Zeytinyağı alsaydın ya yanina

Tamam diyip yine de 50 faktörlü güneş kremini bebeğe sürmek çok zor çünkü. Çok zor işiniz çok her gün kv yi kötüleyecek bir neden bul, eşine anlat falan. Allah yardımcınız olsun.
Ne kadar kolay geliyor size? Keşke hep böyle uzak olsak da ben de bildiğimi yapabilsem. Dediği şey mantıklı olsa niye kötü diyim ki? Size de beni kötülemek kolay gelmiş sanırım. Davulun sesi uzaktan hoş gelir tabi.

Ben kalp kırdığımi düşünmüyorum. Dediğiniz gibi idare edici bir cevap verdim. Kendi asıl düşüncelerimi de burada paylaştım. Sizin deyiminizle politiklik. Bu arada benim annemle de aram sizin sandiginiz gibi iyi değil, bir seneye yakındır görüşmüyorum. İnsanları idare edecek sabrım kalmadı çünkü. Milletin gönlü olsun diye kendimi yiprata yiprata sagligimdan olacağım yakinda. Her duyduguna inanıp benim önüme yerli yersiz sunmasın bir zahmet. Emin olun tahmin ettiğinizden de çok idare ettim. Artık olmuyor

Sadece bu konudan bu yargıya varmanız da tuhaf ama sizin düşünceniz. Saygı duyuyorum. Güneş kremi surmiyim diye zeytinyağı sur diyor zaten.

Annenizle 1 yıldır görüşmemeniz de normal çünkü. sorun sizden başka herkeste o halde.

Annenizle 1 yıldır görüşmemeniz de normal çünkü. sorun sizden başka herkeste o halde.
Siz beni nasıl böyle kafanıza göre yargılayabiliyorsunuz? Annemle ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz? Müneccim misiniz acaba? Lütfen laflarınizı seçerek konusun. İnsanların hassas noktalarına böyle tuz basar gibi dokunmak pek bir hoşunuza gidiyor sanırım. Rica ediyorum yorum yapmayın artık bu konuya. Sorun bende ya da başkasında. Orada değildiniz, ne yaşadığımı görmediniz, ve bunu yargılamak haddiniz değil. Eğer bu konu hakkında yapacak başka yorumunuz yoksa annemle olan ilişkimi bosverin rica ediyorum.

Ben zeytinyağını güneşte daha fazla yanabilmek için, bronzlaşmak için kullanıyorum, ama çok zararlı olduğunuda biliyorum. Kesinlikle bebeğe güneşte zeytinyağı sürülmez!!!

Dolmuşsunuz besbelli. Bu benim de hassas ve muzdarip olduğum bir konu. Büyüklerin müdahil olması başka tecrübelerini bizimle paylaşması başka bir şey. Siz annesi olarak zaten bebeğiniz için en iyi olanı düşünürsünüz ve ona zarar verecek bir şey yapmazsınız.Bazı durumlarda bir şey söylenirken niyet iyi olsa da sonuç böyle olabiliyor. Umarım bunu engelleyecek bir yöntem bulursunuz. Keyifli tatiller dilerim.

Tesekkur ederim beni anladığıniz için. Evet doldum. Benim bebeğim deneme tahtası değil. Israrla hayatıma müdahale edilmesi yoruyor artık beni. Belki sizler için küçücük birşey ama beni böyle sinirlendirmeye yetiyor.

Zaten sorun da oradan çıkıyor, küçük bir şey susayım dedikçe büyük küçük her şeye yorum yapılmaya başlanıyor.İnsan doldukça doluyor ve nereden patlayacağı belli olmuyor. Sonra da ayy buna mı sinirlendin diye sorgulanıyor. Neler yaşadığınızı az çok tahmin ediyorum.

Daha onceki olaylari bilmiyorum ama bence konu sahibi kvden biktigi ve haz etmedigi icin her seyi batiyor. Sevdigi biri olsa batmazdi. Yani tek olayla bakmamak lazim.

O da torununu düşünüyor, zeytinyağı doğal olduğu için ısrar etmiş. Ne yapsın torun işte, çok seviliyor. O kadar kızacağınuz bir durum değil. Boşuna tartışmışsınız.

Allah ikinci çocuğumu nasip ederse hiç kimseye söz hakkı vermeyeceğim. Çünkü büyük diye dinleyip, tecrübesi var elbet birşey biliyordur diye susup saçma sapan sonuçlara katlandim hep. Ayy iyi niyetli söylemiş, ayy babaannesi sonuçta gibi laflar beni delirtiyor artık. İyi ya da kötü niyet, sorun bu değil, sorun sonunu düşünmeden her şeye dahil olmaya çalışmak. Ya benim bu evladım onun ek gıda hevesi yüzünden inek sütü alerjisi sanilip aylarca diyet yaptık. Meğer tek sorun eline geçeni yedirmeye çalışmasıymis. Çocuğum ishal oldu haftalarca. Bir kaşıkla başlamam gereken yoğurda bir kaseyle başladım. Niye? KV çok biliyor, çok iyi niyetli. Şimdi burada dinlemeseydin, yapmasaydin diyenler olacaktır. Onun kafasına göre eline geçeni yedirme huyundan kurtulana kadar neler çektim ben. Çünkü hep o iyi niyetli yapıyordu ama ben anlamıyordum. Sonra çocuğumun alerjisi olmadığı ortaya çıkınca artık bu çocuğa kimse birşey yedirmeyecek.diye kavga ettim eşimle ve onun sayesinde bundan vazgeçirdim. Eşim dur demesi durmaz, kadının beni salladigi yok çünkü. İnsanlar işin iç yüzünü bilmediği için kolay yorum yapıyorlar.

O da torununu düşünüyor, zeytinyağı doğal olduğu için ısrar etmiş. Ne yapsın torun işte, çok seviliyor. O kadar kızacağınuz bir durum değil. Boşuna tartışmışsınız.
Yok tartışmadık. Yazdığım şey dışında birşey söylemedim. Olay tamamen kendi içimde.

Daha onceki olaylari bilmiyorum ama bence konu sahibi kvden biktigi ve haz etmedigi icin her seyi batiyor. Sevdigi biri olsa batmazdi. Yani tek olayla bakmamak lazim.
İnsanlara hak veriyorum, perde arkasını bilemezler. Böyle bakildiginda, şimdi sinirim geçince bana da çok basit geliyor ama o anki ruh halim gerçekten çok zorluyor beni. Devamlı devamli aklina geleni yaptırmaya çalıştığı için bu haldeyim.

Ben cok iyi anliyorum cunku beni de delirten bir adet kvye sahibim

Bakın bu mesajınızda bu gün yaşadığınız olaya sinirlenmenizin alt yapısını hazırlayan ne kadar çok sorun yaşamışsınız. Bebeğiniz bu nedenle hastalandığında ne kadar uğraşmış ne çok üzülmüşsünüzdür. Aslında tek bir kesitiyle yargıya varmak,ayıplamak çok kolay ama geniş çaplı bakınca yaşadıklarınız da ortada. Bence şimdiden nasıl dur diyeceğinizi bulun. Kararlar alıp uygulayınca bir işe yaramadığı da oluyor çünkü. Eşiniz yanınızda duruyor mu size açıklama yaparak sakinleştirmeye mi çalışıyor bilmiyorum ama inşallah yanınızdadır. Çünkü haklısınız,onun söyleyeceği 1 şey sizin söyleyeceğiniz 10 şeyden daha etkili olur. Bir de saygı sevgi dolu olayım aram açılmasın derken öyle bir şeye dönüşüyor ki bazen durum, gelinim bana kızmıyor hadi buna da fikir belirtivereyime varıyor. Biraz sınır bilinse belki kendi ağzımızla fikir isteyeceğiz ama yok işte.. İhtiyacı olduğunu söylemeyen birine fikir bile vermemek lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…