Aynen o zaman yapiyorlar hepsini. Bir de covit bakiyorlar hatta. Ilaclara baslamadan once. Cok takilmayin. Ne derlerse onu yapin. Iciniz rahat olsun. Gercekten gereken neyse onu yapiyorlar.Evet öyle oldu gerçekten.. İçeri bile giremedim.. Ocak ayında adetinle gel tedavi başlayacak dediler.. İnş o zaman hormon testi yaparlar
Allah razı olsun canımAynen o zaman yapiyorlar hepsini. Bir de covit bakiyorlar hatta. Ilaclara baslamadan once. Cok takilmayin. Ne derlerse onu yapin. Iciniz rahat olsun. Gercekten gereken neyse onu yapiyorlar.
Merhaba forumda gezerken sizin de pozitif sonuç aldığınızı gördüm öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenimde bugün yumurtalarım toplandı, pazartesi transfer için çağırdılar. İnşaallah bende bu güzel haberi paylaşabilirim
Bende 14 aralıkta 3.gün embriyosu transfer edildi bir taneMerhaba forumda gezerken sizin de pozitif sonuç aldığınızı gördüm öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Ben de zeynep kamilde 21 aralıkta transfer oldum 3.gün 1 ambriyo transfer ettiler, siz de zeynep kamilde tüp bebek yaptırdınız değil mi? kaçınca gün ve kaç adet embriyoydu acaba.
İnşaallah sizde olumlu sonlar alırsınızMerhaba forumda gezerken sizin de pozitif sonuç aldığınızı gördüm öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Ben de zeynep kamilde 21 aralıkta transfer oldum 3.gün 1 ambriyo transfer ettiler, siz de zeynep kamilde tüp bebek yaptırdınız değil mi? kaçınca gün ve kaç adet embriyoydu acaba.
Hayırlı olsun.. Rabbim saglıkla kucagına aldıgın günleri de nasip eder inşİnşaallah sizde olumlu sonlar alırsınız
Hayırlı olsun.. Rabbim saglıkla kucagına aldıgın günleri de nasip eder inşİnşaallah sizde olumlu sonlar alırsınız
İnşallah çok çok teşekkür ederim. Valla umut oldu sizin yazınızı görünce açıkçası, zeynep kamilde tedavi görüp de yazan çok kişi yok çünkü.İnşaallah sizde olumlu sonlar alırsınız
Evet hemşire gelip kağıtları imzalatana kadar bekledik sonra hemen kaldırdılarİnşallah çok çok teşekkür ederim. Valla umut oldu sizin yazınızı görünce açıkçası, zeynep kamilde tedavi görüp de yazan çok kişi yok çünkü.
peki aklıma takılan birşey var, transfer yapar yapmaz 1-2 dk geçti geçmedi hemen masadan kaldırdılar bizi, size de öyle mi yaptılar?
Merhaba canım. Bende inşaallah bu akşam ilaçlara başlıyorum pazartesi kontrolüm var. İlk olucak benimde şuan ne olucak ne biticek merakla bekliyorum. Rabbim isteyen herkese başta da bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok şükür hamileyimHayırlı uğurlu olsun,. Nasıl geçti süreciniz.. insallah sonuç olumludur..
Hemen başlamazlar, bugün tüm evraklarınızı teslim etseniz bile tahmini 3 ay sonrasına gün veriyorlar.niyeiniz varsa bir an önce gidin istenilen evrakları toplayın ve gün alın.Buarada zeynep kamile giderken polip olduguortaya cikti eylulde yine yine orda histerekopi oldum kontrole gitmedim subata giysem direk baslarlarmi tup bebege acaba
Canım peki önce kadın doğuma mı randevu alıp onlar mı seni yönlendiriyor yoksa direk tüp bebek merkezine mi randevu alıyorsunuzÖncelikle senin hormon testlerin Rahim filmin.. Eşinin sperm testi ve raporu... Sonrası zaten saglık kurulu için onaylar canım.. Dahiliye psikiyatri anestezi gibi bölümlerden sadece onay alacaksın.. Herseyin tamam olunca saglık kuruluna gidip evraklarını vereceksin.. 1 hafta gibi sürede gidip alabilirsin.. Sonra tüp bebeğe randevu alıyorsun dosyanı açıyorlar hemen 1 adet kimlik fotokopisi ile yine saglık kuruluna veriyorsun.. Raporun hemen çıkıyor ama tüp bebek için hangi aya gün verirler bilemem... He birde klasik evraklar var canım sgk dökümü evlilik cüzdanı fotokopisi eşli kimlik fotokopileri vs
Canım direk tüp bebek merkezine mi randevu alacağız yoksa önce kadın doğuma alıp sonra mı tüp bebeğe yönlendiriyorlar cevaplarsanız çok sevinirimÖncelikle senin hormon testlerin Rahim filmin.. Eşinin sperm testi ve raporu... Sonrası zaten saglık kurulu için onaylar canım.. Dahiliye psikiyatri anestezi gibi bölümlerden sadece onay alacaksın.. Herseyin tamam olunca saglık kuruluna gidip evraklarını vereceksin.. 1 hafta gibi sürede gidip alabilirsin.. Sonra tüp bebeğe randevu alıyorsun dosyanı açıyorlar hemen 1 adet kimlik fotokopisi ile yine saglık kuruluna veriyorsun.. Raporun hemen çıkıyor ama tüp bebek için hangi aya gün verirler bilemem... He birde klasik evraklar var canım sgk dökümü evlilik cüzdanı fotokopisi eşli kimlik fotokopileri vs
Doktorunu öğrenebilir miyim canım kime gittin orda tavsiye eder misinMerhaba Ben kasım ayinda zeynep kamilde tüp bebek transferimi yaptırdım. Ve cok sukur sonuc olumlu. Tavsiye ederim. İlk denememizde tuttu hemde.
Canısı amh veya sperm testi sonucunda sorun yoksa önce infertiliteye gitmen lazım aşılama evresi için.. Ama yumurta rezervinde azalma ve sperm sayısında sorun varsa seni infertilite direk tüp bebeğe yönlendiriyorCanım direk tüp bebek merkezine mi randevu alacağız yoksa önce kadın doğuma alıp sonra mı tüp bebeğe yönlendiriyorlar cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?