Zihnim yangın yeri

Evet beni göndermek de istemiyorlar, yedekte tutuyorlar zor günler için. En çok hırslanıp, sinirlendiğim bu. Kendi berbat dünyalarını yaşamak için destekleşiyorlar ama zor günlerde benim düşüncelerimi, desteğimi soruyorlar yine. Evli değilim, umudum evleneceğim insandan ve ailesinden inşaAllah ama bilmiyorum. Böyle şeyler parayla satın alınamıyor ki, biriktirip alsam.

Evet cnm tavsiye etmem akli dengesi tam olmayan yani çok sağlıklı bir beyne sahip olmayan insanlar var şartları hapishane gibi hiç rahat değil yasanmiyo hep kurallar kısıtlama şükür var yinede ama yasanilmiyo
Maalesef öyleymiş. Allah orada kalmak zorunda olanlara da yardım etsin. Hiçbir şey doğru işlenmiyor ki, bu doğru yürütülsün.

İnşallah çalışıodunuzdur .Kendi ayaklarınızın uzerımde durmaya calısın.Nereden baksan elinde kalıyor canım.Çok yapan var.Ailesını silem çok tanıdıgım var.Çokda mutlular.Adı uzerınde canım aile.Birlik beraberlık olmalı.Bunların hepsi ayaklarımızın uzerımde dik durmamız gerektıgının kanıtı.Seçemiyoruz ailelerı.Herkes ısterdı farklı hayatlarda yaşamak.Yılın 6 ayı tatıl yapabılmek daha sayfalarca yazabılırım.Ama elımızden geldıgının en ıyısını yapmalıyız.Kaç yasındasınız bılmıorum.Kaçın kurtarın kendınızı

Mesleğim var ama çalışmıyorum, iş bulamıyorum. Çalışıyor olsam zaten çoktan bir şeyler yapardım. Bu çaresizlik beni hasta ediyor. Anlayamıyorum hayat bana bir yol açmak istemiyor sanki, illa bu yolun sonuna kadar beklemek zorundayım gibi.
Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor tabi ki haklısınız ama insanın hayatında hiç mi iyi bir şey olmaz. Şükürler olsun zihin olmasa da, bedensel sağlığım yerinde en azından.

Karsina iyi bi insan cikinca zaten kalbin hisseder merak etme.O zaman yoldasin olsun o insan insaAllah.yeterki aileden kacmak.icin acele etmeyin.Hic bisey baki degil sonucta

Aynen öyle ne yazikki oraya giden de ayrı cekiyo kadın olmak zor arkasim
Erkek olsaydım kafama göre çıkar giderdim. Durumumu düzeltene kadar orada burada yatar ama uğraşarak bir kurtuluşu beklerdim.

Zamanı vardır canım benim .Herkesin düşüşü kalkışı vardır .Sen elinden geleni yap sonra bekle .Umarım en kısa zamanda dolgun bir maaşla iş bulup o ınsanlardan uzaklasırsınız.Meslegınız nedır?

Erkek olsaydım kafama göre çıkar giderdim. Durumumu düzeltene kadar orada burada yatar ama uğraşarak bir kurtuluşu beklerdim.
Öyle kuzum kadın olmak zor bekarsin aile evlisin koca bazen bazı insanlar hiç mutlu olamıyor malesef

Karsina iyi bi insan cikinca zaten kalbin hisseder merak etme.O zaman yoldasin olsun o insan insaAllah.yeterki aileden kacmak.icin acele etmeyin.Hic bisey baki degil sonucta
Ciddi anlamda sabır gösteriyorum şu an. Kaçmadan, saklanmadan bir soğuk savaş var ama insanın rüyalarına kadar taşıp, yeter diye bağırarak uyandırır mı?
Rüyamda sesim çıkmayınca kendimi zorlayıp, gerçekten yeter diye bağırarak uyanıyorum.

Hastalandığım zaman da anne diye bağırarak uyanırdım bu yaşta
Bu insanlarda vicdan yok gerçekten. Ne kadar yıprandığımı gördükleri halde acımadılar.

Allah size ve eşinize de sabır versin, yardımcınız olsun. Hatta Allah kurtarsın diyeyim.

Öyle kuzum kadın olmak zor bekarsin aile evlisin koca bazen bazı insanlar hiç mutlu olamıyor malesef
Bunu çeken bir şey mi var, hiç mi değiştirmenin yolu yok? Biz mi çekiyoruz negatif, kötü şeyleri?

Muhasebe okudum üniversitede. Kurslara da gittim, ing-almanca vs.
İş bulamayınca tekrar sınava girdim, okuyayım da bari sabah gider akşam gelirim diye. İş olmayınca eve çıkmayı düşünmek imkansız, öğrenci kredisi olabilir onunla da işte dediğim gibi gider, gelir kimseyi görmem diye düşünüyorum. Şu an kazandım ve kayıt oldum bulunduğum şehirdeki üniversiteye. Tanıdıklarımın olduğu birkaç şehri yazmıştım ama olmadı.

Amiin.Ben Allah firsat vermesin diyorum.Yabanci olsalar kesip atar insan ama olmuyo malesef.Kendinizi hasta etmeyin.Ben hep bi haksizliga ugrayinca öleceksin derim icimden karsimdaki insana.Dostumda olecek dusmanimda.Hep bunu dusun.Sonsuza kadar devam edecek zannediyo insan ama etmiyo.Insan yasarken hep boyle olacak zannediyo ama bitiyo.Rahatliga ulasincada ben ne yasamisim diyo.Yeterki sonu ferahlik olsun.

Hep bunu düşünüyorum aslında ama bu ara üst üste geldi. Çok nankörlük görmeye başlayınca insan yalnız hissediyor. İnsanız, birilerini sevmek, değer vermek, aile olarak görmek istiyoruz işte ama konuma baktığınızda siz diyebilir misiniz bak şu da iyi, destek olun birbirinize diye. Ben de bu yalnız mücadelemden dolayı kaldıramıyorum artık.

Haklisiniz.Suanki durumunuza moral verilcek tek sey sizin iyi olmaniz.Geleceginiz iyi olsun insaAllah

Kaçabiliyorsan kaç kurtar kendini , üzüleceksen sadece annene üzül o da şu lanet olasıca toplumsal normlar yüzünden . Başka türlüsünü görmemişler ki işte .

Dışarırdan mutlu gördüğün insanlar da belki mutsuzdur , içini bilemezsin .Onların derdi de onlara büyüktür .
Bunları düşünerek sadece kendini üzersin .

Bilmiyom oda bizim imtihanimiz sanırım inşallah güzel günlerimizde olur
İnşaAllah olur. Çok büyük beklentiler de değil ama dünyada mutluluğu, iyiliği bekleyenler, parayla olan şeyleri bekleyenlere göre umutsuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…