- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Herkese merhaba evet yine ben o zindandaki ama korkak gucsuz ben...beni konularimi bilen bilir bilmeyen sayfamdan bakabilir .Bilmeyenler icin Esimle bosanma noktasindan donduk sebepse esim kv ve esimin aile birligini benimlen kuramamasiydi.2 ay baba evinde kaldiktan sonra esime donmustum simdi 2 aydirda kendi evimdeyim .Benim icin kesin bitmisti bosanacaktim ama ahhh babam ve abim demek istremiyorum lanet adamlar yuzunden tekrar esime dondum baskilari yuzunden cunku banababam ve abim bizde bosanmak olmaz donuceksin bizim kapamiz kapalidediler daha neler neler..Simdiki durumum kizlar esim degisti kv gitmem icin baski yapmiyor saygisi var ..eee dahana ne demi sizce.Ben severek evlenmedim gorucu usulu evliligim 2 yildir evliyim esimle kafa yapimiz hayata bakis acimiz cok farkli aramizda iletisim sifir zaten sevmiyorum arkadaslar cahiligime ve cocukluguma geldi evliligim .belki esim bana guzel davransaydi bu hayata devam ederdim boyle hergun aglayip dusunmezdim ama yok yok .Adamin tek derdi ailesi akrabalar okadar bir beraber gezelim demz bir kere cikarir bunu bana medet sayar tatil diye bir sey yok sadece is ve ailesi yani kvdemler.gelelim bana ne istiyorum mu? Bosanmak kurtulmak sifirdan baslamak okuluma devam etmek bu zindandan cikmakkkkk Allahim sen yardim et sifara kullanmayan ben sigarya basladimdiceksiniz ki bosan hatta deger konularimda arkadaslar elestirdiler peki size soriyorum aileniz size kendini oldur ama bize gelme dese bizde bosanmak yok dese kizlar benim derdim kalicak yer degil ablam var hep kapimsana acik der.benim derdim manevi yapim geregi cok gucsuzum bunu kaldirabilirmiyom cunku bosandigim am tum sulale konusacak yapim geregi cok naiyifim malasef .simdi sizden akkili bir yol gostermenizi istiyorum manevi acidan nasil guclu olucam ben simdiden cok tesekkur ediyorum