Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin gibilerinin ilahı olan atatürkün sözleri beni bağlamıyor. benim çocuklarım o adamın sıkı birer düşmanı olacaklar
Sen İLAH kelimesiyle ATA kelimesini bile birbirinden ayırt edemeyecek bir zavallısın. Neyse yazmanı istediğim şeyi yazdın. Şimdi bekle bakalım delikanlı el mi yaman BEY mi

Evet ve ödleri kopuyor, hiçbir farka, farklı yaşamlara tahammülleri yok. Misal, öpüşen birini gördüklerinde ahlakları bozulacak zannediyorlar, artık ahlakı ota moka bozulacak insanın da... Ne bileyim... Ahlakı dandikmiş mi diyeyim?

Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.

Yallah arabistana hadi yorma kardeşim ya.Burası hoşuna gitse de gitmese de laik bir ülke madem bu kadar şeriat olan bi ülkede yaşamak istiyosun defol git tutan yok?

Sen İLAH kelimesiyle ATA kelimesini bile birbirinden ayırt edemeyecek bir zavallısın. Neyse yazmanı istediğim şeyi yazdın. Şimdi bekle bakalım delikanlı el mi yaman BEY mi
ne yapacaksın çocuklarımı senin atana düşman yetiştireceğim için hapse attırıp çocuklarımı elimden mi alacaksın. Ağla kudur zırla sizin sisteminiz sizin diktatörlüğünüz bitti artık.

yine mi aynı yalan her yerde farklı versiyonlarını duydum.
Yazık gerçekten çok yazık sizlere.
Ne yalanı be kendim şahit oldum..isine gekmeyene yalan diyerek kaçamazsın..Hadi şimdi kaçıyorsun git o ülkelerde kendi gözlerinle gör o zaman.gercekten şeriatla yönetilen bir ülkede yaşamak neymiş haberi yok burda bik bik ötüyorsun cahil cahil..
Git tecrübe et sonra konuş..bak bakalım kaç tane müslüman kadın gerçekten Allah korkusu ve sevgisi ile mi ibadet ediyor..

Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.

Siz önce fuhuş ne demek, zina nedir, aldatma nedir, bunları öğrenin; sonra fikir beyan edersiniz.

ne yapacaksın çocuklarımı senin atana düşman yetiştireceğim için hapse attırıp çocuklarımı elimden mi alacaksın. Ağla kudur zırla sizin sisteminiz sizin diktatörlüğünüz bitti artık.
Agahahah kudur kız ülke laik ahahaha bak mesela ben bir tc vatandası olarak müslüman olmak zorunda değilim. Sen ne olursan ol. Laiklik bu yani, o kadar korkulcak bi sey yok

Anti-Laik arkadaş sırf bu başlık için üye olmuş anlaşılan, ortalığı velveleye veriyor.

biz saçma sapan yüzünden banlanıyoruz ama böyleleri ortalıkta fink atıyor, kimsenin oralı olduğu yok.

Bir tane akli başında Müslüman böyle bir platformda, bu dille İslâm savunuculuğu yapmaz. İslam'ın böylesi bir savunmaya da ihtiyacı yok zaten.

Siz bunları yazdınız da kime ne fayda sağladınız ? İslam'ı savundum diye kendinizle mi övünüyorsunuz bilmiyorum, ne yazsam boşa gidecek ne yazık ki.

İslam ne tek başına hoşgörü dini nede sizin yaptığınız şekilde büyük laflar edenlerin savunacaği bir din değil diyeceğim ama siz bana aynı ölçüde cevap vereceksiniz. Bir adım ötesi olmayacak.

Sadece banlamak mı Mune ? Bölücülük yapan birini sadece banlayarak mı cezalandırıyorsunuz bu platformda? Cumhuriyetimizi tanımayan? Atatürk'e nefret söyleminde bulunan birini sadece banlayacak mısınız? Bu ikinci üyeliğiydi IP den bulunmasını istiyorum. Ben dava açacağım bu kişiye çünkü.

Yooo biz banlanirsak ona bile sevinecek kadar vahim bir durumda kendisi..böyle ufacık şeylerden kendine başarı sağlamış havası ile gezecek ortada)))
Ama o nick ile burada üyelik almış ve yetmemiş Atatürk ve laikliğe bir sürü hakaret etmiş bu kişiye cevap yazdık diye banlanirsak bu gerçekten büyük bir haksızlık olacak..Bu kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…