- 19 Mayıs 2020
- 47.333
- 212.639
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Sizin bu arkadaşınız akıllanmaz.Bir de hala bana diyor ki gerçekten arkamdan demiş midir diye? Ben başkalarından duydum hakkında dediklerini.
Ayrıldığı için üzülmüyor. Bu kadar salak yerine konulduğu için üzülüyor. Valla dediğiniz beyefendiler nerde yaşıyor çok merak ettim, umarım hepimizin karşısına çıkar. :)Yanımda gezip gezip hesap ödemeye gelince eli cebinde aciz aciz bekleyecek adamı ben it yerine koyup da sevgilim bile demem. Ben de öderim o da öder. Ben de hediye alırım o da alır. İş kullanılmaya gelince kesip attığım tırnak yerine koymam. Bir de buna üzüldü mü arkadaşınız? Gerçekten böyle bir adamdan (!) ayrıldığı için acı mı çekiyor? Adam görmemiş arkadaşınız henüz, o yüzden üzülüyor.
Ona söyleyin hesapları ödeyen, arabalardan indirmeyen, tatillerde gezdiren, prensesler gibi davranan, hediyelere boğan üstelik yatakta çok mutlu eden adamlar da var. Biliyoruz da söylüyoruz. Her ne kadar bu adamların nesli azaldı, nazlı niyazlı sakallılar çoğaldıysa arkadaşınız aramaya inansın, inşallah bir gün onlarla karşılaşır.
Bırak başkalarının yiyici demesini, böyle bir adamla birlikte olmak, insanın kişisel tarihi için bir kara lekedir. İnsanın kendisine olan saygısını baltalayan en büyük hatadır.
Yemin ederim yaşlanmışım ya. Ben 18-20 yaşındayken bir erkeğin kahvesini ödersen o adam utancından yerin dibine girer, kat kat telafi etmeden rahat edemezdi. Bu salon beyefendileri sadece benim çevremde miydi yoksa bu erkekler hep mi böyle kabaydı anlamıyorum ben.
Yani Kamiller yapar ama sen kırbacı vur dersen her erkeği bu dangoz hale sokarsın. Soğumayı bilmek lazım. Bir şeyler ters gidiyor ve bunu böyle yaşayıp gidiyorsun, para harcıyosun falan. Belli ki işte naif, güçsüz görmüş, saygı duymamış. Kendini lütuf sanıp buluşuyom, paramı ödesin demiş.Kimi yiyebilirse işte. Akıllanılsa artıkÇünkü kamiller '' Senle alakası yok. Ben akıllandım, kadınlara para yedirmiyorum. '' diye kandırıyor. Aynı kamiller aşık oldukları kadınların üstüne ev araba yapıyor sonra.
Allah affetsin güldüm bunaKafalarındaki düşünce, '' Uzun bacakların, sarı saçların, kusursuz vücudun yoksa kuru ekmeğe razı gel. Ben senin için uğraşmam çirkin kız, beni bulmuşsun kıymet bil. ''
Bunlara vuracan ama kırbacı. Bundan anlıyorlar.Yani Kamiller yapar ama sen kırbacı vur dersen her erkeği bu dangoz hale sokarsın. Soğumayı bilmek lazım. Bir şeyler ters gidiyor ve bunu böyle yaşayıp gidiyorsun, para harcıyosun falan. Belli ki işte naif, güçsüz görmüş, saygı duymamış. Kendini lütuf sanıp buluşuyom, paramı ödesin demiş.Kimi yiyebilirse işte. Akıllanılsa artık![]()
Ama öyle.Allah affetsin güldüm buna
Bunu deyince de yiyici, kezban diyorlar Katip. Ama parası olmayan harbi sevgili yapmamalı.'' Paran yoksa sevgili neyine ayı, sen evvel aç karnını doyur. '' diye bir güzel bozacaksın. Hesabı erkek öder kafasında biri değilim, parası olmayan ya da kıymetli olan diğerine güvenip dışarı çıkmasın bi zahmet, kimse kimsenin aç karnını doyurmaya vazifeli değil.
Katibim, ne fıstık, eğitimli, manken gibi kızlar görüyorum. Yanlarındaki adamları görsen “acaba hangi köprü altında tiner çekiyor?” dersin.Kafalarındaki düşünce, '' Uzun bacakların, sarı saçların, kusursuz vücudun yoksa kuru ekmeğe razı gel. Ben senin için uğraşmam çirkin kız, beni bulmuşsun kıymet bil. ''
Haklısınuz tabi doğru söze ne denirAma öyle.
Kafalarındaki düşünce, '' Uzun bacakların, sarı saçların, kusursuz vücudun yoksa kuru ekmeğe razı gel. Ben senin için uğraşmam çirkin kız, beni bulmuşsun kıymet bil. ''
Çünkü kamiller '' Senle alakası yok. Ben akıllandım, kadınlara para yedirmiyorum. '' diye kandırıyor. Aynı kamiller aşık oldukları kadınların üstüne ev araba yapıyor sonra.
Canım bak yemin ediyorum 38 yaşındayım hayatım boyunca 1 erkek hariç hiçbir sevgilim veya erkek arkadaşım hesap ödetmemiştir. Kimseye el açmam, minnet etmem, tenezzülüm yoktur. Para yemek kavramından nefret ederim. Ama centilmenlik diye bir şey vardı bilmiyorum farkında olmadan sarayda falan mı doğduydumAyrıldığı için üzülmüyor. Bu kadar salak yerine konulduğu için üzülüyor. Valla dediğiniz beyefendiler nerde yaşıyor çok merak ettim, umarım hepimizin karşısına çıkar. :)
Adam arkadaş çevresine çok bonkördü. Barlar, tatiller. Bi sevgilisine cimri ne hikmetse.Karnım acıkmışsa ve yemek teklifi benden gelmişse hesabı ben öderim.
İşsiz ya da parasız adamla da tüm gün parkta oturmam. Belki yorumum acımasız olabilir ama bir kahve ya da yemek için bile maddi durumu olmayan insanla ne ilişkisi olacak? Beraber vakit geçirmek, bir şeyler paylaşmak az da olsa maddiyat istiyor.
Aynısı benim için de geçerli yani. Karşı tarafın ödeyeceğini bilsem bile cebimde para yoksa dışarı çıkmam.
İnsanların maddi durumu dönemsel olarak farklılık gösterebilir, öyle olsaydı yorumum başka olurdu mesela. Belki o sıra sevgilim paraya sıkışıksa elimden geldiği kadar masraf yaptırmam ve durumum müsaitse ben yaparım.
Onun dışında sevgili olalım ama hesabı sen öde ya da tüm gün parkta takılalım gibi bir mantık bana ters.
Benim yaşım küçük olduğu için ileride karşıma çıkacak tipler nasıl olur bilemem ama şimdiye kadar görüştüğüm kişiler arasında böyle cimri tipler hiç olmadı. Bu adamları nereden buluyorsunuz hiç anlamıyorum.
Zaten ayrıldıktan sonra yapıştırdığı sıfattan belli ne mal olduğu. O kız yiyici bile olsa, yat kat daire almadıysan eğer ona yiyici demezsin. Yanındaki kıza bir kahve, bir yemek, bir sinema ikram edemeyen erkek çok özür dileyerek söylüyorum evde mastürbasyon yapsın.Dememiş olmasına rağmen yine yiyici Kezban denmesi daha komik.
Ay bu mesajları arkadaşıma okutuyorum, o kadar hoşuna gitti ki. Ben de hesap açacağım diyo:)Zaten ayrıldıktan sonra yapıştırdığı sıfattan belli ne mal olduğu. O kız yiyici bile olsa, yat kat daire almadıysan eğer ona yiyici demezsin. Yanındaki kıza bir kahve, bir yemek, bir sinema ikram edemeyen erkek çok özür dileyerek söylüyorum evde mastürbasyon yapsın.
Açlıktan ağzı kokuyor, sevgili senin neyine pinti.
Ya yürüsün gitsinler. Yiyiciymiş. Ya he he. Asıl yiyici olana diyemezler, tatlı gelir onlar. Yemeyip yiyici damgası yiyeceğine, ye de hanımefendi desinler.Bunu deyince de yiyici, kezban diyorlar Katip. Ama parası olmayan harbi sevgili yapmamalı.
Tamam, geçici bir dönem olabilir, alır termosu gider çimlerde oturursun. Ama bu sonsuza kadar sürmez.
Belli aktiviteler için para lazım. Hiçbir şey yapmadan neyi paylaşacaksınız ki? Bir filme dahi gitmeden, bir oyun seyretmeden nasıl olacak?
En temizi, oturup kendini anlatmayacaksın, '' Höst, sen kimsin, ederin ne, haddini bil. '' diyeceksin. Vallahi kıymetli oluyorsun.Katibim, ne fıstık, eğitimli, manken gibi kızlar görüyorum. Yanlarındaki adamları görsen “acaba hangi köprü altında tiner çekiyor?” dersin.
Kızlarımız kendi değerini bilmiyor maalesef. Koca olsun da erkek olsun da ne olursa olsun. Halbuki azıcık kendilerini keşfetseler erkeğe bu kadar bağımlı olmayacaklar. On paralık kıro lise bebesi gibi kızı sahilde oturtuyor ve kız üzülebiliyor, teselli isteyebiliyor. Bu adam ne ki etrafı ne olsun? Ettiği dedikodunun hükmü ne olsun. Arkadaş çevresi ne dir ki onlara kendini kanıtlamaya çalışasın. İşte biraz bu tiplere yüz vermeseler aslında bu kadar sorun yaşanmayacak.