Zeytinyağı alsaydın ya yanina

abartmışsınız. hele eşinizin tekrar araması hiç hoş olmamış. sizin anneniz çok muş ye biliyor, o hiç yanlış bişey söylemedi mi mesela?

Herkes kv'nin tek vukuati bu sandığı için sanırım benim abarttigimi düşünmüş. Tabi sizler de haklısınız. Kendisiyle sürekli muhatap olan benim. Teşekkürler hepinize cevaplarınız için

Arada dalga geçin kirkpinar güreşlerine mi geldik deyin patlatin kahkahayi.O konusurken tepkisizce dinleyin yada hic açmayin teli.Muhatap olmayın.Boş insanlar boş işlerle uğraşır

Herkes kv'nin tek vukuati bu sandığı için sanırım benim abarttigimi düşünmüş. Tabi sizler de haklısınız. Kendisiyle sürekli muhatap olan benim. Teşekkürler hepinize cevaplarınız için
Bu anlattığınız vukuat değilki.
Size göre vukuat olan diğer olaylar da böyleyse eğer vah kv nin haline

Başka konularda haklı olmanız burada haklı olacağınız anlamına gelmiyor ki.
Bu konuyu büyütmüşsünüz.
Önemsiz şeyleri büyütmeyin ki önemliler arada kaynamasın.
Her konuya aynı tepkiyi verirseniz, bir yerden sonra ciddiyetinizi kaybedersiniz.

Ben eşimi aratmadım. O zaten annesi aradı diye döndü. Ben niye eşimi doldurayim? Ne söyledi diye sordu, ben de olanı anlattım.

Aslında beni değil oğlunu aramıştı, o yüzden döndü aramasına. Evet ciddiye almamak gerekiyor ama böyle her duyduğunu yaptırmaya çalışması bunaltti biraz.

Bu kadar basit bir şeyi eşinize anlatıp adamı annesinin üstüne göndermişsiniz. Üstelik bir evladın annesine her ne olursa olsun hesabını senden sorarım diyerek kabadayılanması hiç hoş değil.
Anne gene alttan almış. Bana evladım bunu söyleyecek yıkarım ortalığı.
Kadın kötü bir şey dememiş ki, bunu eşinize söyleyip kadına fırça çektirmeye ne gerek vardı. Üstelik incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden dolayı.

Evet ben içimden geleni yapıyorum hep. Ama kendisine sinirlenmedim ya da atarlanmadim. Ne dediğimi yazdım zaten

Ya ne fırçası. Onların normal muhabbeti oyle. Benim arattigimi nereden çıkardınız? Zaten günde in defa birbirlerini ararlar. Bu kez de aradı diye döndü sadece

Canan Karatay söylemiş güya
aynen o söyledi izledim ben de
hatta dedi ki güneşe bu saatlerde (öğle 1 civarı) çıkabilirsiniz, d vitamini almanız için 20 dk durmanız yeterli dedi.
yiyemeyeceginiz hicbir şeyi vücudunuza sürmeyin, cilt bir organdir hepsi vücudunuza geçer dedi
bu bir görüş,isteyen dikkate alır isteyen almaz. kv niz de inanmış ama sizin tepkiniz de aşırı.
he he deyip geçin yahu
en kötü dersiniz ki anne siz oyle yaparsınız ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum vs.
hayat küçük şeyleri dert etmeyecek kadar kısa

Ya ne fırçası. Onların normal muhabbeti oyle. Benim arattigimi nereden çıkardınız? Zaten günde in defa birbirlerini ararlar. Bu kez de aradı diye döndü sadece

İlk mesajınızdan alıntıladım. Demişsiniz ki "Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. "
Sizin arattığınızı ben uydurmadım. Eşinize anlatmışsınız işte. Nasıl anlattıysanız veya ne söylediyseniz adam hesap sormaya kalkmış annesine.

Bazı kadınları hiç hiç anlamıyorum...eşleri annelerine saygısızlık yapıyor ve neredeyse alkış tutuyorlar...
ama anlamıyorlar, kendini doğuran, büyüten kadına saygısızlık yapan adamın kimseye hayrı olamayacağını... yarın öbür gün kendi evladı ona saygısızlık yaptığında babasının destekleyecek olduğunu..

Zeytinyagi bebe yavi kakao yagi vs bilimum yag bronzlasmak içindir mahvolur cocuk. Mineral bazli 50 faktor gunes korumasi kullanmaniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…