aynı sorun bendede vardı,eskiden 2 günde yağlanan saçlarım,uzuzn bi süredir hiç yağlanmamaya başlamıştı taa ki saçlarıma her banyodan önce zeytinyağı sürene kadar şimdi yağlanıo normale döndü hatta bi haftada döndü normale,ama bu topicte zeytinyağ sarımsağı öğrendim,şimdiki amacım saç fışkırtmak:lepi:arkadaşlar 19 yaşındayım. 4 yıl öncesine kadar saçlarım upuzun ve çok güzeldi. kestirdikçe düzleştirici maşa yaptıkça mahfoldu. o kadar kuru ki evde kalcağım 10 gün boyuncaa yıkamadım ve yağlanmadı bile=) bu yıl zeytinyapı süre süre biraz hale yola soktum. yaz başladığından beri çok dökülüyodu. bu başlığı okudum ve sarımsağı denedim. ve gerçekten hem çok daha parlak hem çok daha az dökülüyo. üstelik yeni başladım. bi arkadaş burda demişti. eğer biraz bekletirseniz hiç kokmuyor. hatta ben tatlı badem yağı kokusuna benzettim. ama en az 3-4 saat bekletmek zorundasınz. dün acelem vardı 1 saat bekletip öle sürdüm saçıma azcık koktu. ama öncekinde 5 saat fln beklemişti çok kokmadı..
inat değil mi bırakmıcam yapmayı.
elsam ve zukseddin arkadaşlar benimde son zamanlarda saçlarım hiç yağlanmıyordu hatta diplerim inanılmaz kurumuştu eczanede saç diplerimi gösterdiklerinde şok oldum derilerim kalkmış ama bu zeytinyağlı sarımsağı yaptığımdan beri saçım olmadığı kadar yağ kustu artık 2.gün yıkanmayım yağlanıyor eskisi gibi.
saçlarımı kestirdim bu arada ama genede uzuzn kaldı kıyamadım dolayısıyla tam kırıklardan kurtulmuş deilim ama olsun bi nebzede olsun temizlendi saçlarım
hayrlı olSn qüle qüle uzat sağlıklı dökülmeyen saclar inş oluR:Saruboceq:
Bende yaptım sonunda bu karışımı hatta hızımı alamadım içine badem yağı susam yağı ve hint yağı vardı evde onlardanda koydum şu an kafamda inşallah iyi gelir kızlaropuyorumnanaktan
ay bende ya aynen öle yapıom evde ne buldusam içine atıomkaydirigubbakcemile2 bende biraz önce karışımı hazırladım yarın yapacam susam yağı vardı evde onu kattım içine ekstaradan:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?