Zeytinyağı alsaydın ya yanina

Tadını çıkarın denizin çekirdek ailenizle olan huzurun takmayin kimseyi kadınlar Klubüne falan girmeyin konu açmayın güzel güzel yüzün bence biz burda kavrulduk cunku:)

Aynı haberi annem de izlemiş galiba

Az önce benzer muhabbeti biz yaptık.
Üstelik kızım 7 yaşında

"Anne bu yaşa kadar ite kaka geldik çok şükür. Sen dert etme, sağolasın." dedim oldu bitti.

Koca dr çıkmış söylemiş

Bizimkiler inanmış çok mu?

niye bu kadar kafanıza takıp canınızı sıkıyorsunuz?
bi de eşiniz de aramış ne gerek var?
tamam annecim deyip dediğini yapmamak bu kadar mı zor

Çocuğuma zeytin yağı ile masaj yaparım ama surup güneşe karşı tutmam. En yüksek faktörlü kremlerden alıyorum ve öğlen sıcağında zaten tutmuyorum onu 16.30 17:00 gibi denize sokuyorum onların daha ne kadar yeni var ki zaten.

Zeytinyagini bronzlasmak icin kullaniyo insanlar bebek yanar kavrulur yuksek faktorlu krem en iyisi kayinvalidende maden esine ariyo sende acma esin gelince doner madem herseye karisiyo olabildigince az muhattap ol sende

Her konuda böyle olduğu için he diyip geçmek tatmin etmiyor. O yüzden artık bu kadar takıyorum.

Hepimiz biliyoruz artık yüksek faktörlü bebek çocuk kremleri alıp sürüyoruz bu herkesin yaptığı bişey çok takılmamak lazım büyüklerin her dediğine, biraz da duyup unutmak lazım..Eşinize hiç söylemeseniz daha iyi olurmuş fikrimce.
Benim annemde her görüntülü konuşmamızda çocukların ikisinede birsiru şey söylüyor tamam taman diyip gecistiriyorum..Büyükler böyle bu kadar çok takılirsanız hayat çekilmez.

Boşverin eften püften şeyleri tatilinizin tadını çıkarın keyifli günler.

Arkadaşlar bircogunuz çok abarttigimi düşünmüş ama birkaç gün sonra birlikte tatil yapacağız ve yine diretecek. Sizin dediğiniz kadar kolay olsa kendim halletmeye çalışırdım zaten. Çocuğum doğduğundan beri sürekli müdahaleyle karşılaştığım için he diyip gecemiyorum artık. Yine de hak veren ya da vermeyen herkese teşekkürler. Bebegimle ilgilendiğim için tek tek alintilamadim

Yahu tamam süreriz deyip bildiğinizi uygulamak bu kadar mı zor?? Kadın kötü bir şey dememiş ki. Bildiği kadarı ile torununu korumaya çalışıyor size de aklınca iyilik yapmak için aramış.

Adı kaynana olunca ağzından her çıkana kafayı takmak doğru mu? Tatile gitmişsin bak keyfine saçma sapan şeyleri dert ediyorsunuz. Bu kadarı da saçmalık ya.

Sakın ha çocuğu kızartırsınız. Onun söylediği yağlayıp 5 dk balkonda güneşlendirmek için. Bir adam heryerini yağlayıp plajda uyuyakalmıştı. O kadar derin yanık oldu ki cildi. Aman dikkat 5-6 dakikadan fazla tutmayın.

‘Anneciğim siz söyledikten sonra düşündüm, gerçekten zeytinyağı daha sağlıklı geldi, ama yine de bebek çocuk doktorumuza bir sorayım dedim, kesinlikle önermedi. Güneşi çeker, çocuğun vücut ısısını yükseltirmiş, çok tehlikeli imiş... herkesin kendi uzmanlık alanı, Canan hanım belki yetişkin için iyidir. Sen kullanmak istersen sana alalım.’

Diyin.

Çok Karıştığını düşünüyorsanız biraz sınır koyun, bakıcı tutun yada annenizi çağırın; babaanneye çocuk baktırmayın.

telefonu siz açmayın mesela. cevap yetiştirmeye de çalışmayın. eşinizin tekrar arayıp söylemesine zaten hic gerek yok. hic takmayın yani ilgilenmeyinde konuşsun dursun :)

Zeytinyağı korumaz aksine çocuğu daha yakar şu yarim akıllılardan nefret ediyorum bizimki de öyle tv de ne görse hemen inanıp bizi arar yada mesaj atar en son ne duysa ona inanır kendi yaptığı yetmez bize de yaptırmak ister off gerçekten hatırladıkca sınır oluyorum ya

Ilk defa mı böyle saçma öneriyle geliniyor size? Ben bebeğim doğduğundan beri öyle saçma şeyler duydum ki artık tabi denedim iyi gelmedi diyip geçmeyi öğrendim.
Birlikte tatil yapmadan önce zeytinyağını denediğinizi ama cildine iyi gelmediğini, doktoru arayıp sorunca alerjisi olabilir dediğini söyleyin.
Daha da cesaret etmez herhalde.

Bundan bikaç sene önce zeytinyağı çok güzel yakıyo diye güneşlenirken sürdüm. Ve resmen haşlandom. Sakın yapma öyle bişey. Bu büyüklerde söyledikleri her lafın kanun gibi değer görmesini istiyolar. Hep onşarın bildiği doğru. Bi bitmediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…