- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Her konuda böyle olduğu için he diyip geçmek tatmin etmiyor. O yüzden artık bu kadar takıyorum.Yahu kadın sonucunun kötü olacağını bilmiyor.
Hatta bakın Prof Dr Canan Karatay da bilmiyor ki öneriyor.
Torunu için doğru bir tavsiyede bulunuyor aklınca.
Ya gerçekten anlamak mı istemiyorsunuz, yaşanmışlıklar birikti de her hareketinde bir anlam mı arıyorsunuz anlayamadım...
Arkadaşlar bircogunuz çok abarttigimi düşünmüş ama birkaç gün sonra birlikte tatil yapacağız ve yine diretecek. Sizin dediğiniz kadar kolay olsa kendim halletmeye çalışırdım zaten. Çocuğum doğduğundan beri sürekli müdahaleyle karşılaştığım için he diyip gecemiyorum artık. Yine de hak veren ya da vermeyen herkese teşekkürler. Bebegimle ilgilendiğim için tek tek alintilamadim
Zeytinyağı korumaz aksine çocuğu daha yakar şu yarim akıllılardan nefret ediyorum bizimki de öyle tv de ne görse hemen inanıp bizi arar yada mesaj atar en son ne duysa ona inanır kendi yaptığı yetmez bize de yaptırmak ister off gerçekten hatırladıkca sınır oluyorum yaArkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?