- 21 Nisan 2018
- 8.238
- 30.310
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Böyle yazınca siz baya bağırdı, azarladi falan diye anlamışsınız. Öyle bir durum olmadı. Hesap sorarım demesi de kvnin ısrarla aynı şeyi isteyince konuyu kapatması içindi. Öyle sizin gördüğünüz gibi.bir saygısızlık yok ortadaİlk mesajınızdan alıntıladım. Demişsiniz ki "Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. "
Sizin arattığınızı ben uydurmadım. Eşinize anlatmışsınız işte. Nasıl anlattıysanız veya ne söylediyseniz adam hesap sormaya kalkmış annesine.
Benim tepkim hep böyle sonradan kendi kendime. Kvye sadece ne düşünüyorsam onu söylerim.Anlatım tarzınız daha bi tepkiliydi, o yüzden öyle bir hisse kapıldım
Evet ondan aldım. TeşekkürlerZeytinyagi bebe yavi kakao yagi vs bilimum yag bronzlasmak içindir mahvolur cocuk. Mineral bazli 50 faktor gunes korumasi kullanmaniz lazim.
Ama illa denize girerken güneşe maruz kalıyor. Yılda üç gün çok etki edeceğini sanmıyorum.Gunes koruyucuvkremler cocuklarda erken ergenlige yol acabildigine dair calismalar var. Tshirt giydirin golgede tutmaya calisin.
zeytinyagu daha çok yanmasına sebep olur güneşteArkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
He deyin geçin.Arkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
Siz bilirsiniz ben denize bile tshirtle sokuyorum. Kucukken biz de o sekilde girerdik. Ya da suanda ustu de 50 faktor korumali mayolar var lcw de sayiliyordu hatta. Ben biraz dar diye almadim yine acik renk tshirtle sokmaya devam edicem.Ama illa denize girerken güneşe maruz kalıyor. Yılda üç gün çok etki edeceğini sanmıyorum.
Ben kimseye iyi niyetli olsun diye kötü sonuçlar doğuracak tavsiyeler de bulunmam. Kim olsa zeytinyağının güneşte daha çok yakacağıni bilir.sizde annesiniz ilerde evladınıza iyi niyetle bir tavsiye verdiğinizde ayni muameleyi göreceksiniz hazır olun... malesef kuşak farkından dolayı fikirler çakışıyor ... öylemiymiş aklımda bulunsun demek zor değil... ve ayrıca bir üyede dikkat çekmiş annesiyle böyle konuşan adam size nasıl davranır konuşur düşünmek bile istemiyorum...
Off.ya ne kadar takıyorsunuz.boşverin geçin .değiştiremezsiniz o yaştaki kadını.kaale almayın dinlesiz de.Arkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
Ben kimseye iyi niyetli olsun diye kötü sonuçlar doğuracak tavsiyeler de bulunmam. Kim olsa zeytinyağının güneşte daha çok yakacağıni bilir.
Tatlım madem bu kadın değişmiyo sende huzurunu bozmayacaksın. İllede zeytinyağı sür diyosa hiç uzatma. Tamam annecim hemen gidip bir zeytinyağı alayım hangi marka olsun hatta bende süreyim de. Çok teşekkür ederim annecim bizi düşündüğün için de telefonu kapat. Hiçte yapma tatiline devam et o seni sürdü zannetsin. Zaten onun amacı zeytinyağı falan değil arayıp sizin huzurunuzu kaçırmak. Hiç mutluluğunu bozma güzel güzel tatilini yap canımArkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?