Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin gibileri çok gördük
bi kuyruğunuza basılsa ben yazmadım kuzenim yazmış diye ağlarsınız
pişmanım dersiniz, anca burda ahkam kesmeyi bilirsiniz
klavye delikanlıları
konumum gaziantep 0 531 888 39 64 al bak sana tüm bilgilerimi verdim eğer gidip şikayet etmezsen ve beni üç ay içinde hapse attırmazsan senden adisi yok anladın mı herkesi kendin sanma havlama daha fazla.

Milleti takip etmek, konuştuklarini dinlemek, tanimadan yargilamak, hatta burda konu açip dedikodusunu yapmak çok ahlakli evet

Konunun ilk hali buymuş sanırım konu sahibi Arya ya katılıyorum ve arttırıyorum bence kendi problemlerinizle ilgilenin biraz yıllarca çalıştım hala çalışıyorum kim kimin sevgilisi evli mi bekar mı kimle el ele ne içmiş hatırlamam çünkü ilgilenmem çünkü kendi dünyamda mutluyum çünkü banane sizde milletle değil biraz kendinizle ilgilenin hani diyorsunuz ya Allah korkusu yok mu bedeli ağır bu laf bana hep saçma gelmiştir demekki Allahtan korkmasanız bedeli olmasa normal yani öyle mi ? Böyle bir olay varsa bu ahlaksızlıktır dinde kimseye otomatik ahlak gelmiyor ahlak kişiye karaktere bağlıdır korkuyla olan ahlakın hiçbir anlamı olmaz kendinizi millete kurup kurup ölmelerini dilemektense kendi işinize odaklanın çalışmaya gidiyorsunuz milleti izlemeye değil

sizin gibileri çok gördük
bi kuyruğunuza basılsa ben yazmadım kuzenim yazmış diye ağlarsınız
pişmanım dersiniz, anca burda ahkam kesmeyi bilirsiniz
klavye delikanlıları
boş tehditi bırak icraate geç yoksa ben sana burada sinkaflı şeyler söyleyeceğim.

Yok yok bunların derdi kendileri istedikleri gibi yaşayabilsin değil. Laiklik zaten dini kişilerin kendi vicdanına bırakır. Devlet sana illa ki bu dine mensup olacaksın ya da olmayacaksın demiyor, kendi tercihine bırakıyor. Bunun gibilerinin derdi başkalarının hayatına karışmak. Başkalarının da kendi yaşadığı kurallarla yaşamasını istemek.

suriyede gördük o laikliği. Kendini kandır.
Bu söz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü benim değil. Ve ben onun ağzından ve kaleminden çıkan her kelimeye kendime bile inanmadığım kadar inanıyor, kendime bile güvenmediğim kadar güveniyorum. Senin gibilerin bile bu ülkede özgürce yaşamasını sağlayan bu büyük adamı ATAM'ı sen yoksa tanımıyor musun delikanlı

senin gibilerinin ilahı olan atatürkün sözleri beni bağlamıyor. benim çocuklarım o adamın sıkı birer düşmanı olacaklar

bu şahsiyetin ikinci üyelik olduğu çok belli
konulara ve üyelere çok vakıf
ilk üyeliği neyse ortaya çıkarılsın lütfen
ve bu kişiye cevap verildiği için banlama yaparsanız ayıp edersiniz. Mune
alanen hassas bi konuda kışkırtma var
treni izler gibi izlememizi bekliyemezsiniz heralde herkesin bi sabrı var

Herkesin hayati kendi bilir demek olacak, mecbursunuz. Karsinizdaki musluman mi bilemezsiniz her seyden once. Burada kizlik zari onemsemeyen bir suru insan var diyorsunuz, ne biliyorsunuz ne kadar inancli? Sizin alaniniza girmiyorsa evet herkes nasil yasayacagini kendi bilir. Baskasinin hayatina burun sokamazsiniz.
Ayrica islamiyet gayet de destekliyor aldatmayi hanimefendi. Ne belli belki imam nikahi kiymistir diger kadina? Bak islamiyete uygun oldu. Ya da cariye almistir. Onda sınır da yok istedigi kadar alir.

suriyede gördük o laikliği. Kendini kandır.
Yıl 1995..yer adalar vapuru..
Karşımda oturan 2 genç hanım.. Irandan gelmişler.
Üstlerinde mini etek askılı bluz saçlar açık..wc de iki adet çarşaf.
Özgürlük iste bu diye bağırıyorlar.
Allah için degil sistem için kapalıydılar..
Burdaki ana fikri çöz bakalım anti laik kardeş

boş tehditi bırak icraate geç yoksa ben sana burada sinkaflı şeyler söyleyeceğim.
Sayın Müslüman olduğunu söyleyip bırada herkese nefret kusan din kardeşim; neden burada din kardeşlerine nefret kusuyorsun? Neden mesela Filistin de katledilen Müslümanların haklarını savunmak için sesini duyurmak için birşeyler yapmak yerine bir KADIN sitesinde MÜSLÜMAN kadınlara nefret kusuyorsun?

Mune Kazen erkek üye...

çok korkak birisin sana cep numaramı ve konumumu yazdık yapabileceğin şey bu mu. ahahahahah

yine mi aynı yalan her yerde farklı versiyonlarını duydum.
Yazık gerçekten çok yazık sizlere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…