- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Bu anlattığınız vukuat değilki.Herkes kv'nin tek vukuati bu sandığı için sanırım benim abarttigimi düşünmüş. Tabi sizler de haklısınız. Kendisiyle sürekli muhatap olan benim. Teşekkürler hepinize cevaplarınız için
Herkes kv'nin tek vukuati bu sandığı için sanırım benim abarttigimi düşünmüş. Tabi sizler de haklısınız. Kendisiyle sürekli muhatap olan benim. Teşekkürler hepinize cevaplarınız için
Evet kendisi aslında bir melek.Bence konu sahibi de farkında abarttığının ama kv kötületmek için konu açmış resmen
Melek mi şeytan mı bilemem ama şu konuda gereksiz tepki gördüğüne eminimEvet kendisi aslında bir melek.
Arkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
Aslında beni değil oğlunu aramıştı, o yüzden döndü aramasına. Evet ciddiye almamak gerekiyor ama böyle her duyduğunu yaptırmaya çalışması bunaltti biraz.
Evet ben içimden geleni yapıyorum hep. Ama kendisine sinirlenmedim ya da atarlanmadim. Ne dediğimi yazdım zatenBaşka konularda haklı olmanız burada haklı olacağınız anlamına gelmiyor ki.
Bu konuyu büyütmüşsünüz.
Önemsiz şeyleri büyütmeyin ki önemliler arada kaynamasın.
Her konuya aynı tepkiyi verirseniz, bir yerden sonra ciddiyetinizi kaybedersiniz.
Ya ne fırçası. Onların normal muhabbeti oyle. Benim arattigimi nereden çıkardınız? Zaten günde in defa birbirlerini ararlar. Bu kez de aradı diye döndü sadeceBu kadar basit bir şeyi eşinize anlatıp adamı annesinin üstüne göndermişsiniz. Üstelik bir evladın annesine her ne olursa olsun hesabını senden sorarım diyerek kabadayılanması hiç hoş değil.
Anne gene alttan almış. Bana evladım bunu söyleyecek yıkarım ortalığı.
Kadın kötü bir şey dememiş ki, bunu eşinize söyleyip kadına fırça çektirmeye ne gerek vardı. Üstelik incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden dolayı.
aynen o söyledi izledim ben deCanan Karatay söylemiş güya
Ya ne fırçası. Onların normal muhabbeti oyle. Benim arattigimi nereden çıkardınız? Zaten günde in defa birbirlerini ararlar. Bu kez de aradı diye döndü sadece
Bu kadar basit bir şeyi eşinize anlatıp adamı annesinin üstüne göndermişsiniz. Üstelik bir evladın annesine her ne olursa olsun hesabını senden sorarım diyerek kabadayılanması hiç hoş değil.
Anne gene alttan almış. Bana evladım bunu söyleyecek yıkarım ortalığı.
Kadın kötü bir şey dememiş ki, bunu eşinize söyleyip kadına fırça çektirmeye ne gerek vardı. Üstelik incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden dolayı.
Ne soyledigimi yazdım. Bağırıp çağırmadim. Ne tepki görmüş ki bu kadar abarttiniz? Oğluyla normal konuşmaları öyle zaten.Melek mi şeytan mı bilemem ama şu konuda gereksiz tepki gördüğüne eminim
Anlatım tarzınız daha bi tepkiliydi, o yüzden öyle bir hisse kapıldımNe soyledigimi yazdım. Bağırıp çağırmadim. Ne tepki görmüş ki bu kadar abarttiniz? Oğluyla normal konuşmaları öyle zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?