- 14 Mart 2024
- 674
- 1.073
- 33
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar
Sağol canımÇok şükür geçmiş olsun
Eline sağlık. Belki ailene yapıyorsundur bilmiyorum ama yemek için çok kalorili değil mi hem pirinç hem kızarmamerhaba kızlar. bugün hep mutfaktaydım. yoruldum. yarın iş var daha evdeki işlerim bitmedi.
akşama yemek planladım. önceki günden kalan pilavla Arancini yapacağım. yarın için birşeyler yaptım dolaba koydum. dün aldığım fasulyeyi ayıkladım. yarın akşam pişireceğim. fazlasını da domatesle çevirdim soğuyor. derin dondurucuya atacağım. evde 3 çeşit üzüm vardı. onlarla da cevizli pestil yaptım. balkonda güneşleniyor
bulaşık makinesi bitti onları yerleştirdim. daha işim bitmedi
yok canım kendime yapıyorum. yağda kızartmayacağım. üzerine üzerine spreyle zeytinyağı fıs fıslayıp airfry da pişireceğim.Eline sağlık. Belki ailene yapıyorsundur bilmiyorum ama yemek için çok kalorili değil mi hem pirinç hem kızarma. Bazen anneme söylerim her yemek için ısrar edince vücuduma zarar verecek ise nedne çöpe gitmesin ki? Sokak hayvanları olur ya f başka bir yemeğe dönüşüm olur bilmiyorum nasıl olacağını ama bana kalorili olarak faydalı olmayacağını düşünüyorum.
Merhaba canım ellerine sağlık kolay gelsin işlerindemerhaba kızlar. bugün hep mutfaktaydım. yoruldum. yarın iş var daha evdeki işlerim bitmedi.
akşama yemek planladım. önceki günden kalan pilavla Arancini yapacağım. yarın için birşeyler yaptım dolaba koydum. dün aldığım fasulyeyi ayıkladım. yarın akşam pişireceğim. fazlasını da domatesle çevirdim soğuyor. derin dondurucuya atacağım. evde 3 çeşit üzüm vardı. onlarla da cevizli pestil yaptım. balkonda güneşleniyor
Afiyet olsun canım sağlıklı bir menü olmuşMenü paylaşayım, sabah haşlanmış yumurta 2 tane, peynir, domates, yeşillik, öğlen yaban mersinli yoğurt+kahve, akşam fırında mücver yanında salata.
sağol canım. hala bir şeylerle uğraşıyorumMerhaba canım ellerine sağlık kolay gelsin işlerinde
afiyet olsun canım.Menü paylaşayım, sabah haşlanmış yumurta 2 tane, peynir, domates, yeşillik, öğlen yaban mersinli yoğurt+kahve, akşam fırında mücver yanında salata.
Ellerine sağlık afiyet olsunmerhaba kızlar. bugün hep mutfaktaydım. yoruldum. yarın iş var daha evdeki işlerim bitmedi.
Afiyet olsun bu hafta eksi istiyoruz dicem ama benAirfry da pirinç toplarım çok güzel olduhem de az yağlı oldu.
Çok geçmiş olsun çıtır ekürim benim,bel ağrıların sebebi oymuş demek ki.Canım eküricim kaporta eskiyor kabullenmek lazım.
Doktor sonuçlara baktı sadece röntgende sıkıntı varmış bütün ağrıların sebebi oymuş. Spinal stenoz yani belde kanal daralması. Ortopedik yatakta yat dedi. Bir aydır farklı yataklarda yattığımdan sanırım benim yatak ortopedik yoksa. Sedimantasyon takip edilecek bir ay sonra tekrar bakalım dedi.
Kemik taramasında gayet sağlıklısın dedi yoğunluk iyiymiş. Sen de iyi bak kendine takviyeler işe yaramıyor diyorlar bende işe yaramış. D3 k2 magnezyum, omega 3 biyotin kalsiyum ihmal etmiyorum.
Tekrardan çok geçmişler olsun arkadaşım.Sen halledersin
Teşekkürler kızlar sagolun Allah herkese şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım
İnşallah canım insalahhh
Geçmiş olsun yaş ilerledikçe değerler eksiliyor takviye ler şart oldu artık bize yediklerimiz sağlıklı değil ki vitamin alalım hep hormon hep ilaçlı
Sagol canım benim aminnnn inşallah
Günaydınlar
Günaydın canımGünaydınlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için.
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Günaydın ablacım
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?