Zeynep kamilde ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlısı allahtan canım.. Peki ilaç raporun çıktığında almaya gittiğinde tüp bebek bölümüne gidiyor muyuz? Bende haftaya raporumu almaya gircem.. Önümüzdeki ay başlıycam kısmetse..
Rapor çıktıktan sonra gün veriyorlar. Adetin ikinci günü gidip ultrasona giriyosun gerek görürlerse kan tahlilide istiyolar. Ben sadece ultrasona alındım daha sonra hemen doktorun yanına aldılar, doktor ilaçları yazdı hemen aldık çünkü adetin üçüncü günü başlanıyor. Öyle canım şuan ben bacaktan vurulan iğneye başladım bakalım

Ben yarın gidiyorum öyle söyleyeceğim malum devlet beni dinlerlermi orası tartışılır

Bana ocakta adetin 2. Veya 3.günü gel dediler de ben şimdi raporu almaya gitsem bile ilaçları yazmaz dimi.. Önümüzdeki ay mı yazar acaba

Düşündüğüm gibi canım direk asılama yapılacak dimi
Aşılama değil tüm tetkikler yapılacak sonra karar verilecek eşimin sperm tahlilini ocak ayına verdiler geçen hafta git gel yol aşındırıyoruz şimdilik umudum hiç yok artık

Aşılama değil tüm tetkikler yapılacak sonra karar verilecek eşimin sperm tahlilini ocak ayına verdiler geçen hafta git gel yol aşındırıyoruz şimdilik umudum hiç yok artık
Öyle deme canım allahtan umut kesilmez.. Muhtemelen asılama kararı çıkar canım tabi eşinde sorun çıkmazsa.. İstersen sperm testini özelde yaptır.. Zeynep kamilde sadece üroloji de sonuca göre onaylattırırsın canım.. Zamandan tasarruf edersin.. Biz öyle yapmıstık canım

Kızlar ben yarın raporumu almaya gidecem ama bugun hormon testleri yaptırdım.. Tsh 3.8 E2 17 fsh 7 çıktı.. Acabs tüp bebek bölümü ilaç yazar mı bana

Merhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu hemde.

Merhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu hemde.
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benimde bugün yumurtalarım toplandı, pazartesi transfer için çağırdılar. İnşaallah bende bu güzel haberi paylaşabilirim

Merhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu

Maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin inş.. Acaba süreç nasıl ilerledi.. Opudan sonra ilaç verdiler mi.. Rahime daha iyi tutunsun diye.. Transferden sonra kaç dakika dinlendin acaba.. Bebeğin tutunması için ilaç veriyorlar mı canım..

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benimde bugün yumurtalarım toplandı, pazartesi transfer için çağırdılar. İnşaallah bende bu güzel haberi paylaşabilirim
İnş kaliteli olur da sana can olurlar canım.. Acaba süreç nasıl ilerledi.. İlaç vs verdiler mi canım transfere hazırlamak için

Kızlar ben yarın raporumu almaya gidecem ama bugun hormon testleri yaptırdım.. Tsh 3.8 E2 17 fsh 7 çıktı.. Acabs tüp bebek bölümü ilaç yazar mı bana
Zannetmiyorum. Tedavi baslamadan once olan hormon degerlerine cok da takilmiyolar acikcasi

Sperm tahlilini ayni hastanede yaptirmaniza gerek yok. Etrafinizdaki herhangi bir hastaneden 2 3 tane yaptirip uroloji doktoruna goturebilirsiniz. Ocak ayina kadar coktan raporunuz cikmis olur. Zeynep kamil sperm testi icin cok gec tarih veriyor bilginiz olsun. Biz baska hastanedeki testlwrimizi goturduk. Kabul ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…