Zıt hayatlar 2

Michaelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
100
121
103
Önceki konuda bahsettiğim kız arkadaşımın hesabı olmadığı tekrar burdan sormak istedi.

"5 aylık Sevgilim hep görüşmek istiyordu ama sürekli park, sahil gibi yerlere götürüyordu. Akşama kadar da dışarıda kalıyorduk. Benim evim çok uzak olduğu için erken çıkıp ondan geç dönüyordum. Bana hiç yemek yiyelim falan demiyordu ve sürekli aç kalıyordum. Sonra ben yemek yiyelim demeye başladım. Keşke demeseymişim. Tüm hesapları bana ödetmeye başladı. Üstelik de ben işsizim. Bir iki kez onu deniyim dedim. Tam kalkalım diyince tuvalete gitti. Yine ben ödedim. Mesela minicik bir şeyi ödese hemen sonraki şeyi benim ödememi bekledi. Ben ona forma hediye ettim. O ise ufak tefek çok ucuz 1 2 şey aldı. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Resmen hakaret gibiydi.parası yok değildi, arkadaşlarına harcardı. Hiçbir şey demedim. Ayrıldık elbette. Ve hakkımda sağa sola para yiyici demiş. Kendimi salak gibi hissediyorum. "

Sonuç olarak çoğunuzun dediği üzere ayrıldılar. Ve arkadaşım kötü duruma düştü. Ben de nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum. Nasıl destek olmalıyım?

Eğer yemek yiyelim dediyse arkadasınız kendisi ödemeli. Karsı taraf davet etmedigi sürece üstelik issiz oldugu halde “denemek” bile olsa bu teklif uygunsuz bir davranıs. Bunlar denenmeden de bir sekilde anlasılır. Şartlar uymuyorsa bir sekilde iliski biter uzatılmaz, bitmişte. Adamın piskin oldugu, nezaketsiz oldugu zaten basından belliymis. O yüzden bu davranısa sasırmamalı ve yola devam etmeli. Seneler geçmemesine sükretmeli.

O da etrafına '' Asıl para yiyici o, bir kere elini cebine atmadı, bütün hesabı ben ödedim, sanki pırlantalar istedik kamilden. '' diyememiş mi?

Birlikte de verilebilir, madem para yok birlikte oderdiniz bukadar basit. Üzülecek bir şey yok, kim olduğunu öğrenmiş oldunuz.

Akşama kadar beni aç gezdirdi. Olmayan paramı yedi, tüm hesapları bana ödetti diye yaysın. Hatta fiştir, hesap özetidir varsa kanıtlı falan yaysın. Yıllar önce bu sitede şöyle bir şey olmuştu, çocuk kıza ne masraf ettiyse, hesap ödemektir,hediyelerdir vs. hepsini hesaplamış, iban göndermişti, ödesin diye.
Ben olsam hepsini hesaplar iban gönderirdim. Ödemezse de rezil ederdim.

O ilk daveti ödemiş zaten. Sonra çocuk her buluşmalarında da ödetmiş. Yani kendi de yiyor m sonra kaçıyor.

'' Paran yoksa sevgili neyine ayı, sen evvel aç karnını doyur. '' diye bir güzel bozacaksın. Hesabı erkek öder kafasında biri değilim, parası olmayan ya da kıymetli olan diğerine güvenip dışarı çıkmasın bi zahmet, kimse kimsenin aç karnını doyurmaya vazifeli değil.

O da bir sey mi? Ne zaman okudum bilmiyorum ama bosanma zamanlarında adam meyvesi, sebzesi ne almışsa hepsini yazmış yedirdiği içirdiği her şeyin ücretini eşinden istiyordu. Tövbeler olsun.

Arkadaşım çok nahif birisi. Hiç öyle şeyler yapamaz ki tek yaptığı gelip ağlamak.

Bu aç kaldım olayını da anlamıyorum, git yemeğini ye. Kendi paranı öde yani. Hesabı bir kere sana kitledi mi. Artık soğu buluşma ya da iletişim kur. Bundan rahatsızım de. Hiç bir sorun yokmuş gibi bu saçma süreci neden yaşıyorsun ki?

O da bir sey mi? Ne zaman okudum bilmiyorum ama bosanma zamanlarında adam meyvesi, sebzesi ne almışsa hepsini yazmış yedirdiği içirdiği her şeyin ücretini eşinden istiyordu. Tövbeler olsun.
İşte Visenyaa, bazen bu çirkinleşmeler gerekiyor. Rezil olmak istemeyen, bitmiş ilişkinin ardından parasını yediği kıza "yiyici" dememeli. Ben olsam yedi düvele rezil ederim. Herkese ama herkese yayarım, yakın arkadaşlarına kadar herkese duyururum. Madem canı oynamak istemiş, sonuna kadar musallat olmak lazım.

Çünkü kamiller '' Senle alakası yok. Ben akıllandım, kadınlara para yedirmiyorum. '' diye kandırıyor. Aynı kamiller aşık oldukları kadınların üstüne ev araba yapıyor sonra.

Arkadaşınıza parasını verdikten sonra yanında taşıyacak adam bulmasının zor olmadığını söyleyin.
Böyle bir ilişki şekli yok.

Bir de hala bana diyor ki gerçekten arkamdan demiş midir diye? Ben başkalarından duydum hakkında dediklerini.

Yanımda gezip gezip hesap ödemeye gelince eli cebinde aciz aciz bekleyecek adamı ben it yerine koyup da sevgilim bile demem. Ben de öderim o da öder. Ben de hediye alırım o da alır. İş kullanılmaya gelince kesip attığım tırnak yerine koymam. Bir de buna üzüldü mü arkadaşınız? Gerçekten böyle bir adamdan (!) ayrıldığı için acı mı çekiyor? Adam görmemiş arkadaşınız henüz, o yüzden üzülüyor.
Ona söyleyin hesapları ödeyen, arabalardan indirmeyen, tatillerde gezdiren, prensesler gibi davranan, hediyelere boğan üstelik yatakta çok mutlu eden adamlar da var. Biliyoruz da söylüyoruz. Her ne kadar bu adamların nesli azaldı, nazlı niyazlı sakallılar çoğaldıysa arkadaşınız aramaya inansın, inşallah bir gün onlarla karşılaşır.
Bırak başkalarının yiyici demesini, böyle bir adamla birlikte olmak, insanın kişisel tarihi için bir kara lekedir. İnsanın kendisine olan saygısını baltalayan en büyük hatadır.
Yemin ederim yaşlanmışım ya. Ben 18-20 yaşındayken bir erkeğin kahvesini ödersen o adam utancından yerin dibine girer, kat kat telafi etmeden rahat edemezdi. Bu salon beyefendileri sadece benim çevremde miydi yoksa bu erkekler hep mi böyle kabaydı anlamıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…