Hayırlısı allahtan canım.. Peki ilaç raporun çıktığında almaya gittiğinde tüp bebek bölümüne gidiyor muyuz? Bende haftaya raporumu almaya gircem.. Önümüzdeki ay başlıycam kısmetse..Henüz transfer yapılmadığı için ne vericekler nasıl ilerlemicek bir bilgim yok açıkçası
Rapor çıktıktan sonra gün veriyorlar. Adetin ikinci günü gidip ultrasona giriyosun gerek görürlerse kan tahlilide istiyolar. Ben sadece ultrasona alındım daha sonra hemen doktorun yanına aldılar, doktor ilaçları yazdı hemen aldık çünkü adetin üçüncü günü başlanıyor. Öyle canım şuan ben bacaktan vurulan iğneye başladım bakalımHayırlısı allahtan canım.. Peki ilaç raporun çıktığında almaya gittiğinde tüp bebek bölümüne gidiyor muyuz? Bende haftaya raporumu almaya gircem.. Önümüzdeki ay başlıycam kısmetse..
Ben yarın gidiyorum öyle söyleyeceğim malum devlet beni dinlerlermi orası tartışılırİçine nasıl sinecekse öyle tedavi de yol al canım.. Biraz da doktorlara bırakmamak lazım.. Arastır bilgi edin herseye tamam deme sana ne derse sor aklında soru işareti bırakma.. Ben hep öyle yaptım geçen giden benden oldu..
Bana ocakta adetin 2. Veya 3.günü gel dediler de ben şimdi raporu almaya gitsem bile ilaçları yazmaz dimi.. Önümüzdeki ay mı yazar acabaRapor çıktıktan sonra gün veriyorlar. Adetin ikinci günü gidip ultrasona giriyosun gerek görürlerse kan tahlilide istiyolar. Ben sadece ultrasona alındım daha sonra hemen doktorun yanına aldılar, doktor ilaçları yazdı hemen aldık çünkü adetin üçüncü günü başlanıyor. Öyle canım şuan ben bacaktan vurulan iğneye başladım bakalım
En azından dilinde keşkeler kalmaz.. İnş kabul ederler hakkında hayırlısı olsunBen yarın gidiyorum öyle söyleyeceğim malum devlet beni dinlerlermi orası tartışılır
Amin canım keşke çatlatma ve klomen verseler de içim rahatlasa hiç kullanmadım çatlatma iğnesini belki onun ile olurEn azından dilinde keşkeler kalmaz.. İnş kabul ederler hakkında hayırlısı olsun
İnş kabul ederler de olur kuzum ya..Amin canım keşke çatlatma ve klomen verseler de içim rahatlasa hiç kullanmadım çatlatma iğnesini belki onun ile olur
vermedilerİnş kabul ederler de olur kuzum ya..
Düşündüğüm gibi canım direk asılama yapılacak dimivermediler
Aşılama değil tüm tetkikler yapılacak sonra karar verilecek eşimin sperm tahlilini ocak ayına verdiler geçen hafta git gel yol aşındırıyoruz şimdilik umudum hiç yok artıkDüşündüğüm gibi canım direk asılama yapılacak dimi
Öyle deme canım allahtan umut kesilmez.. Muhtemelen asılama kararı çıkar canım tabi eşinde sorun çıkmazsa.. İstersen sperm testini özelde yaptır.. Zeynep kamilde sadece üroloji de sonuca göre onaylattırırsın canım.. Zamandan tasarruf edersin.. Biz öyle yapmıstık canımAşılama değil tüm tetkikler yapılacak sonra karar verilecek eşimin sperm tahlilini ocak ayına verdiler geçen hafta git gel yol aşındırıyoruz şimdilik umudum hiç yok artık
Merhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu hemde.Merhaba bayanlar.. Hepimizin az bucuk konusu aynı tüp bebek.. Bende yeni başladım sayılır.. Zeynep kamilde yaptırcam ilk olacak kısmetse.. Hersey hazır ocak ayına gün verdiler.. Acaba benim gibi orda yapacak olanlar gün sayanlar var mı? Birbirimize destek olalım.. Fikir alısverisi yapalım..
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu hemde.
Merhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu
Maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin inş.. Acaba süreç nasıl ilerledi.. Opudan sonra ilaç verdiler mi.. Rahime daha iyi tutunsun diye.. Transferden sonra kaç dakika dinlendin acaba.. Bebeğin tutunması için ilaç veriyorlar mı canım..Merhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu hemde.
İnş kaliteli olur da sana can olurlar canım.. Acaba süreç nasıl ilerledi.. İlaç vs verdiler mi canım transfere hazırlamak içinÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenimde bugün yumurtalarım toplandı, pazartesi transfer için çağırdılar. İnşaallah bende bu güzel haberi paylaşabilirim
Özelden yazdım canımİnş kaliteli olur da sana can olurlar canım.. Acaba süreç nasıl ilerledi.. İlaç vs verdiler mi canım transfere hazırlamak için
Zannetmiyorum. Tedavi baslamadan once olan hormon degerlerine cok da takilmiyolar acikcasiKızlar ben yarın raporumu almaya gidecem ama bugun hormon testleri yaptırdım.. Tsh 3.8 E2 17 fsh 7 çıktı.. Acabs tüp bebek bölümü ilaç yazar mı bana
Sperm tahlilini ayni hastanede yaptirmaniza gerek yok. Etrafinizdaki herhangi bir hastaneden 2 3 tane yaptirip uroloji doktoruna goturebilirsiniz. Ocak ayina kadar coktan raporunuz cikmis olur. Zeynep kamil sperm testi icin cok gec tarih veriyor bilginiz olsun. Biz baska hastanedeki testlwrimizi goturduk. Kabul ediliyor.Aşılama değil tüm tetkikler yapılacak sonra karar verilecek eşimin sperm tahlilini ocak ayına verdiler geçen hafta git gel yol aşındırıyoruz şimdilik umudum hiç yok artık
Evet öyle oldu gerçekten.. İçeri bile giremedim.. Ocak ayında adetinle gel tedavi başlayacak dediler.. İnş o zaman hormon testi yaparlarZannetmiyorum. Tedavi baslamadan once olan hormon degerlerine cok da takilmiyolar acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?