Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar 19 yaşındayım. 4 yıl öncesine kadar saçlarım upuzun ve çok güzeldi. kestirdikçe düzleştirici maşa yaptıkça mahfoldu. o kadar kuru ki evde kalcağım 10 gün boyuncaa yıkamadım ve yağlanmadı bile=) bu yıl zeytinyapı süre süre biraz hale yola soktum. yaz başladığından beri çok dökülüyodu. bu başlığı okudum ve sarımsağı denedim. ve gerçekten hem çok daha parlak hem çok daha az dökülüyo. üstelik yeni başladım. bi arkadaş burda demişti. eğer biraz bekletirseniz hiç kokmuyor. hatta ben tatlı badem yağı kokusuna benzettim. ama en az 3-4 saat bekletmek zorundasınz. dün acelem vardı 1 saat bekletip öle sürdüm saçıma azcık koktu. ama öncekinde 5 saat fln beklemişti çok kokmadı..

bende güya dün akşam yapacaktım yapamadım,bu akşam yapacam artıksarımsak zeytinyağını

aynı sorun bendede vardı,eskiden 2 günde yağlanan saçlarım,uzuzn bi süredir hiç yağlanmamaya başlamıştı taa ki saçlarıma her banyodan önce zeytinyağı sürene kadar şimdi yağlanıo normale döndü hatta bi haftada döndü normale,ama bu topicte zeytinyağ sarımsağı öğrendim,şimdiki amacım saç fışkırtmak:lepi:

inat değil mi bırakmıcam yapmayı.
elsam ve zukseddin arkadaşlar benimde son zamanlarda saçlarım hiç yağlanmıyordu hatta diplerim inanılmaz kurumuştu eczanede saç diplerimi gösterdiklerinde şok oldum derilerim kalkmış ama bu zeytinyağlı sarımsağı yaptığımdan beri saçım olmadığı kadar yağ kustu artık 2.gün yıkanmayım yağlanıyor eskisi gibi.

aynen canım aynen..kepek değil böle deriler kalkıyor. saçımı kurutmuyorum görenn kızıyor. ama kuruttuğumda anında bütün derim soyuluyor. bakalım benimde öyle olcakmı. hem saçın kendi yağı çok besleyici. hemen uzatıyoda..:teytey:

valla arkadaşlar benim saçımı aşırı döktü ilk yapışımda resmen su döktükçe aktı saçlarım

canım benimde öyle oldu ilk yapışımda çok döktü 2.yapışımda azaldı dökmesi ama değişen fazla bişi olmadı 3.denememi de bayramdan sonra yapıcam çünkü saçlarım çok çabuk yağlanıyor yapınca.

inanmıyorum 3gündür yıkamıyorum ve saçlarım yağlandı. çok mutluyum

kızlar şu anda kafamda yaptığımız karışım var,ay saçlarım ucları o kadar felaket olmuş ki oturup ağlasam yeridir acil kestirmem lazım saçlarımıuçları ölmüş,taradıkça yağı sürdükçe çıt çıt dolaşa dolaşa kırıldılar inanılmaz yani şu saçlarımı kestirem o zaman zeytinyağı sarımsağı yapam düsenli daha sağlıklı uzar umarım

saçlarımı kestirdim bu arada ama genede uzuzn kaldı kıyamadım dolayısıyla tam kırıklardan kurtulmuş deilim ama olsun bi nebzede olsun temizlendi saçlarım

Bende yaptım sonunda bu karışımı hatta hızımı alamadım içine badem yağı susam yağı ve hint yağı vardı evde onlardanda koydum şu an kafamda inşallah iyi gelir kızlaropuyorumnanaktan

Bende yaptım sonunda bu karışımı hatta hızımı alamadım içine badem yağı susam yağı ve hint yağı vardı evde onlardanda koydum şu an kafamda inşallah iyi gelir kızlaropuyorumnanaktan

ay bende ya aynen öle yapıom evde ne buldusam içine atıomkaydirigubbakcemile2 bende biraz önce karışımı hazırladım yarın yapacam susam yağı vardı evde onu kattım içine ekstaradan:teytey:

ay bende ya aynen öle yapıom evde ne buldusam içine atıomkaydirigubbakcemile2 bende biraz önce karışımı hazırladım yarın yapacam susam yağı vardı evde onu kattım içine ekstaradan:teytey:

Bende kattım valla inş.iyi gelirde kurtuluruz yahu bıktım evde saç toplamaktanda kel kalcam korkusundan da.

Arkadaşlar ben de bu topiği okuduktan sonra uygulama yapanlardanım. Birkaç sayfa önce de yorumlarım var. Dökülmeye rağmen inatla devam ettim uygulamaya. Ama bişi farkettim bunu paylaşmak istedim. Saçlarımı yeni boyadım 3 gün önce, süper bir kızıl ton tutturmuştum. Bugün bu karışımı saçıma yeniden sürdüm, duş alırken tüm boya aktı neredeyse, saçım iğrenç bir renge döndü. Size derim ki , saçınızı yeni boyatmışsanız kullanmayın, çok pişman oldummafoldumben

Arkadaşlar ilk denememden sonra saç dökülmem biraz azaldı bugün 2.yi yaptım.Gelişmeleri yazarım. Konuyu açan ipek arkadaşımada teşekkür ederim.a.s.

rica ederim canım,senin adına çok sevindim, ama ben sizin kadar şanslı değilim galiba çünkü bende etki etmedi ısrarla devam edicem yinede.

Canımm yaa benimde denemediğim kalmadı hiç fayda etmedi bunuda deneyim dedim yıkarken dökülme yine çok ama sonrasında azalma olduyor.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…