Zeynep kamilde ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım inşaallah tedavi sürecin çok güzel geçer ve mutlu haberi alırsın
İnş canım benim çok saol hastanedeyim şimdi ilaç onayı bekliyorum.. Kan ve ultrason kısmı bitti.. Kanda sadece progestan ve E2 bakıldı..diğerlerine bakmadı bile.. Bir de ultrason da özellik yok dedi o ne demek ya hiç mi yumurta yok bende su an hiçbirsey anlamadım

ultrasonda bakılırken sayı söylemesi lazımdı kaç adet yumurta sağda solda var diye dosyan elindemi şuanda eğer öyleyse odaki kağıda yazmışlardır. yada özellik yok derken kötü bişey yok anlamında da demiş olabilirler kimdi doktorun?

Ya bisey demedi özellik yok dedi o kadar öyle de yazdılar.. Belgindi Dr.. Hiç konusmadı bile insanın yüzüne bile bakmadı

Ya bisey demedi özellik yok dedi o kadar öyle de yazdılar.. Belgindi Dr.. Hiç konusmadı bile insanın yüzüne bile bakmadı
ben cuma günü ordaydım bankodaki kişilerden tutta bütün hocalar o kadar gıcıklaşmışki alt tarafı kan tahlili istedim fsh delirttiler beni yarında ben gidicem oraya ilaç onaylatmaya umarım sorun çıkarmazlar. sana bugün mü ilaçlara başlicaklar ?

Bilmiyorum ki bşey söylemiyorlar ki.. Bankodaki adam konustu.. İlacları al gel dedi..1.30 da ama ilaçlarım 3te hazır olacak bende 3.30 gibi gitmiş olcam umarım bisey demezler...

Bilmiyorum ki bşey söylemiyorlar ki.. Bankodaki adam konustu.. İlacları al gel dedi..1.30 da ama ilaçlarım 3te hazır olacak bende 3.30 gibi gitmiş olcam umarım bisey demezler...
o saatte çağırıyorlar hemşireler ilaçları anlatıyor nasıl kullanıcağını felan 3.30 gibi orda kalırmı hemşire bilmiyorum eğer yakınsan git başkasının ilacı üzerinden anlatsınlar bana öyle yapmışlardı

Gittim canım 4te ordaydım.. Hemşire anlattı kalcadan yaptırcakmısım.. 4 toz seklinde.. Cuma günü de kontrol

Canm aşılama yapmadan direk tüp bebek yapıyorlar mi yoksa aşılama şartlı tüp bebeğe geçmeden

Canm aşılama yapmadan direk tüp bebek yapıyorlar mi yoksa aşılama şartlı tüp bebeğe geçmeden
Erkek sorunu veya amh değerinde düşükse direk tüp bebeğe sevkederler.. Benim amh 0.808 asılama diye gitmiştim evrakları hazırlıyordum hemen tüp bebeğe gönderdiler beni..

Buarada zeynep kamile giderken polip olduguortaya cikti eylulde yine yine orda histerekopi oldum kontrole gitmedim subata giysem direk baslarlarmi tup bebege acaba
doktor tercihi diye birşey yok aslında. o gün hangi doktor varsa ona gidiyorsun. ve tedavi sürecinde her defasında başka doktor o gün tüp bbekte görevlioluyor.

Merhabalar zeynep kamilde fiyatlar nedir ozelle cok farkı varmi ilk defa olcak hiçbir bilgim yok

Merhabalar zeynep kamilde fiyatlar nedir ozelle cok farkı varmi ilk defa olcak hiçbir bilgim yok
Özele nazaran çok çok uygun canım.. Ben raporumu çıkardım tedaviye başladım bu hafta.. İlaçlara 1650 tl verdim.. Yumurta toplama günü de hastaneye 900 tl vercem.. Hepsi bu kadar..

Rapor nasil çıkartıyorsunuz şartı varmi birde zeynep kamil cok git gel yaptırıyormu çünkü çok uzakta bana suan kafam çok karışık hem maddi hem manevi açıdan zor bir süreç

Rapor nasil çıkartıyorsunuz şartı varmi birde zeynep kamil cok git gel yaptırıyormu çünkü çok uzakta bana suan kafam çok karışık hem maddi hem manevi açıdan zor bir süreç
merhaba şartlar şöyle sizdeki sorun neydi ? benim erken menopozdu ondan dolayı 3 yıllık evlilik istemediler ama genelde 3 yıl evlilik 900 gün sgk ödemesi şart. rapor çıkarana kadar tabi biraz gidip gelmek gerekiyor ama emin olun ilaç ücreti fln işin içine girince iyiki gidip gelmişim dersiniz

Benim amh degerim 1.09 süt hormonlarım cok yüksek baska değerlerimde dengesiz isimleri aklıma gelmedi doktor erken menopoz vari diye sordu evet dedim ozman tüp bebek olabilir aşılama zaman kaybı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…