- 2 Temmuz 2019
- 805
- 4.142
- 113
- 24
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Boş yapma arkadaşım yaa dini konu dini yorum yasak! Hidayet midayet bi geç artık kimsin sen yaa pardon? Diyanet işleri başkanı mısın?Bacılar yorumlarıma komik yada beğenmedim emojisi koymanızı anlamıyorum biz kimseye iftira atmıyoruz sadece öyle yapanlar için söyledim dışardan gördüğün de anlayabilir insan neyin ne olduğunu tabiki de kul hakkı denen bişey var bundan haberim de var sadece öyle yapanlara sözüm burda zina yaptım diye konu açıp da verilen yorumlarda Allah yardımcınız olsun denilen cvplar var o böyle bi şeye Allah yardımcınız olsun diyolar hangi kafayla diyorlarsa sözüm onlara Allah herkese hidayet versin diyebileceğim bişey yok hepsi bu hakkınızı helal edin ben kimsenin arkasından konuşmam Allah'tan korkum var yapanlar var ama bunu sizde biliyosunuz
Sizde herşeye muhalefet olan birisiniz galiba hoşuna gitmediyse yorum yapma geç sanane kapansın kapanmasın..??
Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.
Düşük bütçeli bir trolleme olmuş
Biraz daha çalışıp gelmelisiniz
Serin hikaye kardeş.Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.
Trolleme olup olmadığını zamanı geldiğinde anlarsınız. O gün geldiğinde alayınız avrupa ya amerika ya kaçıp gitmek için havalimanlarında kuyruk olacaksınız şimdi boş yapma canını sıkma insanın.
Serin hikaye kardeş.
Gerçek hayatta şeriatçılarla muhatap olmadığım için yüzüne diyemem haklısınız.Sanal ortamda takma isimle yazıp serin hikaye demekte senin gibi eziklere yarışır ancak. Burada yazdıklarınızın onda birini gerçek hayatta bir şeriatçının yüzüne diyemezsiniz boş yapıyorsunuz tıpkı kalbiniz ve beyniniz gibi boşsunuz.
Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?