Zipzip ile En Fit Benim

Merhaba arkadaşlarım. Misafir enflasyonu yaşıyorum yurt dışındakiler hala burada( yarısı apart otelde ama ara sıra kahvaltı, akşam yemeğine çağırıyorum) onların harici üç ayrı aile geldi gitti. Cumartesi eltimin yeni evlenen oğlu hanımıyla gelecek. Gelenlerin çoğu akraba ve sevdiğim insanlar şikayet etmeye utanırım ama çok yoruldum. Sıcaklar bir taraftan. Eşimin yedi sülalesine rahmet okuduğum çok oluyor. Antalya' da yaşama fikri onundu.
Zayıflama motivasyonumu tam bulmuşken hayatın içinde kayboldum. Hafta içi Viyanalılar gidiyor, diğerleri de gidince tekrar başlayacağım bu süre zarfında pastelim ve nergis kankim kaybolmaz inşallah rakiplerim beni solladı gitti ama yetişirim bence Dua edin kimse gelmesin artık

Bende bugün 250 gram artidayim cumartesi misafirlerimiz vardı ister istemez birtakım kaçamaklar yapıldı
Bugun daha düzenli beslenip akşamında Spor yapmayi planlıyorum
250 grm ne ki ödem de ölmüştür tez gelen tez gider
Kankişim okurken ben yoruldum Allah yardımcın olsun güç kuvvet kolaylık versin inşallah merak etme hiç bir yere kaçasım yok dört gözle seni bekliyoruz

Allah yardımcın olsun ablacım bu sicaklarda gerçekten misafir ağırlamak çok zor olsa gerek
Yazın bitmesine az kaldı Ağustos ayından sonra gelen olmaz

Misafir ağırlamak çok zor. Bazen sadece aynı ilde gezdirmek bile zorlayıcı oluyor. Kolaylıklar diliyorum. Düzene yeniden dönünce yoluna girecektir

Bende bugün 250 gram artidayim cumartesi misafirlerimiz vardı ister istemez birtakım kaçamaklar yapıldı
Bugun daha düzenli beslenip akşamında Spor yapmayi planlıyorum
250 gram bir bardak su sayılır. Kiloyu korumakta önemli bence. Bugün spor ile çok daha fazlasını harcayaksındır.

Dualarım seninle canım seni bizden ayıran bütün misafirler çok daha az gelsin

Bugün menüsü sabah yulaf ezmesi, ara öğün bir tane hurma+şeftali, akşam köfte 4 adet, patlıcan yemeği, salata. Bugün yürüyüş yapamadım.
Afiyet olsun canım
Günaydınlar bu aralar çok gelemem hem sıcak hemde dışarda işlerimiz var eşimde evde olacak fırsat olmuyor birde gelmeye
Her zaman bekleriz
Günaydın güzel kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…