Tüp bebeğe alman lazım canım onlar sonrasında seni yaptırman gerekn testler ile ilgili bilgilendiriyorlar.Canım direk tüp bebek merkezine mi randevu alacağız yoksa önce kadın doğuma alıp sonra mı tüp bebeğe yönlendiriyorlar cevaplarsanız çok sevinirim
Canım inşaallah tedavi sürecin çok güzel geçer ve mutlu haberi alırsınKızlar çok heyecanlıyım ya adet oldum pazartesi tedaviye başlıycam kısmet olursa.. Yakın zamanda giden tedaviye başlayan varmı acaba
İnş canım benim çok saolCanım inşaallah tedavi sürecin çok güzel geçer ve mutlu haberi alırsın
ultrasonda bakılırken sayı söylemesi lazımdı kaç adet yumurta sağda solda var diye dosyan elindemi şuanda eğer öyleyse odaki kağıda yazmışlardır. yada özellik yok derken kötü bişey yok anlamında da demiş olabilirler kimdi doktorun?İnş canım benim çok saolhastanedeyim şimdi ilaç onayı bekliyorum.. Kan ve ultrason kısmı bitti.. Kanda sadece progestan ve E2 bakıldı..diğerlerine bakmadı bile.. Bir de ultrason da özellik yok dedi o ne demek ya hiç mi yumurta yok bende su an hiçbirsey anlamadım
Ya bisey demedi özellik yok dedi o kadar öyle de yazdılar.. Belgindi Dr.. Hiç konusmadı bile insanın yüzüne bile bakmadıultrasonda bakılırken sayı söylemesi lazımdı kaç adet yumurta sağda solda var diye dosyan elindemi şuanda eğer öyleyse odaki kağıda yazmışlardır. yada özellik yok derken kötü bişey yok anlamında da demiş olabilirler kimdi doktorun?
ben cuma günü ordaydım bankodaki kişilerden tutta bütün hocalar o kadar gıcıklaşmışki alt tarafı kan tahlili istedim fsh delirttiler beni yarında ben gidicem oraya ilaç onaylatmaya umarım sorun çıkarmazlar. sana bugün mü ilaçlara başlicaklar ?Ya bisey demedi özellik yok dedi o kadar öyle de yazdılar.. Belgindi Dr.. Hiç konusmadı bile insanın yüzüne bile bakmadı
Bilmiyorum ki bşey söylemiyorlar ki.. Bankodaki adam konustu.. İlacları al gel dedi..1.30 da ama ilaçlarım 3te hazır olacak bende 3.30 gibi gitmiş olcam umarım bisey demezler...ben cuma günü ordaydım bankodaki kişilerden tutta bütün hocalar o kadar gıcıklaşmışki alt tarafı kan tahlili istedim fsh delirttiler beni yarında ben gidicem oraya ilaç onaylatmaya umarım sorun çıkarmazlar. sana bugün mü ilaçlara başlicaklar ?
o saatte çağırıyorlar hemşireler ilaçları anlatıyor nasıl kullanıcağını felan 3.30 gibi orda kalırmı hemşire bilmiyorum eğer yakınsan git başkasının ilacı üzerinden anlatsınlar bana öyle yapmışlardıBilmiyorum ki bşey söylemiyorlar ki.. Bankodaki adam konustu.. İlacları al gel dedi..1.30 da ama ilaçlarım 3te hazır olacak bende 3.30 gibi gitmiş olcam umarım bisey demezler...
Mhrs den mi alınıyor nasl yapılıyor canmTüp bebeğe alman lazım canım onlar sonrasında seni yaptırman gerekn testler ile ilgili bilgilendiriyorlar.
Gittim canım 4te ordaydım.. Hemşire anlattı kalcadan yaptırcakmısım.. 4 toz seklinde.. Cuma günü de kontrolo saatte çağırıyorlar hemşireler ilaçları anlatıyor nasıl kullanıcağını felan 3.30 gibi orda kalırmı hemşire bilmiyorum eğer yakınsan git başkasının ilacı üzerinden anlatsınlar bana öyle yapmışlardı
Canm aşılama yapmadan direk tüp bebek yapıyorlar mi yoksa aşılama şartlı tüp bebeğe geçmedenÖncelikle senin hormon testlerin Rahim filmin.. Eşinin sperm testi ve raporu... Sonrası zaten saglık kurulu için onaylar canım.. Dahiliye psikiyatri anestezi gibi bölümlerden sadece onay alacaksın.. Herseyin tamam olunca saglık kuruluna gidip evraklarını vereceksin.. 1 hafta gibi sürede gidip alabilirsin.. Sonra tüp bebeğe randevu alıyorsun dosyanı açıyorlar hemen 1 adet kimlik fotokopisi ile yine saglık kuruluna veriyorsun.. Raporun hemen çıkıyor ama tüp bebek için hangi aya gün verirler bilemem... He birde klasik evraklar var canım sgk dökümü evlilik cüzdanı fotokopisi eşli kimlik fotokopileri vs
Erkek sorunu veya amh değerinde düşükse direk tüp bebeğe sevkederler.. Benim amh 0.808 asılama diye gitmiştim evrakları hazırlıyordum hemen tüp bebeğe gönderdiler beni..Canm aşılama yapmadan direk tüp bebek yapıyorlar mi yoksa aşılama şartlı tüp bebeğe geçmeden
doktor tercihi diye birşey yok aslında. o gün hangi doktor varsa ona gidiyorsun. ve tedavi sürecinde her defasında başka doktor o gün tüp bbekte görevlioluyor.Buarada zeynep kamile giderken polip olduguortaya cikti eylulde yine yine orda histerekopi oldum kontrole gitmedim subata giysem direk baslarlarmi tup bebege acaba
Merhabalar zeynep kamilde fiyatlar nedir ozelle cok farkı varmi ilk defa olcak hiçbir bilgim yokMerhaba bayanlar.. Hepimizin az bucuk konusu aynı tüp bebek.. Bende yeni başladım sayılır.. Zeynep kamilde yaptırcam ilk olacak kısmetse.. Hersey hazır ocak ayına gün verdiler.. Acaba benim gibi orda yapacak olanlar gün sayanlar var mı? Birbirimize destek olalım.. Fikir alısverisi yapalım..
Özele nazaran çok çok uygun canım.. Ben raporumu çıkardım tedaviye başladım bu hafta.. İlaçlara 1650 tl verdim.. Yumurta toplama günü de hastaneye 900 tl vercem.. Hepsi bu kadar..Merhabalar zeynep kamilde fiyatlar nedir ozelle cok farkı varmi ilk defa olcak hiçbir bilgim yok
merhaba şartlar şöyle sizdeki sorun neydi ? benim erken menopozdu ondan dolayı 3 yıllık evlilik istemediler ama genelde 3 yıl evlilik 900 gün sgk ödemesi şart. rapor çıkarana kadar tabi biraz gidip gelmek gerekiyor ama emin olun ilaç ücreti fln işin içine girince iyiki gidip gelmişim dersinizRapor nasil çıkartıyorsunuz şartı varmi birde zeynep kamil cok git gel yaptırıyormu çünkü çok uzakta bana suan kafam çok karışık hem maddi hem manevi açıdan zor bir süreç
eskiden 2 günde 1 çağırıyorlardı artık arayı uzattılar demekki pandemiden dolayı şanslısın canımGittim canım 4te ordaydım.. Hemşire anlattı kalcadan yaptırcakmısım.. 4 toz seklinde.. Cuma günü de kontrol
Benim amh degerim 1.09 süt hormonlarım cok yüksek baska değerlerimde dengesiz isimleri aklıma gelmedi doktor erken menopoz vari diye sordu evet dedim ozman tüp bebek olabilir aşılama zaman kaybı dedimerhaba şartlar şöyle sizdeki sorun neydi ? benim erken menopozdu ondan dolayı 3 yıllık evlilik istemediler ama genelde 3 yıl evlilik 900 gün sgk ödemesi şart. rapor çıkarana kadar tabi biraz gidip gelmek gerekiyor ama emin olun ilaç ücreti fln işin içine girince iyiki gidip gelmişim dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?