Merhaba canım hoşgeldin evinemerhaba kızlarrrnasılsınız? ben nihayet evime döndüm. insan uzun süre ayrı kalınca evini çok özlüyor
buraya da ara ara baktım ama tam giremedim.
bana gelince; son dönem karbonhidrat fazla kaçtı. bir ki güne kendime gelip, toparlayıp tartılacağım. 2-3 kilo artım var diye düşünüyorum ama bakalım tartıda kaç çıkacağım. şu an hemen tartıya çıkmadım. çünkü yol ödemi falan da var. zaten geldiğimizden bu yana doğru düzgün oturmadık. valiz yerleştir. kaç makine çamaşır yıkandı. as, topla. daha bunlar ütülenecektemizlik yapıldı ki alelacele. daha detaylı yapılacak.... sabah erkenden pazara gittik. onlar yerleştirildi. yemek ocağa kondu. yarın sabah da erkenden kuaföre gideceğim. saç baş perişan halde
ütü gözüm de büyüyor
Hoş gelmişsin kolay gelsinmerhaba kızlarrrnasılsınız? ben nihayet evime döndüm. insan uzun süre ayrı kalınca evini çok özlüyor
bana gelince; son dönem karbonhidrat fazla kaçtı. bir ki güne kendime gelip, toparlayıp tartılacağım. 2-3 kilo artım var diye düşünüyorum ama bakalım tartıda kaç çıkacağım. şu an hemen tartıya çıkmadım. çünkü yol ödemi falan da var. zaten geldiğimizden bu yana doğru düzgün oturmadık. valiz yerleştir. kaç makine çamaşır yıkandı. as, topla. daha bunlar ütülenecektemizlik yapıldı ki alelacele. daha detaylı yapılacak.... sabah erkenden pazara gittik. onlar yerleştirildi. yemek ocağa kondu. yarın sabah da erkenden kuaföre gideceğim. saç baş perişan halde
ütü gözüm de büyüyor
sağol ElifcimMerhaba canım hoşgeldin evine
Pazartesi ile yeniden sağlıklı beslenmeye başlarsın
Ev işlerinde kolaylıklar diliyorum
hoşbuldum canımHoş gelmişsin kolay gelsin1-2 gün detoks tarzında beslenirsen çok iyi olur tatil dönüşü ödem atarsın
Bravo bütün işler bitsin de hafta sonu rahat ol dinlen bol bolsağol canım. ütünün 2/3 ü tamamlandı çok şükür. darısı kalan 1/3 e
Afiyet olsun cuma kaçamağı yapılmışBugün menü yazayım 25 temmuz
Sabah 13.00
1 kk peynir 5 zeytin
2 yumurta 2 dilim ekmek
1 minik dilim soğuk baklava 2 cm x 2 cmminik 30 dilimin sadece 1 tanesi
Ara 1 şeftali 2 kayısı
Ara 1 hurma 1 gün kurusu 1 dilim cezerye 3 cm x2 cm
Akşam bol salata 2 kaşık patates oturtma
Patlamış mısır yiyeceğim canım çekti
Yarın itibari ile normale döneceğim
Bolll su
Zipzip- Elhan
Afiyet olsun canımben de akşam etli bamya yemeği ile basmati pirinç pilavı yedim. yanında cacık vardı. ama basmatiyi biraz kaçırdım.
Afiyet olsunben de akşam etli bamya yemeği ile basmati pirinç pilavı yedim. yanında cacık vardı. ama basmatiyi biraz kaçırdım.
Hosgeldin canım benim evine Allah kolaylık versin dönüş sonrası işlerinemerhaba kızlarrrnasılsınız? ben nihayet evime döndüm. insan uzun süre ayrı kalınca evini çok özlüyor
ütü gözüm de büyüyor
Afiyet olsun canım baklava nın ölçüsüne bayıldımBugün menü yazayım 25 temmuz
Sabah 13.00
1 kk peynir 5 zeytin
2 yumurta 2 dilim ekmek
1 minik dilim soğuk baklava 2 cm x 2 cmminik 30 dilimin sadece 1 tanesi
Ara 1 şeftali 2 kayısı
Ara 1 hurma 1 gün kurusu 1 dilim cezerye 3 cm x2 cm
Akşam bol salata 2 kaşık patates oturtma
Patlamış mısır yiyeceğim canım çekti
Yarın itibari ile normale döneceğim
Bolll su
Zipzip- Elhan
Afiyet olsun canımben de akşam etli bamya yemeği ile basmati pirinç pilavı yedim. yanında cacık vardı. ama basmatiyi biraz kaçırdım.
sağol canım. valla hem sıcak hem de çok yorulduk. hala da bitmedi işlerHosgeldin canım benim evine Allah kolaylık versin dönüş sonrası işlerine
Afiyet olsun canım baklava nın ölçüsüne bayıldım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canımHosgeldin canım benim evine Allah kolaylık versin dönüş sonrası işlerine
Afiyet olsun canım baklava nın ölçüsüne bayıldım
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?