) nevo ile kaldık başbaşa :)
ya ben hastaneye gitmekten çıktım tiroid için güvenemedim sağlık ocağına ölçümüm hep aynı yerde yapılsın istedim. ama kan ve idrar için haftaya sağlık ocağına gidicem daha kolayıma geliyor. sonuçları da doktora gösteririm. idrar yollarında bişey olmasın da..
sen de kendine dikkat et bol bol dinlen hazırlıklarını bitir. doğumun olduğunda da bizi artık internet kafeden mi telefondan mı edersin bir şekilde haberdar et Allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?