Kayıtsız nasıl kalabilirim bilmiyorum, ilaç da kullanıyorum aslında.Uzaklasin,tuketsinler birbirlerini boyle insanlar icin bosu boduna kendinizi yipratiyorsunuz
Evet beni göndermek de istemiyorlar, yedekte tutuyorlar zor günler için. En çok hırslanıp, sinirlendiğim bu. Kendi berbat dünyalarını yaşamak için destekleşiyorlar ama zor günlerde benim düşüncelerimi, desteğimi soruyorlar yine. Evli değilim, umudum evleneceğim insandan ve ailesinden inşaAllah ama bilmiyorum. Böyle şeyler parayla satın alınamıyor ki, biriktirip alsam.Dunya zaten iyiler icin yangin yeri degil mi? Kotuler birbirini tutuyo malesef.Iyiler dislaniyo ailede tek iyi oysa.Bide bisey olsa yine guvenilir olanin kapisi calinacak olanin siz olduginu bilirler emin olun.Esim de sizin gibi.Bazen oturur aglar ne gunah isledimde bu insanlar ailem oldu diye.Allah sizi iyi insanlarla karsilastirsin.Evlimisiniz bilmiyorum ama insan guzel insanlar tanidikca atlatiyo bu durumu. Guzel bi anne iyi bi es oluyo ve guzel insanlar yetistiriyo.
Maalesef öyleymiş. Allah orada kalmak zorunda olanlara da yardım etsin. Hiçbir şey doğru işlenmiyor ki, bu doğru yürütülsün.Evet cnm tavsiye etmem akli dengesi tam olmayan yani çok sağlıklı bir beyne sahip olmayan insanlar var şartları hapishane gibi hiç rahat değil yasanmiyo hep kurallar kısıtlama şükür var yinede ama yasanilmiyo
İnşallah çalışıodunuzdur .Kendi ayaklarınızın uzerımde durmaya calısın.Nereden baksan elinde kalıyor canım.Çok yapan var.Ailesını silem çok tanıdıgım var.Çokda mutlular.Adı uzerınde canım aile.Birlik beraberlık olmalı.Bunların hepsi ayaklarımızın uzerımde dik durmamız gerektıgının kanıtı.Seçemiyoruz ailelerı.Herkes ısterdı farklı hayatlarda yaşamak.Yılın 6 ayı tatıl yapabılmek daha sayfalarca yazabılırım.Ama elımızden geldıgının en ıyısını yapmalıyız.Kaç yasındasınız bılmıorum.Kaçın kurtarın kendınızıİyi geceler hanımlar.
Sadece içimi dökmek istiyorum, çünkü çok berbat bir dönemdeyim.
Nereden girsem konuya bilemiyorum ama yarın bir gün eski konularıma baktığımda, bu günlerin geçip bittiğini, iyi günlerimden selam çakarak okumak istiyorum. Yani inşaAllah.
Anneanne tarafımdan akrabamız olan bir aile var, çocuklar iki kız kardeş mesela.
Hep destek oldular akrabalar, birbirlerinin şirketlerinde iş buldular ya da tanıdıkları vasıtasıyla kaliteli insanlarla, kaliteli ortamlarda oturup kalktılar, evlendiler.
Babası çapkın bir adamdı, eşi çok güzel olmasına rağmen ama bıraktı bu işleri. Çocuklarını değerli büyüttü. Onlar maddiyatlarını iyi değerlendirdiler. Oldukça zenginlerdi ama parayla saçmalamak yerine değerlerine değer kattılar.
Bizim gibi olmadı hiçbiri.
Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum. Ruhum, beynim çok yorgun ve yıpranmış.
Hala madde kullanan küçük abinin dükkanını açmayıp annemden sigara parası istemesi, beni rahatsız etmeye çalışması, annemin maaşındaki gözü ve bana kalmasını istemediğini açıkça belirterek, yeni kurduğu işler için imza attırması, baba denilenin insanın faturaları bile ödemeyi bırakıp, üstüne çeşit çeşit kıyafet ve genç işi spor ayakkabılar alması, açıkça o kadına harcama yaptığını söylemesi, makyaj malzemelerine kadar bilen bir erkek organizma olması, kavga ettikçe daha da arsızlaşması ama anneme harçlık üç kuruş zor vermesi, kocasını aldatan ablanın karşısında durduğum için, yeğenlerimi doldurup, benden uzak tutmaya çalışması ama kendini de haklı görmesi, büyük abinin sadece kendine ait şeyleri değerleri görmesi, insan kullanması ve senin halinden bile anlamaması, küçük abinle tartıştığını bile bile bu konuda arada kötü lafları taşıması.
Peki ya anne? Annemin cahilliği, gamsızlığı, ortalık yangın yeriyken bile bana amaaaan takma kafana demesi vs vs.
Çok şey var da anlatsam okuyamazsınız, bunalır, sıkılırsınız.
Şu yaşa gelene kadar çok dik durduğum için, yanlış şeylere karşı, beni ilgilendirmese bile susmadığım için kendimi yıprattım. Bende hal kalmadı. İşte düşünüyorum o iki kız kardeş benim gördüklerimi görmedi, çektiklerimi çekmedi. Kim bilir ne kadar pozitiflerdir, ruhları yaralanmamıştır benimki gibi. Acaba ben de iki kardeş olsaydım, farklı bir ailede, ne bileyim. MaşaAllah onlara, sadece imreniyorum ve keşke diyorum keşkee.
Tek başıma aile içinde bir değerim ve duruşum var ama baba, anne, kardeş yüzünden hiçbir saygınlığımız yok. Ancak para kadar.
İnsanın en büyük çaresizliği değiştiremeyeceği şeyler için üzülmesiymiş.
Tek başına aileden bağımsız yaşanır mı, onları ölmüş saymak olur mu? Yoksa vefasızlık mı olur? Vefasızlık olmasa bile zaten aile önemli her girdiğin ortamda.
Ne yapsam boş.
Aynen öyle ne yazikki oraya giden de ayrı cekiyo kadın olmak zor arkasimMaalesef öyleymiş. Allah orada kalmak zorunda olanlara da yardım etsin. Hiçbir şey doğru işlenmiyor ki, bu doğru yürütülsün.
Mesleğim var ama çalışmıyorum, iş bulamıyorum. Çalışıyor olsam zaten çoktan bir şeyler yapardım. Bu çaresizlik beni hasta ediyor. Anlayamıyorum hayat bana bir yol açmak istemiyor sanki, illa bu yolun sonuna kadar beklemek zorundayım gibi.İnşallah çalışıodunuzdur .Kendi ayaklarınızın uzerımde durmaya calısın.Nereden baksan elinde kalıyor canım.Çok yapan var.Ailesını silem çok tanıdıgım var.Çokda mutlular.Adı uzerınde canım aile.Birlik beraberlık olmalı.Bunların hepsi ayaklarımızın uzerımde dik durmamız gerektıgının kanıtı.Seçemiyoruz ailelerı.Herkes ısterdı farklı hayatlarda yaşamak.Yılın 6 ayı tatıl yapabılmek daha sayfalarca yazabılırım.Ama elımızden geldıgının en ıyısını yapmalıyız.Kaç yasındasınız bılmıorum.Kaçın kurtarın kendınızı
Karsina iyi bi insan cikinca zaten kalbin hisseder merak etme.O zaman yoldasin olsun o insan insaAllah.yeterki aileden kacmak.icin acele etmeyin.Hic bisey baki degil sonuctaEvet beni göndermek de istemiyorlar, yedekte tutuyorlar zor günler için. En çok hırslanıp, sinirlendiğim bu. Kendi berbat dünyalarını yaşamak için destekleşiyorlar ama zor günlerde benim düşüncelerimi, desteğimi soruyorlar yine. Evli değilim, umudum evleneceğim insandan ve ailesinden inşaAllah ama bilmiyorum. Böyle şeyler parayla satın alınamıyor ki, biriktirip alsam.
Erkek olsaydım kafama göre çıkar giderdim. Durumumu düzeltene kadar orada burada yatar ama uğraşarak bir kurtuluşu beklerdim.Aynen öyle ne yazikki oraya giden de ayrı cekiyo kadın olmak zor arkasim
Zamanı vardır canım benim .Herkesin düşüşü kalkışı vardır .Sen elinden geleni yap sonra bekle .Umarım en kısa zamanda dolgun bir maaşla iş bulup o ınsanlardan uzaklasırsınız.Meslegınız nedır?Mesleğim var ama çalışmıyorum, iş bulamıyorum. Çalışıyor olsam zaten çoktan bir şeyler yapardım. Bu çaresizlik beni hasta ediyor. Anlayamıyorum hayat bana bir yol açmak istemiyor sanki, illa bu yolun sonuna kadar beklemek zorundayım gibi.
Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor tabi ki haklısınız ama insanın hayatında hiç mi iyi bir şey olmaz. Şükürler olsun zihin olmasa da, bedensel sağlığım yerinde en azından.
Öyle kuzum kadın olmak zor bekarsin aile evlisin koca bazen bazı insanlar hiç mutlu olamıyor malesefErkek olsaydım kafama göre çıkar giderdim. Durumumu düzeltene kadar orada burada yatar ama uğraşarak bir kurtuluşu beklerdim.
Ciddi anlamda sabır gösteriyorum şu an. Kaçmadan, saklanmadan bir soğuk savaş var ama insanın rüyalarına kadar taşıp, yeter diye bağırarak uyandırır mı?Karsina iyi bi insan cikinca zaten kalbin hisseder merak etme.O zaman yoldasin olsun o insan insaAllah.yeterki aileden kacmak.icin acele etmeyin.Hic bisey baki degil sonucta
Bunu çeken bir şey mi var, hiç mi değiştirmenin yolu yok? Biz mi çekiyoruz negatif, kötü şeyleri?Öyle kuzum kadın olmak zor bekarsin aile evlisin koca bazen bazı insanlar hiç mutlu olamıyor malesef
Muhasebe okudum üniversitede. Kurslara da gittim, ing-almanca vs.Zamanı vardır canım benim .Herkesin düşüşü kalkışı vardır .Sen elinden geleni yap sonra bekle .Umarım en kısa zamanda dolgun bir maaşla iş bulup o ınsanlardan uzaklasırsınız.Meslegınız nedır?
Amiin.Ben Allah firsat vermesin diyorum.Yabanci olsalar kesip atar insan ama olmuyo malesef.Kendinizi hasta etmeyin.Ben hep bi haksizliga ugrayinca öleceksin derim icimden karsimdaki insana.Dostumda olecek dusmanimda.Hep bunu dusun.Sonsuza kadar devam edecek zannediyo insan ama etmiyo.Insan yasarken hep boyle olacak zannediyo ama bitiyo.Rahatliga ulasincada ben ne yasamisim diyo.Yeterki sonu ferahlik olsun.Ciddi anlamda sabır gösteriyorum şu an. Kaçmadan, saklanmadan bir soğuk savaş var ama insanın rüyalarına kadar taşıp, yeter diye bağırarak uyandırır mı?
Rüyamda sesim çıkmayınca kendimi zorlayıp, gerçekten yeter diye bağırarak uyanıyorum.
Hastalandığım zaman da anne diye bağırarak uyanırdım bu yaşta
Bu insanlarda vicdan yok gerçekten. Ne kadar yıprandığımı gördükleri halde acımadılar.
Allah size ve eşinize de sabır versin, yardımcınız olsun. Hatta Allah kurtarsın diyeyim.
Hep bunu düşünüyorum aslında ama bu ara üst üste geldi. Çok nankörlük görmeye başlayınca insan yalnız hissediyor. İnsanız, birilerini sevmek, değer vermek, aile olarak görmek istiyoruz işte ama konuma baktığınızda siz diyebilir misiniz bak şu da iyi, destek olun birbirinize diye. Ben de bu yalnız mücadelemden dolayı kaldıramıyorum artık.Amiin.Ben Allah firsat vermesin diyorum.Yabanci olsalar kesip atar insan ama olmuyo malesef.Kendinizi hasta etmeyin.Ben hep bi haksizliga ugrayinca öleceksin derim icimden karsimdaki insana.Dostumda olecek dusmanimda.Hep bunu dusun.Sonsuza kadar devam edecek zannediyo insan ama etmiyo.Insan yasarken hep boyle olacak zannediyo ama bitiyo.Rahatliga ulasincada ben ne yasamisim diyo.Yeterki sonu ferahlik olsun.
Bilmiyom oda bizim imtihanimiz sanırım inşallah güzel günlerimizde olurBunu çeken bir şey mi var, hiç mi değiştirmenin yolu yok? Biz mi çekiyoruz negatif, kötü şeyleri?
Haklisiniz.Suanki durumunuza moral verilcek tek sey sizin iyi olmaniz.Geleceginiz iyi olsun insaAllahHep bunu düşünüyorum aslında ama bu ara üst üste geldi. Çok nankörlük görmeye başlayınca insan yalnız hissediyor. İnsanız, birilerini sevmek, değer vermek, aile olarak görmek istiyoruz işte ama konuma baktığınızda siz diyebilir misiniz bak şu da iyi, destek olun birbirinize diye. Ben de bu yalnız mücadelemden dolayı kaldıramıyorum artık.
İnşaAllah olur. Çok büyük beklentiler de değil ama dünyada mutluluğu, iyiliği bekleyenler, parayla olan şeyleri bekleyenlere göre umutsuz sanırım.Bilmiyom oda bizim imtihanimiz sanırım inşallah güzel günlerimizde olur
Teşekkür ederim. Amin hepimiz için. Dilerim hep iyi insanlarla tanışırız bundan sonra.Haklisiniz.Suanki durumunuza moral verilcek tek sey sizin iyi olmaniz.Geleceginiz iyi olsun insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?