Zeytinyağı alsaydın ya yanina

Böyle yazınca siz baya bağırdı, azarladi falan diye anlamışsınız. Öyle bir durum olmadı. Hesap sorarım demesi de kvnin ısrarla aynı şeyi isteyince konuyu kapatması içindi. Öyle sizin gördüğünüz gibi.bir saygısızlık yok ortada

sizde annesiniz ilerde evladınıza iyi niyetle bir tavsiye verdiğinizde ayni muameleyi göreceksiniz hazır olun... malesef kuşak farkından dolayı fikirler çakışıyor ... öylemiymiş aklımda bulunsun demek zor değil... ve ayrıca bir üyede dikkat çekmiş annesiyle böyle konuşan adam size nasıl davranır konuşur düşünmek bile istemiyorum...

zeytinyagu daha çok yanmasına sebep olur güneşte

He deyin geçin.

Bebeklere güneş kremi kullanmak zaten sagliksiz üstüne bide zeytin yagi tam felaket. Bebegi gölgede tutun veya uv-korumasi olan. Cadirlarda. Kiyafetleri ile teni koruyun. Ne kadar az krem gerekirse o kadar iyi. Zeytin yagina girmiyorum bile. Esinizin kizmasi da dogru degil. Yaslilar cocuk gibidir. Annesi zamaninda onada birseyi 50 kere söyleyip öğretmiştir, oda ayni sabirla ona davranmasi lazim. Kötü niyet göremedim. Kv diretmesi de yalnis ama iyi birsey öneriyorum diye zannediyor

Ama illa denize girerken güneşe maruz kalıyor. Yılda üç gün çok etki edeceğini sanmıyorum.
Siz bilirsiniz ben denize bile tshirtle sokuyorum. Kucukken biz de o sekilde girerdik. Ya da suanda ustu de 50 faktor korumali mayolar var lcw de sayiliyordu hatta. Ben biraz dar diye almadim yine acik renk tshirtle sokmaya devam edicem.

Ben kimseye iyi niyetli olsun diye kötü sonuçlar doğuracak tavsiyeler de bulunmam. Kim olsa zeytinyağının güneşte daha çok yakacağıni bilir.

Ayrica bukadar tepkili olmayin. Benim kp de ayni. Tv de ne gorse bana soyler. Yok larpuz yedir yok maydanoz suyu icir yok sunu yap yok bunu yap. Yaptigimi da begenmez bem de hehe diyorum. Ki benimki hic iyi niyetli degil. Sakin olun takmayin. Bebeginizi en iyi siz bilirsiniz...

Off.ya ne kadar takıyorsunuz.boşverin geçin .değiştiremezsiniz o yaştaki kadını.kaale almayın dinlesiz de.

desin ne olur onunda tarunu oğlunuda gaza getirmişsin annesine karşı bu kadar olmayın yazık yazııık kendinizin geleceğini hazırlıyorsunuz unutmayı bunu adı kaynana oldumu hiçbirşeye hakkı yok

Simdi, tamam surerim desen devami gelecek bu dikte etmelerin, durtmelerin. Yapsan dedigini olacak is degil. Her seyin dogrusunu bilme, karsisindakini yetersiz gorme hastaligina yakalanmis eger genel tavri buysa iliskinizde. En iyisi bir davar surusu olmadi bes on tavuk, horoz koyun onune gutsun. Tatmin olsun .

Ben kimseye iyi niyetli olsun diye kötü sonuçlar doğuracak tavsiyeler de bulunmam. Kim olsa zeytinyağının güneşte daha çok yakacağıni bilir.

Yahu kadın sonucunun kötü olacağını bilmiyor.
Hatta bakın Prof Dr Canan Karatay da bilmiyor ki öneriyor.
Torunu için doğru bir tavsiyede bulunuyor aklınca.
Ya gerçekten anlamak mı istemiyorsunuz, yaşanmışlıklar birikti de her hareketinde bir anlam mı arıyorsunuz anlayamadım...

Tatlım madem bu kadın değişmiyo sende huzurunu bozmayacaksın. İllede zeytinyağı sür diyosa hiç uzatma. Tamam annecim hemen gidip bir zeytinyağı alayım hangi marka olsun hatta bende süreyim de. Çok teşekkür ederim annecim bizi düşündüğün için de telefonu kapat. Hiçte yapma tatiline devam et o seni sürdü zannetsin. Zaten onun amacı zeytinyağı falan değil arayıp sizin huzurunuzu kaçırmak. Hiç mutluluğunu bozma güzel güzel tatilini yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…