Zeynep kamilde ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar

Evet öyle oldu gerçekten.. İçeri bile giremedim.. Ocak ayında adetinle gel tedavi başlayacak dediler.. İnş o zaman hormon testi yaparlar
Aynen o zaman yapiyorlar hepsini. Bir de covit bakiyorlar hatta. Ilaclara baslamadan once. Cok takilmayin. Ne derlerse onu yapin. Iciniz rahat olsun. Gercekten gereken neyse onu yapiyorlar.

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benimde bugün yumurtalarım toplandı, pazartesi transfer için çağırdılar. İnşaallah bende bu güzel haberi paylaşabilirim
Merhaba forumda gezerken sizin de pozitif sonuç aldığınızı gördüm öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Ben de zeynep kamilde 21 aralıkta transfer oldum 3.gün 1 ambriyo transfer ettiler, siz de zeynep kamilde tüp bebek yaptırdınız değil mi? kaçınca gün ve kaç adet embriyoydu acaba.

Bende 14 aralıkta 3.gün embriyosu transfer edildi bir tane

İnşaallah sizde olumlu sonlar alırsınız

İnşallah çok çok teşekkür ederim. Valla umut oldu sizin yazınızı görünce açıkçası, zeynep kamilde tedavi görüp de yazan çok kişi yok çünkü.
peki aklıma takılan birşey var, transfer yapar yapmaz 1-2 dk geçti geçmedi hemen masadan kaldırdılar bizi, size de öyle mi yaptılar?

İnşaallah sizde olumlu sonlar alırsınız
İnşallah çok çok teşekkür ederim. Valla umut oldu sizin yazınızı görünce açıkçası, zeynep kamilde tedavi görüp de yazan çok kişi yok çünkü.
peki aklıma takılan birşey var, transfer yapar yapmaz 1-2 dk geçti geçmedi hemen masadan kaldırdılar bizi, size de öyle mi yaptılar?

Evet hemşire gelip kağıtları imzalatana kadar bekledik sonra hemen kaldırdılar

Hayırlı uğurlu olsun,. Nasıl geçti süreciniz.. insallah sonuç olumludur..

Selamlar Zeynep kamilde ucretli tüp deneyeceğim yazin tüm testler yapildi ama birturlu karar veremedim birde pandemi malum subatta baslamak istiyorum aslinda burda denemek mantiklimi maliyet olarak uygun diye düşündüm burayi

Buarada zeynep kamile giderken polip olduguortaya cikti eylulde yine yine orda histerekopi oldum kontrole gitmedim subata giysem direk baslarlarmi tup bebege acaba

Buarada zeynep kamile giderken polip olduguortaya cikti eylulde yine yine orda histerekopi oldum kontrole gitmedim subata giysem direk baslarlarmi tup bebege acaba
Hemen başlamazlar, bugün tüm evraklarınızı teslim etseniz bile tahmini 3 ay sonrasına gün veriyorlar.niyeiniz varsa bir an önce gidin istenilen evrakları toplayın ve gün alın.

Canım peki önce kadın doğuma mı randevu alıp onlar mı seni yönlendiriyor yoksa direk tüp bebek merkezine mi randevu alıyorsunuz

Canım direk tüp bebek merkezine mi randevu alacağız yoksa önce kadın doğuma alıp sonra mı tüp bebeğe yönlendiriyorlar cevaplarsanız çok sevinirim

Canım direk tüp bebek merkezine mi randevu alacağız yoksa önce kadın doğuma alıp sonra mı tüp bebeğe yönlendiriyorlar cevaplarsanız çok sevinirim
Canısı amh veya sperm testi sonucunda sorun yoksa önce infertiliteye gitmen lazım aşılama evresi için.. Ama yumurta rezervinde azalma ve sperm sayısında sorun varsa seni infertilite direk tüp bebeğe yönlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…