Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

kardesimi bi pedagoga götüreyim ben o zaman bide cok zeki kardesim ilde derecesi var o anlamistir ben üzülmiyeyim die susmustur cok narindir ama kaynimda hasta ben bunu bile bile evlendim kimseyi de suclayamıyorum bu yüzden

kardesimi bi pedagoga götüreyim ben o zaman bide cok zeki kardesim ilde derecesi var o anlamistir ben üzülmiyeyim die susmustur cok narindir ama kaynimda hasta ben bunu bile bile evlendim kimseyi de suclayamıyorum bu yüzden
Annem biliyor zaten bidaha bi arada bulunmalari imkansiz gibi bisey ben kendime dikkat etmeliyim 1 ay once yeni bi ilaca baslamis kimseye dokunmuyo diyorksr ama bilmiyorum ne kadar dogru cunku ben evlenmeden once bana hic kötü huyu kalmadi demisti amnesi ama devam etti

Fake sin sen .Gerçek değilsin .Anneler durumu biliyor mu kardeşini mincikladigini.Sana uygun olmayan yerlerini gösterdiğini. KARDEŞİNDEN haberleri yok annenin dimi kardesinede tembıh ettin annene söylemesi diye kesin.Bilerek mi evlendin adam birgün sana tövbe yarabbi ederse bilmeyi görürsün. FAKE SİN SEN .dahada bir şey yazmam. BU KADAR RAHATLİK olmaz.

Köyümüzde biraz safça bi adam vardı doğru düzgün konusmaz para bilmez yol bilmez .. askere aldılar ama geride çalıştırdılar sanırım dönerken kaybolmuştu. Evlendi üç çocuğu var ilki zihinsel engelli ikinci normal üçüncüdede varmış sonırım...

Ben cidden sizin gibi insanları hiç anlayamıyorum konu sahibesi.

Eşinizin ailesi çok cahil, bile bile evlenmişsiniz. İlle de eşinizle evlendiniz neden ailesiyle görüşüyorsunuz?? 8 yaşında çocuğu akli dengesi yerinde olmayan biriyle nasıl yalnız bıraktınız? Çocuk tacize uğramış küçücük haliyle nasıl altından kalkacak? Bu olayın sorumlusu kim sizce?

Herkes kv çok cahil yazmış doğrudur ama siz çok mu akıllısınız? Şu insanlarla bile bile aile olmuşsunuz.

Canim sen takintili misin böyle bir konunun fakesi mi olur valla ozelden yaz numarani sana foto atayim esimi kardesimi kendimi hayret bisey isim gicum yok burda sana saatlerce sahte derdimi anlstayim kompleksli misin bak onceki konularima fake miyim ben doguluyum die ailesi beni istemedi ordada anlatmisim engelli oglums bile dogudan almam demisti ay ne yuhafsin sen ya annem bana yaptiggi seyi bilmiyor kardesime olanida ben anlsttim annesiyle konustu ama napsin pardon bu yizden bosanalim mi ne önerirsin!!!! Hamileyim ben bu konunun dalgasi olmaz Allahtan korkarım yazma mümkunse zaten

Ya siz iyi misiniz biri kaynim biri kardesim ben mi yanliz biraktm gözlüyordum da bulmus bi yolunu ben nerden bileyim ne yani akli yok diye kovayim mi bosanayim mi kocamdan amnemde soyledi zaten kaynin varken bidaha gelmeyiz die ne yani kardesi engelli biri ile evlenemez mi insan nr bicim yardimci oluyorsunuz siz

Kardesimi tembih etmek yerine doltora giderdim emin ol o benim kardesim onu benden cok düsünemezsin ama bana anlamsmis gibi geldi doktorada tembihede gerek duymadim ama siz icime kusku düşurdünuz anlamamis gibiydi yoksa bana amlatmazdi yeni oyin ögreteyim demezdi cok kötü niyetlisiniz hamile halimle ben nasil engelli biri üzerinden konu acabilirim Allahtan korkarim sizi de bana yalanci deyip sucladiginiz icin Allaha havale ediyorum

Bayan kardeş sizin , adamın aklı yerinde olmadığını da biliyorsanız tabi ki kardeşinizden gözünüzü ayırmamalısınız, ayıracaksanız da evinize davet etmemelisiniz. Adamın akli dengesi yok, ya tecavüz etseydi mesela???

Madem dürtüleri var gidin doktordan ilaç alıp yemeğine katın.

Sorun engelli kardeş değil ki, eşinizin ailesinin bir garip olması. Böyle insanlarla aile olmayı bile bile seçmek akıl karı değil bence.
Ben boşanın demedim, ama siz ilk konunuzda demiştiniz galiba.

göz göre göre evlendiyseniz çözüme de bakmalısınız. İlaç edinin mutlaka. Kendi çocuğunuz olduğunda da dikkatli olun.

Bunu askerede almiyorlar canim durum daha farkli ama oy kullananiliyor

dicle kullandığı ilaçlar bünyede alışkanlık yaparmış ilerki zamanda napcaksınız sen yinede ilgilen sev zekası geride olsa anlar ama yalnız kalma daha önceki yorumunda okudum sabaha kadar beklemiş ben niye böyleyim demiş diye yazmışsın üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Sagolun daha açiklayici oldu suan ,tecavuz edemez ailesi sadece dokunir o demisti bende ailesinin boyle oldugunu bilmiyordum inanin zaten ayri sehirlerde yasiyoruz 700 km uzakta ailesi geldi sürpriz yapmislsrmis benim annemde bizdeydi iki gun kaldilar gözumu hic ayirmadim tuvalete bile ben goturdum kardesimi ama disarda olmus bu oturuyorduk sitede yukari ciktigimizda kardesim anlatti kolumu sıktı bacagimı sıkti bende oyun oynamis senle yanliz kalma ablacim dedi. Oda yeni oyin ögreteyim dedi yani anlamamis bile zaten cok üzgunum sizde üstüme geliyorsunuz biri de fake demis hamile halimle zihinsel engelli birini konu etmek bile beni rahatsiz ediyor bide yalan mi soylicem Allahtan korkarim

Evet canim bende üzüluyorum dışlamıyorum asla ama dikkat ediyorum ve o bazen coj iyi oluyor sabaha kadar aglamis yengem hasta mi olecek mi diye ben niye boyleyim diyor bazen asla dıslamam bendende hesap sorar Allah hamileyim allah korusun hepimizin başina gelebilir bir kazaya bakar hayat

allah herkese önce sağlık versin.cinsel dürtülerinde sorun olamayabilir sağlıklı bireyler bile sapıkça hareketlerde bulanabiliren kaldıki bu kişinin böyle davranması normal tabikide değil ama demekki ihtiyaçları var.bu tür kişilerin sorunu evlenmekmidir yada evlenmesi bile ne kadar doğru olabiliceğini ancak doktorlardan öğrenebilirsiniz bence.

Tesekkur ederim tavsiyeniz için,saglikli onsanlar bile taciz ediyor malesef ilacla bastirmaya calisiyorlar evlendirmek yanlis bence ama fikrimi alan malesef yok onlar en iyisinu bilirlermis..

kendinden önce bebeğini koru mazallah sevmek istersen boğabilir ama arada sevmesine engel olma kıskanabilir

kendinden önce bebeğini koru mazallah sevmek istersen boğabilir ama arada sevmesine engel olma kıskanabilir
Mahallede bir bebek vardi ona hic dokunmuyordu erkek cocuklarina da dokunmuyor bende cok dikkatli olucam saol tavsiye icin canimm bunalima girdim bu konu yüzünden evlenmeden önce düsunmeliydim gercekten ayri yaşiyoruz ama hersey sıkıntı esimi sevmesem boşanirdim cok zormus

hamilesin böyle şeyler düşünme içini ferah tut

Ya arkadasim hamile hamile kendine niye eziyet ediyorsun, burada ki yorumlardan da etkileniyorsun.
Fikirlerini esinle paylas, ailesiyle bu konuda muhattap olma bence.
8 yasinda ki kardesinizi bu konuda daha fazla rahatsiz etmeyin bence pedagoga filan goturup, olayi kucuk gormuyorum tabi ki sizin caniniz kardesiniz ama ben cok agir birseyle karsilasmis oldugunu ssnmiyorum, cinsel istismar olarak algilamamis bence, oyle algilasaydi soylerdi, en azindan cocukta mutlaka farkedilecek degisiklikler olurdu.
Tavsiyem esiniz yetkili birinden fikir alsin ve evlenmemesi icin gerekeni yapsin, siz hamileliginizle ilgilenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…